Deel 13

759 24 3
                                    

"schiet eens op!" Roept ze, terwijl ik haar schoen probeer aan te krijgen. Ik zit gehurkt achter haar en heb prachtig uitzicht, helaas van korte duur want het clipje schiet vast. Ze helpt me overeind en we staan dicht tegen elkaar aan. Ik kan haar bijna voelen ademen. De vlinders in mijn buik worden losgelaten en mijn hele lichaam kriebelt. Kon ik haar nu maar zoenen.

"Kom we gaan naar buiten", zegt ze tegen mij terwijl ze me een zacht duwtje geeft. Ze rent naar buiten en klimt over het hek. Ik moet lachen, ze is namelijk wel erg enthousiast.

Als ik ook op het veld sta kunnen we beginnen. We beginnen met wat warming up oefeningen, ook al heb ik het al warm genoeg van haar. Na de warming up doen we nog wat inspeeloefeningen. De tijd gaat best snel.

Na een half uurtje vraagt ze of we even pauze kunnen houden. Ondanks dat het minder dan 5 graden is buiten, staan we allebei met de druppels op ons gezicht.

Samen lopen we naar binnen en ze vraagt of ik haar water wil geven. Ik pak een glas en drink hem leeg, dan vul ik mijn glas met lekker warm water en sluip naar haar toe. Ze staat op haar mobiel te kijken als ik achter haar sta. Ik hou het bekers een beetje scheef en een stroompje water verdwijnt in haar nek.

Ze gilt en draait zich om, dan begint ze achter me aan te rennen. Gelukkig heeft ze een pak aan en ik niet, dus ik ben sneller. Na een paar rondjes, stop ik en draai me om. Dit had ze niet verwacht en ze botst tegen me aan en valt op de grond. Ze begint te lachen en roept: "ik pak jou nog wel!". Ook ik moet lachen en help haar overeind. Als ik mijn hand los wil laten blijft zij hem vasthouden. Ik kijk haar in haar ogen en kijk dan naar onze handen. Ze wordt een beetje rood, laar mijn hand los en zegt "ik uhm, ja uhm, sorry". Ik glimlach en zeg dat ik het niet erg vind.

Ik pak haar hand weer vast en trek haar iets dichterbij, we zijn nog nooit zo dicht bij elkaar geweest. Ze legt haar armen om mijn nek terwijl ze me aan blijft kijken, mijn buik kriebelt en mijn hart bonkt. Gaan we zoenen? Denk ik. Ze komt dichterbij en sluit haar ogen.

Zij is perfect (Girlxgirl)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu