CHAPTER 20 - Epilog

54 7 0
                                    

Proslo je vec 5 godina i ja ne mogu da verujem gde se trenutno nalazim.Presrecna sam i jedva cekad da izadjem i pokazem svu tu srecu svima na ceremoniji.

Pogledala sam se u ogledalo i bila vrlo odusevljena prizorom ispred sebe.

Pogledala sam se u ogledalo i bila vrlo odusevljena prizorom ispred sebe

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ovo je vencanica koja je pripadala mojoj majci i prosto je prelepa.

Veoma sam nestrpljiva.Jedva cekam da vidim Daniela u svom odelu.

"Jesi li spremna?" uletele su Helena i Kiki u svojim haljinama.Zaustavile su pogled na mene."Prelepa si!" viknule su.
"Hvala vam.Ni vi niste lose." ustala sam i prisla da ih zagrlim.

"Cekaj,imamo jedan poklon za tebe!" usla je Klara i nosila neku kutiju sa sobom."Izgledas prelepo velika seko!" pruzila mi je kutiju sa velikim osmehom na licu.

Otvorila sam je videla veoma lepu ogrlicu."Vi niste normalne!Ovo je pre-le-po!" izvadila sam ogrlicu iz kutije i bila sam odusevljena onim sto vidim.

"Vi niste normalne!Ovo je pre-le-po!" izvadila sam ogrlicu iz kutije i bila sam odusevljena onim sto vidim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Daj da ti je stavim."prisla mi je Kiki i zakacila je.Pogledala sam se jos jednom u ogledalo."Spremna sam!" udahnula sam i nabacila osmeh na lice.

Otvaraju se vrata sale i koraknem unutra drzeci svog oca pod ruku.Natrenutak sam zatvorila ocii sve se zaustavilo.Pogledala samol  oko sebe.Sala je bila puna ljudi koji su nosili svecana odela.U donjem delu sale sam uocila svoju majku koja je nosila dugu bez haljinu a jednom rukom brisala suzu sa lica.Do nje su bili Kristijan i Jason koji su drzali Klaru i Hristinu pod ruku.Bilo je smesno gledati Klaru i Krisa jer je on bio za 2 glave visi od nje a opet tako slatko.I konacno pogledom sam pronasla Daniela koji je stajao u samom centru.Mogu priznati,bio je ?""zgodan.Veoma zgodan.Na sebi je imao belu kosulju sa crnim prslukom koji se savrseno slagao sa njegovim crnim pantalonama i crnom masnom oko vrata.Takodje je nosio beo sako koji mu je predobro stajao.Kosu je zacesljalo na jednu stranu i sa sirokim osmehom  me je posmatrao.

Nakon ceremonije u crkvi,otisla sam do kuce i presvukla se u kracu belu haljinu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nakon ceremonije u crkvi,otisla sam do kuce i presvukla se u kracu belu haljinu.pa se vratila u restoran.

I sala u restoranu je bila lepo ukrasena.Sva bela sa po kojim nezno plavim i ljubicastim detaljima.Stolove su ukrasavale saksije sa belim radama,svecice i salvete iste boje kao i ostala dekoracija.Iznad stola gde su sedeli mladenci i kumovi,bila su okacena nasa imena i veliki balon u obliku srca.Tacnije,po celoj sali su lebdeli baloni.Bilo je prekrasno!

Sve se zavrsilo.Vece je proslo sa puno smeha,zabave i plesa.I konacno,Danel i ja smo stigli u svoj novi dom.Otkljucao je vrata i preneo me je preko praga."E sada si zvanicno gospodja Dovson." izustio je i spojio nase usne.

"Svidja mi se to." nasmejala sam se kroz poljubac.Odneo me je do dnevne sobe i spusto me je na kauc u sedeci polozaj i nestao u kuhinji.Vrlo brzo se vratio drzeci dve case u jednoj ruci i flasu crvenog vina u drugoj.Sipao je vino i pruzio mi jednu casu.Svukao je sako i seo do mene.

"Hvala ti."

"Za sta?" pogledala sam ga zacudjeno.

"Ucinila si me najsrecnijim covekom na svetu." nasmesio se,bolje reci iskezio se, i posmatrao jednu nasu zajednicku sliku na polici.

"E pa onda smo mi najsrecniji par na svetu i niko nam nece stati na put da tako i ostane!" viknula sam i i sama se iskezila.

"Tako je!Inace,bila si prelepa danas.Jos kad bih mogao da vidim i sta je ispod te haljine,mogao bih da umrem!" smekerski me je pogledao na sta sam se samo nasmesilax.

Prisla sam mu i krzunala mu usne pa sapnula na uho "Sta te sprecava?" ,a zatim se uspravila i odsetala do sobe.

"Neko nam je veceras vrlo raspolozen?Ha?" cula sam ga kako se smeje i dolazi u sobu.

Usao je i odmah me gurnuo na krevet.Legao je preko mene i grubo  me ljubio.Zagrzao usnu i skroz je rasrkavrio. Provukla sam prste kroz njegovu kosu i crsto je stisnula u pesnicu.Prekinuo je poljubac taman koliko da bi mi skinuo haljinu pa onda nastavio sa grubim poljupcima.

Okrenuli smo se,tako da sam sada ja lezala preko njega.Uspravio se u sedeci polozaj i poceo da otkopcava svoju kosulju.Pomogla sam mu i skinula je.Ponovo smo se razdvojili i otkopcala sam u slic i svukla pantalone.Sela sam kod njega i spustila svoje usne.

Promenio me je.Njegov dodir,usne,poljubac,svee...Sada sam srecna i konacno mogu upotpunosti da uzivam u zivotu.Sve je nekada bilo komplikovano a sada se sve promenilo i vratilo na svoje mesto.

-KRAJ-

_____________________
Started:14.01.2017.
Finished:09.07.2017.

Helo pipls!

I to je to.Nadam se da ste uzivali citajuci ovu knjigu i da vam se dopala!💗

Ja sam uzivala dok sam je pisala,mada,postojali su delovi koji mi se nisu dopali.Ali dobro,mozda sam samo stroga prema sebi.

Nameravam da pisem idalje i vec imam ideju za novu knjigu.Svakako cete biti obavesteni ovde.

Hvala vam sto ste citali!Puno mi je znacilo!💓💓💓

Love you all so much!
Micka❤️

_Complicated_✔✔Where stories live. Discover now