Τέρας

545 100 18
                                    

Κοιτούσα μια τον Ίαν μια τον Λούσιαν . Ο ένας κοίταζε τον άλλο με μίσος και με βλέμμα που πετούσε σπίθες . Σίγουρα υπήρχε κάτι πίσω από αυτά τα βλέμματα δεν μπορεί να ήταν απλά για ένα τόσο μικρό περιστατικό .

Ο Λούσιαν με τράβηξε κοντά του και με έκρυψε προστατευτικά στην αγκαλιά του . Ο Ίαν έσφιξε τις γροθιές του και τον κοίταξε απειλητικά . " Έτσι και τολμήσεις να πειράξεις τρίχα από τα μαλλιά της θα έχεις υπογράψει την καταδίκη σου τέρας "

Στο άκουσμα της λέξης τέρας ένιωσα όλο μου το σώμα να ανατριχίαζει . " Με όλο τον σεβασμό που σας έχω κύριε Μπλέικ αλλά δεν έχετε κανένα δικαίομα να αποκαλέσετε τον Λούσιαν τέρας και ακόμα περισσότερο όταν δεν έχει κάνει τίποτα για να αξίζει αυτή την προσφώνηση ." 

" Αγαπητή μου δεν είναι για το τι έχει κάνει αλλά για το ποιος είναι . Μπορει να σας έχει ξεγελάσει προς το παρόν αλλά ξέρω καλύτερα από τον καθένα πως η πραγματική του φύση κάθε άλλο παρά ανθρώπινη μπορεί να χαρακτηριστεί . Όμως καλύτερα να σε αφήσω να το ανακαλύψεις μόνη σου γλυκιά μου . Πολύ φοβάμαι πως η αλήθεια θα είναι πολύ σκλήρη για εσένα " είπε και τοποθέτησε το χέρι του στο μάγουλο χαιδεύοντας το. Χωρίς καν να το σκεφτώ με μια απότωμη κίνηση απομάκρηνα το χέρι του από πάνω μου . Είχα αιδιάσει από την συμπεριφορά του και με έπιασε μια ανεξέλενκτη μανία να πλήνω το σημείο που με είχε αγκίξει . 

" Αυτό αφήστε με να το κρίνω εγώ . Είμαι αρκετά μεγάλη ώστε να μπορώ να προστατευτώ και μόνη μου . Δεν χρειάζομαι την βοήθεια σας και κανενός άλλου . Θα σας παρακαλούσα να με αφίσεται στην υσιχία μου και να σταματήσετε να φέρεστε σαν να σας ανίκω . 

Το είχα πραγματικά εκπλήξει . Με κοιτούσε με βλέμμα γεμάτο απορρία και σοκ . Από ότι φρνώταν δεν περίμενε να του μιλήσω έτσι . Ένοιωθα όμως πως αν δεν μιλούσα θα έσκαγα και για πρώτη φορά δεν με ένιαξε αν κάποιος θα πληγωθεί . Είχα πληγωθεί πολλές φορές στο παρελθόν και δεν μπορούσα απλά να κάθομαι και να τον ακούω να υποβιβάζει τον Λούσιαν . 

"Μικρή μπορώ να υπερασπιτώ τον εαυτό μου . Δεν χρειάζομαι δικιγόρο .Κράτα το θάρρος και τον αυθορμητισμό για κάποιον που τα χρειάζεται . Άλλωστε αν ήξερες θα καταλάβαινες πως δεν είμαι άξιος να με υπερασπίζεσαι . " απάντησε χωρίς να με αφήσει από κοντά του .

" Κάνεις μεγάλο λάθος . Δεν είσαι τέρας , πως γίνεται εσύ να είσαι τέρας . Μπορεί να είσαι απότομος και να χάνεις εύκολα τον έλενχο αλλά δεν έκανες τίποτα για να μπορεί να σε αποκαλεί τέρας . Εκτώς των άλλων δεν ήταν λίγες οι φορές που με έσωσες . " είπα προσπαθώντας να συγκρατίσω τα δάκρυα μου . 

Με κοίταξε και για πρώτη φορά από τότε που τον γνώρισα έβλεπα το βλέμμα του τόσο γλυκό . Θα ορκιζόμουν πως είχε αλλάξει χρώμα . Δεν ξέρω πως να το εκφράσω αλλά θα έλεγα πως εκείνη την στιγμή τα μάτια του είχαν ένα πιο ανθρώπινο χρώμα . 

" Και αν σου έλεγα πως αυτός ου σώζει την κοπέλα δεν είναι πάντα ο καλός της ιστορίας ; Τι θα έλεγες τότε . Αν όντως ο άγγελος κρύβει μέσα του ένα δαίμονα ; Αν σου έλεγα πως εξετίας μου έχεις υποφέρεις ; Θα συνέχιζες να υποστιρίζεις πως δεν είμια τέρας ; Λύπαμαι που θα διαλήσω το όνειρο σου πριγκίπισσα αλλά εδώ βρισκόμαστε στην πραγματικότητα . Δεν υπάρχει καλό ή κακό . Μαύρο ή άσπρο . Όλα είναι γκρι . " είπε και με κοίταξε βαθειά μέσα στα μάτια κάνοντας με να νιώθω κενή .

A different fairytailWhere stories live. Discover now