-36-

2.8K 262 53
                                    

Azalea pov.

- Ką tu ketini daryt? – paklausė smalsiai manęs Niall.

- Nežinau, bet tau turėtų patikt. Turbūt. – leptelėjau ir nuleidau ranką dar žemiau po jo rankšluosčiu.

- Nesakyk, kad tu žadi smaukyt? – paklausė dar smalsiau, o aš po jo žodžių mus apverčiau ir atsidūriau virš jo.

- O tu nenori? – leptelėjau ir palinkusi pabučiavau blondino lūpas.

- Mažute, o tu žinai, ką daryt reik?

- Šiek tiek. – pabučiavau jo lūpas ir vėl, tada su savo rankom apglėbiau jo draugužį.

- Ne taip stipriai, Aza. – pabučiavo mano lūpas menkai. – Aš tau padėsiu, princese. – pasakė Horan ir savo ranką uždėjo ant manosios. – Daryk štai taip. – pasakė ir pajudino savo ranką aukštyn ir žemyn.

Judinau savo ranką, kaip man sakė blondinas, o kai nenustojau to daryt jo ranka dingo nuo manosios. Niall pradėjo gyliau kvėpuot, o vieną kartą net girdėjau, kaip jis suaimanavo. Bent galiu priverst jį aimanuot ir atsipalaiduot. Jis pažvelgė į mane, o aš palinkusi pabučiavau jį, o rankos nenustojau judinti.

Mačiau, kad jam tai patinka. Jis mane tenkino, tad kodėl aš jam atsilygindama negaliu padaryt to paties ir jį patenkint? Galbūt tai padės jam atsipalaiduot prieš svarbias varžybas ir jas laimėt? Žinau, kad jam patinka laimėt, o po to dėl to vaidint, kad va jo komanda laimėjo, o priešininkų prakišo. Jis toks yra.

Stebėjau jį, jo kiekvieną veido milimetrą ir kaip pasikeičia jo kvėpavimas, kai jis buvo arti pabaigos. Jo akys susitiko su manosiomis.

- Velnias... – nusikeikė. – Nežiūrėk taip. – sumurmėjo, bet aš nenustojau į jį žiūrėt, o dar ir apsilaižiau lūpas.

Niall sudejavo garsiau ir tada supratau, kad pasiekė tai ko jam reikia, o mano ranka tapo lipšni. Dar keliskart pajudinau ranka, o tada ją atitraukiau, bet iškart buvau pabučiuota. O šįkart taip saldžiai ir su daugybę jausmų, kurie nubėgo manimi. Horan atsitraukė nuo manęs ir bandė atgaut kvapą.

Man patiko padaryt taip, kad jam būtų gera. Tad dabar nesijaučiu tokia visiška nevykėlė, kuri net vaikinui malonumo suteikt nesugeba. Aš jam tai padariau. Jis atrodo toks ramus ir mielas, kai bando atgaut kvapą, tad užsižiūrėjau į jį. Norėčiau tiesiog gulėt su juo lovos, kalbėt apie niekus ir bučiuotis.

~ ~ ~ Niall pov. ~ ~ ~

Susiruošiau į varžybas, o Aza nuėjo susitikt su Gigi, nes jos eis į tribūną mūsų palaikyt. O aš su kitais laukiau rungtynių pradžios. Jaučiausi, kaip niekad kupinas jėgų ir norėjau, kuo greičiau pradėt varžybas ir varytis kamuolį priešininkų vartų link ir įkalt golą, bent vieną.

Žinau, kad šios varžybos vienos iš sunkesnių, nes varžovai stiprūs, bet... Nieko nėra nepalaužiamo. Net neklausiau, ką ten tauškė treneris ar kokią ten taktiką jis sakė. Degiau noru eit lošt fūlę. O dar, kai Aza stebės varžybas noriu ypač pasistengt su visa komanda ir nepralaimėt.

Pagaliau prasidėjo visi formalumai. Išėjom, pasisveikinom, pasifotkinom, metė monetą ir pradeda žaidimą priešininkai. 90 minučių. Nors lentelėj mes esam 1 vis tiek noriu laimėt ir noriu įrodyt Aza'i, kad nesu klišas, kaip ji sakė seniau.

Vis dar užsimerkęs galiu įsivaizduot, kaip ji mane tenkina ranka. Negalvojau, kad ji išdrįs tai padaryt tiesiog random, bet man patiko. Prieš varžybas tokie atsipalaidavimai žiauriai padeda. Galbūt ta šviesiaplaukė ir nėra turčių dukrelė, kokią ją laikiau..?

"Ice, Fire & Desire" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now