-72-

2.4K 233 53
                                    

Azalea pov.

- Atsiprašau, kad sutrukdžiau, bet pacientei reik išgert vaistus. – informavo, nusijuokdama bei įeidama į mano palatą.

- Reikia, tai reikia. – leptelėjo Niall ir su dirty smile'u pažiūrėjo į mane, dėl ko aš pavarčiau akis, o jis mane nukilino.

- Matau, kad atsigavai jau. – pasakė seselė.

- Kaip ir. – leptelėjau ir paėmiau iš seselės tabletes ir vandenį.

- Atsigavo, atsigavo. – pridūrė Horan, o aš į jį pašnairavau.

Įsidėjusi tabletes į burną, jas prarijau, kai užgėriau su vandeniu. O tada stiklinę atidaviau seselei.

- Esat miela pora. – šyptelėjo seselė, jau beišeidama iš mano palatos.

- Žinom! – garsiau pasakė Horan, o aš nusijuokiau.

- Gi man nuolat sakai, kad nesi mielas. Tai kaip suprast?

- Negadink visko. – mirktelėjo, o aš vėl sukikenau.

- Tavo kikenimas man patinka. – leptelėjo, o aš ištiesiau rankas į jį.

Niall palinko į mane, tačiau šįkart aš jį stipriai apsikabinau, kaip ir jis mane. Man gera tik su juo.

~ ~ ~ Po 5 dienų ~ ~ ~

Niall pov.

- Horan, kur tu valkiojiesi visą savaitę, kad treniruotes praleidi?! Dar tokių privilegijų neturi. – susistabdė mane treneris, kai vos tik mane pamatė, atėjusį į treniruotę.

- Tai čia taip išėjo... – kažką maliau.

- Aš tuoj padarysiu, kad neišeitų. Kai pasodinsiu ant suoliuko per visas kitas varžybas, tai galės ten taip tau išeidinėt. O rimtai, kas buvo? – grasino man vyriškis, bet jo klausimas skambėjo rūpestingai.

- Tai, ką man daryt, kad mano mergina ligoninėj buvo? – purkštavau.

- Pranešt! Atrodo, kad dabar viduramžiai ir susiekt neina. Nors palauk gal ir viduramžiai? – paklausė manęs treneris. – Man, kad jokių daugiau praleidinėjimų be žinios! O kaip ji jaučiasi dabar?

- Gerai, jau namo išleido, tad atėjau į treniruotę.

- Eisi dabar treniruotis už visas praleistas treniruotes ir jokių atsikalbinėjimų. – pareiškė jis, kai aš norėjau pradėt purkštaut dėl tokių nesąmonių. – Tu žinai, kaip sunku žaist be pagrindinio puolėjo? Laimė, kad krašto puolėjas įspyrė 2 įvarčius, tad laimėjom 2:1. Žiūrėk man, kad atsigautum iki kito mačo. Jėzau, ir leisk merginai pailsėt nuo savęs.

Po treniruotės su visa komanda, man pavyko atkelt tą mano praleistų treniruočių, kaip ir atsiskaitymą, į rytojų, nes šiandien turiu susitikt su Aza. O be to jau jai žadėjau, kad ateisiu pažiūrėt, kaip ji laikosi po ligoninės. Jau ryt išvis miręs po visų tų treniruočių būsiu, bet gal Azalea prikels..?

Įėjau į namus ir, nusiavęs batus, vilkausi į savo kambarį. Girdėjau, kad mama virtuvėj, bet buvau per daug pavargęs dar kalbėt su ja apie kokius prezervatyvus ar dar ką. Reik pagaliau pabaigt dėtis daiktus, nes pagaliau išsikraustau iš šių namų į savo nuosavą būtą. Manau, pats laikas gyvent atskirai nuo tėvų, nors mamą palikt vieną bus sunku, bet kadangi ji būna dažnai su Lauren...

Atsidariau kambario duris ir lyg niekur nieko įėjau vidun. Numečiau savo tašę ant žemės su visa futbolo apranga, o tada uždariau duris ir pajaučiau, kad mano akys yra uždengiamos su delnais. Jau vien iš kvepalų galiu pasakyt, kad čia Aza, nes šios šviesiaplaukės kvepalai gėlių kvapo.

"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now