7

1K 78 121
                                    

Hay yine ben kakdjwj
Neyse okuyun hint fakirleri jsjdjsj
Bu aralar hint fakirleri demeyi çok seviyorum Berre yüzünden akjdah

1 hafta olmuştu. 1 hafta... Ne aramıştı ne sormuştu. Ama haklıydı çocuk be! Bende partiden sonra beni eve bıraktığında hasta olmuştum. Birde regl zamanıma gelmişti. Bir hafta boyunca ne okula gitmiştim ne sosyal medyaya fotoğraf falan atmıştım. Ama yarın okula gidecektim.

Nutellalı kaşığımın üzerine döktüğüm M&M'leri yemeye çalışırken telefonuma mesaj bildirim sesi geldi. "Aman banane!" Dedim ve laptopu kapattım. Sonra birden aklıma Shawn'ın dudağımın kenarını öptüğü aklıma geldi.  Aniden kapı çaldı. Korkmuştum! Gidip kendim bakmak zorundaydım çünkü annem ve babam evde yoktu.

"Tamam be geldim!" Diye bağırdım aşağıya doğru. Sonra unicornlu sabahlığımı üstüme geçirip aşağıya indim. Kapıyı açtığımda karşımda Shawn'ı görmeyi beklemiyordum, açıkçası. Kapıyı açtığımda,
"Hey." Dedi. Bende karşılık olarak,
"Hey." Dedim. Sonra birden sarıldı. "N'oluyor be?" Dedim içimden. Ardından konuşmaya başladı,
"Ah Alice öyle endişelendim ki! Hailey hasta olduğunu söyledi."
"Shawn bence endişelenmemişsin." Dedim.

Şaşkın gözlerle konuştu,
"Neden?" Dedi.
"E hiç mesaj atmamışsın!" Dedim.
"Telefonuna bak bebeğim." (Beyza der ki: Aslında bebeğim kelimesinden nefret ederim ama Şavn ın şarkılarında çok hoj shsh)
Bebeğim mi demişti bu sefer? Tam "Oha yavaş gel bünyem kaldırmıyor." Diyecekken telefonumu elimden aldı ve "Wi-Fi" tuşunu açtı. Gözlerimi kocaman açtım. Meğersem 1 haftadır internete bağlanmıyormuşum!
"Haaaa..." dedim uzunca. Shawn ise halime güldü. Ve attığı mesajları bana gösterdi. Durumu geçiştirmeye çalışarak,
"Ay tamam geç odama." Dedim.

Üst kata odama çıktık. Etrafta muffinler, küçük boy bir Nutella kavonozu, büyük bir M&M paketi ve bir adet Haribo paketi vardı. Onları kenara atıp yatakta yer açtım. Sonra dayanamayıp Nutella'yı elime aldım.
Shawn bu halime güldü.

"Aklımdan çıkmıyorsun biliyor musun?" Dedi. Şaşırmıştım. Ve mutlu olmuştum. Sonuçta hemen hemen iki haftadır tanışıyorduk ve ben ondan hoşlanmıştım. Evet sonunda kendime itiraf edebildiğim için mutluydum. Ve evet Shawn'dan hoşlanıyordum.
"Sürekli aklımdasın." Diyip güldü. Bu fazla dürüst ve tatlı itiraflardan dolayı ikimizde gerilmiştik. Gergin havayı dağıtmak adına dudağımdaki çikolatayı temizlemeye çalıştım önce.

Ardından Nutella'yı işaret ederek,
"Nutella?" Diye sordum. Eline kaşığı uzatırken,
"Gerek yok." Dedi. Tamam yakışıklı falansın da beynim yok mu çocuğ-

Dudaklarımda hissettiğim sıcak dudaklarla düşünme fantezim durmuştu. (Beyza der ki: OLEYY! jsax) Bir dakika Shawn beni öpüyordu! Shawn beni öpüyordu! Ne yapacağım konusunda kararsız kalırken boş verip karşılık verdim. Shawn'ın da gülümsediğini hissetmiştim. Çünkü dudağım üstündeki dudağı gerilmişti.
Artık bazı şeylerden emindim. Ayrıldığımızda,
"Dudağındaki çikolata daha cazip geldi." Dedi gülerek.

HUHUHUH vehahaey şu an çok mutluyum sonunda şunların işini pişirdim absanahs
Öyle yani hszh
Vote ve yorumlarınızı eksik etmeyin çok öptüm bay canıms sjsjs

HUHUHUH vehahaey şu an çok mutluyum sonunda şunların işini pişirdim absanahsÖyle yani hszhVote ve yorumlarınızı eksik etmeyin çok öptüm bay canıms sjsjs

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Öhöm ne güzel arka plan
Ne tarafa ölüyoduk
Ben gidiyom bay

NICE TO MEET YOU|| SHAWN MENDESWhere stories live. Discover now