Ιαν

595 85 60
                                    

Ian's pov  (Ουπς δεν το περιμένατε ε ;)

Τελευταία νοιώθω πως θα τρελαθώ . Τον τελευταίο μήνα τα πάντα βγήκαν εκτός ελέγχου. Από τότε που ήρθε η Δάφνη τα πάντα έχουν αρχίσει να μπλέκονται . Έχει κάτι πάνω της που με τραβάει και δεν μπορώ να σταματήσω τον εαυτό μου . Είναι σαν ένα είδος μαγνήτη . Το γεγονός ότι μοιάζει τόσο πολύ στους γονείς της με ανατριχιάζει . Την κοιτάω και μπορώ να δω ξεκάθαρα τον Άρθουρ και την Ελίζαμπεθ τους δύο αγαπημένους μου συναδέλφους . Δυστυχώς για εκείνους η ζωή τους τέλειωσε άδικα αλλά έχω αποφασίσει να εκδικηθώ για εκείνους και την κόρη τους.

Δυστυχώς όμως μπλέκεται στα πόδια μου ο καταραμένος λύκος και η υπόλοιπη αγέλη του . Αν δεν ήταν η συμφωνία θα του είχα ήδη τινάξει τα μυαλά στον αέρα . Στην πραγματικότητα όμως άλους έχω να αντιμετωπίσω πρώτα και είναι πιο επικίνδυνοι . Πρέπει να είμαι προετοιμασμένος για τα πάντα .

Κάθισα στο γραφείο και ήπια μια γερή γουλιά από τον καφέ μου . Έπρεπε να μείνω ξύπνιος και να ψάξω . Άνοιξα ξανά τον φάκελο με τις έρευνες μου και άρχισα να τον εξετάζω εξονυχιστήκα προσέχωντας να μην προς περάσω ούτε τελεία . Ήμουν βέβαιος πως αυτό που έψαχνα ήταν κάπου εκεί μέσα και δεν μπορούσα να το δω .

Τα μάτια μου σταμάτησαν στην φωτογραφία της Δάφνης . Για κάποιο λόγο φένεται να συνδέεται με όλα . Σε κάθε επίθεση εμπλεκώταν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο . Κόρη του Άρθουρ και της Ελίζας Φέιρ , ανιψιά του Τζέισον Μπλάκ και εγγονή της Μαργότ Φέιρ . Είναι σαν να προσπαθεί να να κάνει την Δάφνη να υποφέρει σκοτώνοντας και καταστρέφοντας αργά και βασανιστηκά όλα τα μέλη της οικογένειας της . Σκότωσε τους γονείς και τον θείο της τρέλανε την θεία της και φυσικά είχε επιτεθεί παλαιότερα στην γιαγιά της στέλνοντας της σχεδόν στον θάνατο. Πρέπει να ψάξω περισσότερα σχετικά με την οικογένεια Φέιρ κάτι δεν πάει καλά μαζι τους.

Το γεγονός ότι ο Λούσιαν ασχολείται τόσο πολύ μαζί της με βάζει σε μεγαλύτερες υποψίες . Μοιάζει σχεδόν σαν να την παρακολουθεί , σαν να θέλει κάτι από εκείνη . Αλλά την μπορεί να έχει η Δάφνη που να κάνει ολόκληρη αγέλη να τρέχει από πίσω της ; Γιατί είμαι σίγουρος πως αυτό δεν ήταν ιδέα του Λουσιάν αλλά διαταγές που πρέπει να εκτελέσει .

Τα πάντα μοιάζουν με καλοστημένο παιχνίδι . Εμείς ήμαστε απλά τα πιόνια που εκτελούμε τις διαταγές κάποιου ανώτερου . Αλλά εγώ δεν είμαι διατεθυμένος να περιμένω . Θα έβρισκα την λύση στον γρίφο σύντομα , ήμουν σίγουρος για αυτό .

Το κεφάλι μου πονούσε και τα πάντα γύριζαν στο δωμάτιο . Χρειαζόμουν ξεκούραση αλλά δυστυχώς δεν είχα χρόνο . Λίγα λεπτά πριν ακούστηκαν ουρλιαχτά λύκου που συμαίνει πως είχε έρθει η ώρα να κυνηγήσω μερικούς νεοσύλεκτους . Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά μου . Να κυνηγάω τα βλαβερά πλάσματα της νύχτας και αυτή η πόλη είναι γεμάτη από δαύτα . Πήρα το όπλο με τα υπνωτικά βέλη από την ντουλάπα και βγήκα στον δρόμο . Έπρεπε να προστατέψω τους αθώους με οποιοδήποτε κόστος . Αν πάθαινε κάποιος κακό ενώ εγώ κοιμόμουν δεν θα το συχωρούσα ποτέ στον εαυτό μου .

Όπως το περίμενα είχαν δημιουργηθεί νέα πειράματα . Έπρεπε να βρώ αυτόν που σπέρνει αυτή την κατάρα σύντομα γιατί αλλιώς όλη η πόλη θα γέμιζε σύντομα με λύκους .    

A different fairytailOnde histórias criam vida. Descubra agora