-50-

2.8K 251 26
                                    

Azalea pov.

Po kelių minučių pajaučiau keistą skonį burnoj, tad atsitraukiau nuo jo ir atsistojau burną prisidengusi su delnu. Man atrodo apsivemsiu...

- Tu - tobula, mažute. – atsikvėpdamas pasakė blondinas. – Lėtai nuryk tai. – pasakė ramiai, o aš menkai linktelėjau.

Prarijau tą visą turinį, kol Niall ten tvarkėsi savo apatinius ir kelnes. Su plaštaka nusivaliau lūpas ir jas sudrėkinau su seilėmis. Vis dar galėjau jausti to skonį. Nebuvo taip blogai, kaip galvojau, bet svarbiausia jis liko patenkintas ir mano, kad aš - tobula. Dievinu jį.

- Gal paprašyt vandens, kad prasiskalautum burną? – paklausė manęs gan rūpestingai jis.

- Būtų gerai. – linktelėjau.

Horan man mirktelėjo ir atidaręs duris pasikvietė stiuardesę, kiek mačiau.

- Gal galit atnešt vandens? Mano draugei bloga. – kalbėjo mėlynakis tarpdury.

Kai kaušas. Mano draugei blogai ir bla bla bla. O gal greičiau tą draugė tave patenkino ką tik? Idiotas konkretus. Pavarčiau akis. Galėjo kažką geresnio sugalvot...

- Koks melagis. – suburbėjau ir paėmiau iš jo vandens buteliuką, kurį atsisukau.

- Tai gal man reikėjo sakyt, kad tu mane patenkinai lėktuvo tualete? – nusijuokė, žiūrėdamas į mane.

- Oj, ne! – surėkiau ir atsigėriau šiek tiek vandens. Praskalavau burną ir tada išspjoviau viską į tualetą.

- Gerai jautiesi? Galim grįžt? – teiravosi manęs Niall.

- Taip ir taip. – nusijuokiau ir užsukau tą vandens buteliuką.

- Ateik čia. – sušnabždėjo Horan ir mane prisitraukė arčiau savęs, tad gavau saldų bučinį į lūpas. – Tu tikrai tobula, mažute. – po dar vieno bučkio pasakė, o mano skruostai užkaito ir degė, kaip ugnis. – Aww... Tu rausti.

- Niall! – surėkiau ir trenkiau jam.

- Tu ir vėl mane daužai. Kiek kartų sakiau tau to nedaryt? – pažiūrėjo į mane.

- Įprotis. - parodžiau jam liežuvį ir išėjau iš to tualeto pagaliau.

Toliau skrydis praėjo sklandžiai ir mus nuvežė į viešbutį autobusas. Šįkart buvom normaliam viešbuty, o ne kaip praeitą kartą pigiausiam. Pasisekė ir nepagailėjo klubas pinigų nuomai. Zayn su Gigi į mane ir Niall kelis kartus keistai pažiūrėjo, tačiau nieko nesakė. Jau aišku ir taip, kad prisigalvojo kažko.

Buvau tam pačiam kambary su Niall ir ten buvo dvigulė lova, kurią iškart pamilau iš pirmo žvilgsnio. Apstraksėjau visą kambarį ir vos nepradėjau klykt, kai pamačiau, kad mūsų kambario langai išeina į miestą ir parką. Tai tobula.

Išties čia buvo gražu ir daug vietos, kaip tik mums dviem. Nustūmiau savo lagaminą į kitą kambario galą, kad nenukrisčiau eidama, nes žinau, kad sugebėčiau išsitiest. O aš taip norėčiau gyvent su Niall... Matyt jį kiekvieną rytą, dieną, vakarą, naktį... Bučiuotis, kai tik užsigeistume, glamonėtis ir daryt panašius dalykus. Būtų tobulas gyvenimas.

Atsiguliau į lovą, kol vaikinas ėjo iki trenerio ten kažko paklaust, tačiau nesulaukiau jo, nes mane pasiglemžė saldus miegas. Pavargau po skrydžio ir visko kas įvyko lėktuve.

~ ~ ~ Next day ~ ~ ~

Niall pov.

Kai grįžau vakar į kambarį, radau Aza'ą užmigusią, kas atrodė mielai. Ji tokia žavi ir graži. Tobula mano akimis. Norėčiau būt tik su ja visas dienas ir kiekvieną milisekundę praleist kartu. Aš žinau, kad jai patinku, tai išduoda daugelis dalykų: matau, kaip ji žiūri į mane, kaip jos akytės blizga, kaip ji jaučiasi būdama su manimi, žinau, kad ji pasitiki manimi turbūt labiausiai negu kitais.

"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now