Λούσιαν

569 97 27
                                    

Lousian 's pov

Της τελευταίες βδομάδες που μου έχει ανατεθεί η φίλαξη και η προστασία αυτού του σπαστικού κοριτσιού έχουν σπάσει τα νεύρα. Όσα χρόνια ζψ δεν έχω συναντήσει πιο σπαστικό εγωιστηκό και επίμονο άτομα . Μου την δίνει στα νεύρα και κάθε φορά που την βλέπω θέλω να .....

Αχ όσο το σκέφτομαι τόσο συνχίζομαι . Όταν την είδα το πρωί μέσα στο δάσος κρατίθηκα να μην στην σκοτώσω . Έχε χάρη που έχω εντολές να μήνει σώα γιατί αλιός δεν την γλήτωνε το κοριτσάκι . Μα καλά δεν ξέρει πόσο επίκυνδινο είναι να βρίσκεται δάσος ; Δεν θα είμαι πάντα εκεί να την προστατεύω . Αυτό το κορίτσι είναι κηνούμενη καταστροφή . Μόνη της να την αφήσεις δεν ξες αν θα την βρεις ζωντανή μετά. 

Μπορώ να παραδεχτώ ένα πράγμα . Είναι πιο έξυπνη από όσο δίχνει . Υπερβολικά έξυπνη για θνητή . Παρόλα αυτά , το γεγονός αυτό δεν ανερεί όλα τα μειονεκτήματα της . Και πιστέψτε με είναι πολλά . 

Όταν μου ανακοινώθηκε πως εγώ θα ήμουν αυτός που θα πρείπει να την προστατεύει μπορώ να πω πως χάρηκα . Σκέφτηκα πως θα είχε πλάκα να παίξω λίγο μαζί της . Που να φανταστώ πως θα είναι τόσο σπαστική . Και δεν φτάνει μόνο αυτό . Είναι και μαγνήτης της καταστροφης . Την πρώτη κιόλας μέρα της στο σχολείο και έπεσε πάνω στον χειρότερο . Όταν το αντιλήφθηκα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι . Πως τολμάει να την πέφτει στην Δανάη στην δική μου βάρδια . Για αυτό και έπραξα όπως έπραξα . Και δεν μπορώ να πω πως δεν μου άρεσε.Ο τρόπος που ενώθηκαν τα χείλη της με τα δικά μου ήταν απερίγραπτος . Έπρεπε να ξύπνησει .Για αυτο το έκανα μόνο για αυτο .

   

Αυτο το κεφαλαιο ειναι μικρο γιατι ηθελα να βαλω μονο την πλευρα του Λούσιαν . Ελπιζω να σας αρεσε.

A different fairytailOnde histórias criam vida. Descubra agora