CHAPTER 18

35 7 2
                                    

Daniel P.O.V.

Slike su se redjale.Prvo sam video sebe kao bebu,zatim kako rastem,sva secanja do nesrece su se vracala u moju glavu.Zatim su dolazila meni nepoznata secanja.Vec sam izasao iz bolnice i proveo dan sa Larom...Dosli smo mojoj kuci,odgledali film i poljubili se u hodniku.Cekaj!Sta?!

Otvaram oci i podizem se sa necijeg ramena.Spazim poznato lice."Lara?"

"Daniele?!Sta je bilo?Je li to bilo toliko lose?" jedna suza joj je skliznula niz obraz.

-Daniele!Poljubac!-

Jao,da!Skroz sam zbunjen.Sta sam uradio?Sta da radim?Boze sta li je sa mnom?

-Poljubi je idiote!Pokazi joj da je volis!- javio se glas u glavi.

Tako je!Obrisao sam joj suzu sa obraza i ponovo spojio nase usne u jedan strastveni poljubac.Gubio sam vazduh i odvoji se od nje.Pogledao sam je u oci."Secam se!Secam se svega!"

Siroko se nasmesila i cvrsto me zagrlila."Moramo pozvati sve i obavestiti ih da su ti se secanja vratila!" okrenula se i potrazila  svoj telefon.

"Cekaj,ne sada..." povukao sam je za ruku."Ovo je trebalo da uradim jos odavno." prosaputao sam joj u usne i jos jednom je poljubio.Uhvatio sam je u narucje i odneo do moje sobe.Nezno sam je spustio na krevet idalje je ljubeci.Sa njenih usana sam presao na vrat gde sam ostavio jedan ugriz na sta je ona zastenjala.Ljubio sam  joj kljucnu kost pa ponovo se vratio na njene pune usne.Polako sam joj skninuo odecu  a onda sam se uspravio i otkopcao pantalone ali me zaustavila i sama pocela da me skida.Tako smo i ona i ja ostali samo u vesu.Opkoracila me je,spustila svoje usne na moj vrat i jako ga ugrizla na sta sam se najezio.Pogledala me je,nasmesila se i poljubila me...

-JUTRO-

Lara P.O.V.

Sladak je cak i dok spava.Posmatram ga vec neko vreme i ne mogu da skinem glupi osmeh sa lica.Srecna sam.Konacno.Nadam se da ce moja patnja nestati.

Pokusam da ustanem a da ga ne probudim ali bezuspesno.

"Gde ces?" povuce me blize sebi.Okrenem se i poljubim ga.Izmigoljila sam se iz njegovog zagrljaja,ogrnula se jorganom sa kreveta,skupila svoje stvari i otisla u kupatilo.

"Kakva si..." cula sam ga kako vice.

Nasmesila sam se i zatvorila vrata.Skinula sam sminku od sinoc istusirala se na brzinu i obukla ves.Navukla sam sorc i taman da navucem majcu uocim neku fleku na njoj.Kako li je ona dospela tu?Nema veze,pozajmicu neku Danielovu.

Izasla sam tako i vratila se u sobu i stala pred Danielov orman.

"Pozajmicu tvoju majcu.Moju sam isprljala sinoc,ne znam ni ja kako." cula sam smeh iza sebe."Prase moje malo." izgovorio je promuklim glasom.Izvukla sam jednostavnu crnu majcu koja mi je prva pala pod ruku i obukla je.

"Ha-ha." prisla sam mu i poljubila ga na blic."Treba mi prevoz do kuce.Moram vec da krenem."

"Ma daj."frknuo je,uzeo telefon i pogledao na sat."Ali tek je 7 h.A da se vratis u krevet i odspavamo jos malo?"zlobno se nasmesio.

"Volela bih ali roditelji me cekaju i zabrinuce se ako ne budem kuci kada se probude."

"Dobro.."snuzdio se i ustao iz kreveta.Uzeo je cistu odecu i otisao u kupatilo.

Na brzinu sa promenila posteljinu i bacila se na krevet.Uzela sam telefon i pogledala nova obavestenja.Tri poruke od Helene.

Helena:  Hej,gde si?

Helena: Tvoji su zvali.Rekla sam im da si zaspala kod mene i da ces se vratiti ujutru.

Helena: Gde si se ti izgubila,devojko?

Ja: Duga prica.Pricacu ti.Idemo na pice danas u 12h.

Dobro,ako moji misle da sam spavala kod Helene,znaci da ne zurim kuci.Ustala sam sa kreveta i sisla u kuhinju.Danielovi roditelji nisu bili tu,tako da su verovatno na poslu.

Sipala sam vodu u dzezvu i stavila je na ringlu.Uzela sam dve solje i sipala po malo secera.

"Zar ne zuris kuci?" Daniel mi je prisao i obavio ruke oko mog struka.

"Ne,'spavala sam kod Helene sinoc' pa imam dovoljno vremena da popijem jutarnju kafu i unormalim se." nasmejala sam mu se.

"Znaci vise vremna za nas..." smekerski se nasmesio i okrenuo me je.Spustio je svoje usne na moje i zagrizao mi donju usnicu.Podigao me je i stavio me na sank idalje me ljubeci.Svukao je svoju majcu i...moj telefon se oglasio.

"Nemoj se javljati.."govorio je kroz poljupce.Nasmesila sam se i sad sam ja njega ugrizla."To je moja devojka.."Uhvatio me je za zadnjicu i prebacio svoje usne na moj vrat.Voda u dzezvi je pocela da vri."Zasto sad?" zabacio je svoju glavu unazad i besno uzdahnuo.

Nasmejala sam mu i spustila se sa sanka.Uhvatila sam mu lice obema rukama i htela sam da ga poljubim ali sam mu samo okrznula usne i okrenula se da nam spremim kafu.

"Ha?"iznenadjeno me pogledao a zatim dodao "Pazi me se Lara Stouns!Videces ti sa kime se salis.."Zlobno se nasmesio i seo za sto.
____________________

Hej gajs!

Bilo je tesko pisati ovaj deo ali nadam se da ce vam se svideti!Ipak je moralo da se desi vec jednom...😂😂

Hvala vam sto citate!💗💗

Lysm
Micka❤️

_Complicated_✔✔Where stories live. Discover now