Αισθήματα

603 108 11
                                    

Έμεινα να κοιτά για λίγο το σημείο που βρισκώταν λίγο πριν εξαφανηστεί στο σκοτάδι . Ένιωσα την καρδιά μου να αναπηδά στο στήθος μου και αντανακλαστηκά έπιασα το σημείο εκείνο . Για ποιον λόγο ένιωθα έτσι όταν βρισκώμουν κοντά του ; Το ήξερα μόνο μερικές μέρες και εκτώς των άλλων μου έδωσε να καταλάβω πως δεν ήθελε καμία σχέση μαζί μου . Ήταν εχθρός . 

Ενώ τα ξέρω αυτά γιατί δεν μπορώ να σταματήσω την καρδιά μου από το να χτυπά τόσο δυνατά ; Τώρα πια τα συναισθήματα μου ήταν πιο δυνατά από ποτέ . Όλα έγιναν τόσο γρήγορα . Δεν ήθελα να αισθάνομαι τίποτα για αυτόν αλλά η καρδιά μου δρούσε με την δικιά της λογική . Όσο και αν ήθελα να πείσω τον εαυτό μου πως ο Λούσιαν είναι εχθρός εκείνη αντιστεκώταν . 

Ξάπλωσα στο κρεβάτι και έφερα την εικόνα του στον νου μου . Δεν τον είχα δει ποτέ αν χαμογελάει . Ήταν πάντοτε σοβαρός και εχθρικός . Παρόλα αυτά ήταν πανέμορφος κάτω από την μάσκα του σκληρού κρυβόταν ένας πανέμορφος Λούσιαν . Ήμουν πεπεισμένη για αυτό . 

Τα μάτια μου άρχισαν να βαραίνουν και ο αινθουσιασμός που ένιωθα μερικά λεπτά νωρίτερα είχε μετατραπει σε γλυκιά κούραση.Πριν το καταλάβω είχα βρεθεί στην αγκαλιά του Μορφέα.

.......

Ξύπνησα από τις πρώτες ακτίνες ηλίου που πκήκαν στο δωμάτιο μου από το ακόμα ανοιχτό παράθυρο . Είχα ξεχάσει να το κλείσω το προηγούμενο βράδυ μετά τηνεπίσκεψη του Λούσιαν . Ίσως και υποσηνήδητα να ήθελα να το αφήσω ανοιχτό, μήπως και επιστρέψει . Βέβαια οι ελπίδες μου ήταν μάταιες .

Σηκώθηκα  από το κρεβάτι και κατευθύνθηκα προς το μπάνιο . Βούρτσισα τα μαλλιά μου και τα έπιασα σε χαλαρή πλεξούδα . Έπληνα το πρόσωπο μου και αφου το σκούπησα άρχισα να βάφομαι . Έβαλα μια λεπτή γραμμή μολυβιού στα μάτια και μάσκαρα . Ήστερα πέρασα πάνω από τα χείλη μου μια ελαφριά στρώση λιπ γκλος . 

Μόλις ένιωσα έτημη πείρα την τσάντα στον ώμο και πήγα στην τραπεζαρία . Πήρα το σάντουιτς που μου είχε φτιάξει η γιαγιά και έφυγα κατευθείαν για το σχολείο . Ήταν ακόμα νωρίς και δεν χρειαζώταν να κόψω δρόμο μέσα από το δάσσος αλλά τα πόδια μου με οδήγησαν προς τα εκεί . 

Προχωρούσα αργά και παρατηρούσα τα πάντα γύρο μου προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρια .Όπως το είχα προβλέψει ο Λούσιαν σε λίγα δευτερόλεπτα βρισκώταν μπροστά μου . " Δεν καταλαβαίνεις από λόγια έτσι ; " είπε και πλησίασε . " Εγώ μια χαρά καταλαβαίνω . Εσύ ίσως δεν γίνεσαι αρκετά σαφής " .

Με μια κίνηση με έπιασε από τον λαιμό και τον έσφηξε . Ένιωσα αμέσως έναν οξύ πόνο να απλώνεται στο σώμα μου . Το επόμενο δευτερόλεπτο βρισκόμουν πεσμένη στο χώμα και προσπαθούσα να βρω πάλι τον ρυθμό της ανάσας μου " Ελπίζω τώρα να ήμουν αρκετά σαφής . 

A different fairytailWhere stories live. Discover now