10

1.3K 182 38
                                    

Wren

Ανοίγω τα μάτια μου και κοιτώ γύρω μου. Βρίσκομαι δίπλα απο μια σβησμένη φωτιά, καμια σχέση με το μικρό σπιτάκι της sigrid. Είναι σαν να εξαφανίστηκαν ολα. Δίπλα μου υπάρχουν πολλά δέντρα, ψηλά που κρύβουν τον ουρανό. Μοιάζει σαν να ονειρεύτηκα χθες.

Δεν υπάρχει ούτε ένα σημάδι που να αποδεικνύει την ύπαρξη της. Τίποτα. Μόνο το δάσος που εχει, μαγικά, απορροφήσει το άρωμα της. Σαν όλο αυτο που ζω είναι ένα αδιάκοπο όνειρο. Σαν να ζω σε μια ουτοπία από την οποία δεν μπορώ να ξεφύγω, μιας και τα χρώματα της είναι τόσο υπέροχα για να τα αφήσω.

Σηκώνομαι στα πόδια μου και περπατώ μέσα από τα δέντρα, με την ελπίδα ότι θα τη δω να ελίσσεται γυρω από τους κορμούς. Είναι άδειο το δάσος, μια ακόμη κλασσική Αυγή. Κοιτώ τον ουρανό, ο ήλιος φωτίζει την πόλη. Η βροχή λείπει.

Γιατί δεν είναι τίποτα αρκετό για να την κρατήσει δίπλα μου; Πάντα θέλει κάτι παραπάνω. Δεν γνωρίζω άλλωστε πως γίνεται να κρατήσεις κάτι τόσο όμορφο και αιθέριο. Αισθάνομαι σαν να εμφανίζεται κάποιες στιγμές στη ζωή μου και μετά φεύγει μακριά, σταματά να υπάρχει.

Σαν να μην γίνεται να την έχω, σαν έναν θησαυρό που αν τον θελήσεις ολόκληρο για τον εαυτό σου θα θεωρηθείς άπληστος.

Κοιτώ το χέρι μου και βλέπω χρώματα. Τα χρώματα που είχε χρησιμοποιήσει εκείνη για να δημιουργήσει την τέχνη της. Ελπιζω να μην ξεθωριάζουν μέχρι να την ξαναδώ, να έχω κάτι δικο της μέχρι να μπορέσω να έχω αυτήν.

Writers pov

Η νεαρή κοπέλα από νωρίς το πρωί είχε πάει στα δεντρα. Καθόταν σε εκείνο απέναντι από το σημείο που άφησε τον Wren. Ήθελε να παρατηρήσει τις κινήσεις του, τον τρόπο που φέρεται όταν δεν είναι αυτή κοντά του.

Ήθελε να τον κοιτα από μακριά, σαν να ταν ένα πανέμορφο έκθεμα σε Μουσείο.
Και καθώς εκείνος κοιτουσε τα όμορφα χρώματα των συναισθημάτων της να στολίζουν το σώμα του, εκείνη κοιτούσε τα ποιήματα του γραμμένα  στο δέρμα της.

Και το κάθε στοιχείο υπήρχε εκεί που ανήκε, στην πηγή της έμπνευσης.

Γεια σας είναι το δεύτερο κεφάλαιο που βάζω για αυτό το βράδυ. Έβαλα και στο Cake in Pieces.

Άλλο ένα ήπιο κεφάλαιο στα επόμενα θα υπάρξουν αποκαλύψεις.

Xoxo
-A

She Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα