2

1.9K 102 165
                                    

Sizi bilmiyorum ama ben bizim kızı  Hailee Steinfield olarak düşünüyorum sanırım. Ama istediğinizi hayal edebilirsiniz hatta bence kendinizi hayal edin ajdhaj sonuçta boru değil Shawn.

Neyse bu bölüm sana halaycekenornitorenk hala kullanıcı adının kıskandırıcı şekilde mükemmel olduğunu düşünüyorum sjska

Bu arada bir arkadaş kapak hazırlasın topluca dua edelim  çok çiğ duruyo kitap jwsj

Her zaman her yerde kurtarıcım olan zil sesine içimden teşekkür ettim. Hızlı adımlarla Hailey'nin yanına gittim. Jack'de gitmişti zaten. (Beyza der ki: Bravo Alice hemen Jack demeye falan başladın. Tebrikler knk) Yüz ifadesi o kadar komikti ki! Sonra birden, "Varolduğumu biliyor, varolduğumu biliyor! Jack Gilinsky varolduğumu biliyor! Bana adımı bile sordu." Gülerek karşılık verdim, "Hayallerin-" Kahkaha atamadan duramıyordum. "Gülme Alice Shawn'a nasıl baktığını gördüm." Birden hemen ciddileştim, "A-a nasıl bakcakmışım be! Ben dolabıma gidiyorum." Hailey'de, "Hemen kaç tabii." Dedi

Söylediklerini duymazdan gelerek dolabıma gittim. Ders programımdan dersime baktım. Matematikti! Şu an evde olsaydım mutluluk dansımı yapabilirdim. Ama bir sorun vardı evde değildim... Ders için gerekli kitapları alıp sınıfa gitmek için hazırlandım.Dersin başlamasına çok az kalmıştı sonuçta.(Beyza der ki:Gördünüz ablaları -var mı bilmiyorum ama djsk- abileri nasıl zeki çck)

-
Matematik dersi çok güzel ve hızlı geçmişti. Günün cuma olmasının rahatlığıyla okuldan çıktım çünkü bugün başka dersim yoktu. Eve doğru yürürken kulaklığımı takıp bir Ed Sheeran şarkısı dinlemeye başladım. Açıkçası şarkının hangisi olduğunun bir önemi yoktu. Çünkü Ed Sheeran'ın her şarkısı güzeldi. Ben şarkılarımı dinlerken eve gelmiştim bile.

Evin kapısını çaldım, kapıyı annem açtı işten yeni gelmiş olmalıydı. "Naber tatlım?" Diye sordu. "Güzel" diye cevapladım. Ardından "Babam yok mu?"diye sordum. "Önemli bir ameliyatı varmış,o yüzden akşam yemeğine yetişemeyecek ama kahvaltıda burada olur." Dedi. "Tamam o zaman ben odamdayım, akşam yemeği hazır olunca çağırırsın." Diyip yanağını öptüm ve yukarı, odama çıktım.

Ödevlerimi yapmam gerekiyordu ama sadece gerekiyordu bir oluş hareket yoktu. "Aman!" Dedi barlarda her gece sarhoş olan iç sesim, "Bugün cuma,yarın yaparsın!" 7/24 Harry Potter,Emily Dickinson okuyan sürekli test çözen iç sesim ise, "Olmaz şimdi yap sonra uğraşma." Dedi. Bende ödev yaptım. Kız haklıydı sonuçta. Uzun bir uğraştan sonra ödevlerimi bitirdim. "Aferin bebeğim yine çok mükemmelsin."dedim kendi kendime. Egomla başım dertteydi.

O sırada annem akşam yemeğine çağırdı. Yemek yerken biraz sohbet ettik. Ardından anneme masayı toplamasına yardım edip odama geri çıktım. Bir kaç bölüm Grey's Anatomy izledikten sonra Shawn'ın sosyal medya hesaplarını biraz stalkladım. Çocuğun sesi çok iyidi. "E tabii kimin sıra arkadaşı." diye geçirdim içimden... "Bu kadeh tüm stalkerlara!" Diyip sütümü kafama diktim. Uykum gelmişti. Kulaklığımı takıp gözlerimi kapadım.

-

Sabah gözlerimi açtığımda saat daha 7.30'du. Hafta içleri hiçbir şekilde uyanamayıp hafta sonları nasıl bu kadar erken uyandığımı asla anlamıyordum,anlamayacaktım. Yataktan kalktığım gibi duşa girdim. Biraz uzun bir duştu... Duştan çıktığımda saat 8.55'dı. Aşağı indiğimde annem evde yoktu. Bende alışveriş merkezine gitmeye karar verdim.

Hailey'e mesaj attım:
Ben:Alışveriş merkezine gidelim mi Halley?"

Üç dakika sonra mesaj geldi.

Haileyyy♡: Eğer bir daha bana Halley dersen kafanı koparırım,ikinci olarak ben uyucam bay öptüm.

Haileyyy♡:Sakın mesaj atma yoksa engellerim.

Ben:I LIKE TO MOVE IT MOVE IT!

Ben:Hehehe
*Bu kişiye mesaj atmanız engellenmiştir.

Ben:Şaka yapıyorsun sanmıştım eheh
*Bu kişiye mesaj atmanız engellenmiştir.

Ben:Öf tamam be
*Bu kişiye mesaj atmanız engellenmiştir.

Ben Hailey'e mesaj atmaya çalışmaya devam ederken saat 9.30'u geçmişti. Bende acıkmıştım. Alışveriş merkezinde bir yerde oturup yemeye karar vermiştim. Bende siyah bir şort, üstüne siyah bir atlet onun üstüne de kırmızı-siyah ekoseli bir gömlek giydim. Olmayan makyaj yeteneğim nedeniyle makyaj masama bakmadım bile. Sıra saçlarıma gelince biraz taradım. Ben Hailey'e mesaj atmaya çalışırken birçoğu kurumuştu zaten. O yüzden kurutmadım bile.

Aşağı inip bileklerime kadar gelen kırmızı "Converse"lerimi giydim. Hazırdım. Tam otobüs durağına doğru ilerlerken bir taksi gördüm. "Aman banane otobüsle uğraşamam." Diyip taksiyi durdurdum. Taksiye atlayıp ciddi anlamda atlayıp "**** Alışveriş Merkezine." Dedim. (Beyza der ki:Ad bulamadım olum) 
Kısa sürede alışveriş merkezine varmıştım. Taksiden parasını ödeyip çıktım.

Starbucks'a gitmeye karar vermiştim. Orada hem kahve içmek hem de küçük bir kahvaltı etmek iyi olurdu sonuçta. Yürüyen merdivenlerden Starbucks'ın olduğu kata çıktım. İçeri girip sıraya geçtim. Siparişlerimi aldıktan sonra, boş bir yer bulup oturdum.

Kahvemi içerken Shawn'ı kapıdan girerken görmüştüm. Bu çocuğun burada ne işi vardı? Son rezilliğim aklıma gelince saçımla yüzümü kapatmaya çalıştım. Bu arada Shawn kaç hayranıyla fotoğraf çekilmişti sayamamıştım bile. Hayranlar dağılırken ben hala yüzümü kapatmaya çalışıyordum. O sırada göz göze geldik. "Kaçış yok kızım,hazırlan." Dedi  iç sesim. Hemen ellerimle saçımı düzeltmeye çalışırken, sesini duydum,

"Ah merhaba Alice!"

Ov ye burada bitirmek çok eğlenceliydi jsdj
Neyse gaza gelip bir bölüm daha yazdım
Yorum ve votelarınızı eksik etmeyin öptüm bay cnms jdjd

Ov ye burada bitirmek çok eğlenceliydi jsdj Neyse gaza gelip bir bölüm daha yazdımYorum ve votelarınızı eksik etmeyin öptüm bay cnms jdjd

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

NE GÜZEL BİR SÜPÜRGE DEĞİL Mİ ARKADAŞLAR? HARRY POTTER GÖRSE KISKANIR BAYILDIM SÜPÜRGEYE.
Hkakdajkdj

NICE TO MEET YOU|| SHAWN MENDESWhere stories live. Discover now