Ερωτήσεις κοινού

1.3K 129 27
                                    

1. Η Sigrid είχε όντως ψυχικό πρόβλημα; Αρα τα συναισθήματα της για τον Wren ήταν αληθινά η όχι;

Η Sigrid δεν είχε πραγματικά ψυχικό πρόβλημα. Ήταν απλώς ιδιαίτερη. Θα την παρόμοιαζα με ένα γαλάζιο τριαντάφυλλο. Υπάρχει μα οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη του. Την έκλεισαν στο άσυλο διότι οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να την καταλάβουν.
Τα συναισθήματα της ήταν όλα αληθινά. Πιστεύω πως τα συναισθήματα είναι πάντοτε αληθινά.

2. Τι απέγινε η Sigrid;

Η Sigrid και ο Wren ήταν δύο άτομα που πάντοτε θα βρίσκονταν μαζί. Το τέλος μπορούμε να το υποθέσουμε μόνοι μας. Είτε πέρασε καιρός και το έσκασε πάλι από το άσυλο με σκοπό να τον βρει, είτε έμεινε για πάντα μια ανάμνηση.

3.Τι σε ενθουσιάζει στην συγκεκριμένη ιστορία;

Με ενθουσιάζει πολύ η πλοκή της και εκτός από αυτό μου αρέσει που δεν έχει ένα συγκεκριμένο τέλος. Στις περισσότερες ιστορίες, ταινίες όλοι εστιάζουν στο τέλος, εγώ στο She θέλω να εστιασω στο ταξίδι προς αυτό, σε όλες τις ήρεμες, μοναδικές στιγμές. Στο ταξίδι που καθορίζει τους χαρακτήρες.

4.Με ποιον χαρακτήρα ταυτίζεσαι παραπάνω;

Σίγουρα με τον Wren. Είναι ένας χαρακτήρας τον οποίο έμπνευστηκα εν μέρη από εμένα. Βλέπω τα πράγματα όπως εκείνος, μερικές σκέψεις του στο βιβλίο είναι πράγματα που εχω σκεφτεί. Δεν μπορώ να πω πως ταυτίζομαι με τη sigrid, δεν είμαι τόσο ιδιαίτερο άτομο.

5. Τι σε ενέπνευσε να γράψεις κάτι τέτοιο;

Ήθελα να δείξω πως η φαντασία βρίσκεται στη ζωή μας και εάν της το επιτρέψουμε μπορεί να γίνει και πραγματικότητα. Έμπνευστηκα από όνειρα που έχω δει και από σκέψεις που κάνω.

6. Έχεις δει ποτέ στον ύπνο σου τους χαρακτήρες να παίζουν σε κάποιο σκηνικό;
Ναι, σε αρκετά από τα κεφάλαια έχω γράψει σκηνικά από όνειρα μου. Το όνειρο του Wren, για το οποίο έγραφε  συνεχώς, το έχω δει και με τους δύο πρωταγωνιστες.

7. Αν ήσουν εγκληστη και εσύ στο άσυλο, τι θα έλεγες στον Wren αν τον έβλεπες; Και τι θα έλεγες στη Sigrid αν την έβλεπες;

Εάν έβλεπα τον Wren θα προσπαθούσα να τον γνωρίσω, ίσως και να τον βοηθήσω να τελειώσει το έργο του. Εάν έβλεπα την Sigrid θα την πλησίαζα. Είναι πολύ ενδιαφέρον άτομο και θα ήθελα να γνωρίσω έστω και λίγο από ο μυστήριο της.

8. Πράγματι δεν ήταν μόνο άνθρωπος ή Sigrid η απλά έφταιγε κάποια σπάνια ασθένεια;

Όπως προανέφερα, δεν έπασχε από κάποια ασθένεια. Ήταν ανθρώπος, απλώς ιδιαίτερη. Ήταν και θα είναι πάντα ένα άλυτο μυστήριο.

  Ευχαριστώ πάρα πολύ εσάς που διαβάσατε το βιβλίο.

Είναι βγαλμένο από την ψυχή μου και ελπίζω να σας άρεσε

Τώρα θα ανανεώσω τις αλλες μου ιστορίες  (Cake in pieces, Cordelia)

Xx
-A❤

She Where stories live. Discover now