Prolog

88 10 0
                                    

Sunt sigura ca ati picat de multe ori pana acum, v-ati ridicat si ati continuat, ceva normal. Ma numesc Beverly Miles sunt din Springville un mic, plictisitor si umbrit orasel din vestul Angliei si am 16 ani, nimic interesant, nu?

Pana acum viata mea a fost normala, totul decurgea mereu la fel, o adevarata rutina. Cu scoala merge bine, mergea.. prietenii mei imi sunt aproape, familia la fel. Sunt o fire visatoare care coloreaza, colora totul in culori vii si parfumeaza, parfuma totul cu un zambet molipsitor. Am prieteni nemaipomeniti care sunt unde trebuie la momentul potrivit.

Sam mi-e prieten de la 4 ani si ne petrecem tot timpul impreuna, si el fiind un visator, doar visatorii la visatori trag.

Pe Eve o cunosc din clasa a treia, am fost colege de banca 2 ani la rand! un record zic eu, este foarte inteligenta si ea este "arma" mea secreta venind vorba de teme, dar nu spuneti nimanui asta.

Imi place sa cred ca am fost "alesi" sa fim prieteni toti trei. Ne completam, ei bine eu cu Sam suntem la fel asa ca Eve vine si completeaza lucrurile. Ne intalnim, intalneam mereu si scriam in asa- zisul "memorator de zile" suna stupid, zau. Acolo scriem cu randul la rubrica fiecaruia ce am facut in acea zi. Ascultam muzica, ne marturisim lucruri si in mare parte pierdem timpul. Mai sunt si zile in care mergem in locul nostru secret (strada dr. Andrew Thomas, nr. 49 din partea de nord a orasului) oops nu trebuia sa zic asta.

Familia mea este normala, tipica. Am un frate Ethan are 24 de ani, nu sta cu noi a plecat in Londra pentru studii. Parintii mei: Sarra si Oliver Miles sunt iubitori, protectori si foarte foarte atenti. Cateodata cred ca au cate un ochi la ceafa, dar sa nu aprofundam.

As vrea sa devin avocat pentru ca oricat de aeriana si visatoare sunt in acelasi timp am un simt al observatiei critic, iar cred ca lumea trebuie ordonata, o prostie.

Acum sa va spun de ce scriu asta. O scriu ca sa stiti prin ce am trecut, ceea ce am vazut, visat, urat pe scurt viata mea in ultimele luni de cand totul s-a schimbat. Acum cand citesti asta poate deja totul s-a terminat... de tot. Nu va speriati, este abia inceputul

Înainte sa CadWhere stories live. Discover now