Deel 12

755 20 2
                                    

Het is inmiddels 10 voor 6 en ik stap het clubhuis binnen. Het is erg koud buiten en ik besluit om een kop thee te maken. Als ik de waterkoker aanzet hoor ik dat er op de deur wordt geklopt. Ik kijk op mijn horloge en zie dat het 8 voor 6 is. Ik twijfel of het haar wel is, want ze is nooit op tijd. 

Maar omdat ik niet kan wachten open ik de deur. Ze stapt naar binnen met een sporttas op haar rug. "Ik moet me nog omkleden" zegt ze terwijl ze langs me stapt. Ik draai me op en mompel dat de kleedkamers niet beschikbaar zijn door de verbouwing. En dat is niet eens een leugen. Ze haalt haar schouders op en slingert haar tas op tafel. "Dan kleed ik me gewoon hier om, geen probleem". Ik antwoord dat ik het prima vind en vraag haar of ze wat wil drinken. Ze vraagt of ik ook een thee voor haar wil maken. "Voor jou doe ik alles" zeg ik tegen haar terwijl ik naar haar knipoog. Vroeger had ik dit nooit durven zeggen. 

Ze glimlacht en haar ogen glimmen. Terwijl ik bezig ga met de thee kleedt ze zich om. Het is te merken dat ze erg open is, want ze loopt in haar ondergoed een rondje om me heen om haar thee te pakken. Haar billen zijn echt heel mooi, maar haar buik is nog mooier, net als haar rug. Ze is echt prachtig, ik wou dat ik haar tegen me aan kon hebben.

Eigenlijk vind ik het niet erg netjes om zo naar haar te kijken, want ze is nou eenmaal niet mijn vriendin, maar aangezien ze het zelf doet vind ik het een ander verhaal. Nu ik haar zo zie kan ik mijn ogen ook niet meer zo makkelijk van haar afhouden. "het is wel koud zo hoor", zegt ze tegen mij met een knipoog. Ik lach en  gooi een trui naar haar. Ze is een beetje kleiner dan ik, dus de trui is een beetje te groot voor haar. Gelukkig staat het haar goed. "wat ruik je lekker", zegt ze met een kleine glimlach op haar gezicht. Ik bedank haar en loop naar haar toe. Als ik in haar prachtige ogen kijk, verdwaal ik. Haar rechteroog is bruin met blauw en ze heeft een paar groene stipjes. Haar linkeroog is groen met een bruin randje en een paar blauwe stipjes. Zulke heldere ogen heb ik nog nooit gezien. En wat zijn ze prachtig. De kriebels in mijn buik nemen toe terwijl ik zeg: "uhm, zal ik je even helpen met het pak?". Ze knikt en draait zich om. In de draai komen onze handen tegen elkaar. Mijn hart klopt echt keihard in mijn borst. Ik ben nog nooit zo verliefd geweest.

Zij is perfect (Girlxgirl)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu