18

784 128 29
                                    

Ο Wren βγήκε έξω από την πόρτα του δωματίου που έμοιαζε με νοσοκομείο με την νεαρή Joanne να τον ακολουθεί.

Δεν ήξερε προς τα που να κατευθυνθεί, η καρδιά του ήταν ένα σπασμένος πίνακας ο οποίος σκορπίζε τα κομμάτια του σε κάθε του βήμα.

Δεν του είχε απομείνει τίποτα,  παράμονο ένα τετράδιο με ουτοπικες αναμνήσεις, αφιερωμένο στην νεράιδα του δάσους.

Ίσως και λίγα συναισθήματα. Συναισθήματα που η πραγματικότητα προσπαθεί βίαια να του κλέψει, μα εκείνος πάντα θα πίστευει στα όνειρα.

"Joanne." Προφέρει εκείνος και γύρνα προς το μέρος της κοπέλας. "Πριν γράψουμε το βιβλίο, θέλω να μάθω για μένα. Πως βρέθηκα εδώ, που είμαι. " Τα μάτια του ήταν γεμάτα συναισθήματα και απορία. Η νεαρή κοπέλα δεν μπρουσε να αρνηθεί.

"Εγώ είμαι μια απλή νοσοκόμα. Δεν μου λένε πληροφορίες που δεν με αφορούν για τους ασθενείς . Ξέρω όμως σε ποιο μέρος μπορούμε να βρούμε τις απαντήσεις που ζητάς. " του είπε εκείνη και του έπιασε το χερι ως ένδειξη συμπαράστασης.

Εκείνος στιγμιαία χαμογέλασε και ακολούθησε την νεαρή.

Κοιτούσε γύρω του, προσπαθούσε να ενώσει τις εικόνες και να δημιουργήσει στο μυαλό του μια ιδέα για το συγκεκριμένο μέρος.  Ήταν δύσκολο βέβαια καθώς το μόνο που έβλεπε ήταν λευκοί τοίχοι και σπάνια τους στολιζε κάποιος μικρός πίνακας ο οποίος είτε απεικόνιζε ανθρώπους, χαρούμενους, είτε χρώματα, μπλεγμένα μεταξύ τους.

Θα γυρίσω για σενα

Μπορουσε να ακούσει τη φωνή της να του ψίθυριζει τα λόγια που είχε ανάγκη να ακούσει.

Επρπε να προσέχεις Sigrid, Αγγιξες την ψυχή ενός συγγραφέα. Θα σε θυμάται για πάντα,  θα σε κλειδώσει στην καρδιά του. Ακόμη και αν προσπαθήσεις να φύγεις, θα είναι αδύνατο.

"Wren, εδώ! " Είπε έντονα αλλά ψιθυρίστα η Joanne, καθώς δεν έπρεπε κάνεις να τους βρει να ψάχνουν εκείνο το δωμάτιο.

Ο Wren κατευθύνθηκε προς το μέρος της γρήγορα και μπήκε στο δωμάτιο. Ήταν το μόνο που οι τοίχοι δεν ήταν λευκοί. Ήταν βαμμενοι σε βαθύ κόκκινο χρώμα. Εκεί,  υπήρχαν πολλές βιβλιοθήκες και γραφεία. Ήταν ένα μέρος που οι ασθενείς δεν επιτρέπονται.

"Εδώ μέσα, φυλάσσονται όλοι οι φάκελοι των ασθενών. Η κάθε βιβλιοθήκη αφορά μια κατηγορία. " Είπε η κοπέλα προσπαθώντας να του εξηγήσει.

She Where stories live. Discover now