31.O noua familie♡

522 29 0
                                    

Marinette story

-Marinette, vrei sa fi iubita mea?
Am ramas socata la vorbele lui.Nu credeam ca daca l-am refuzat atunci ma va ierta.Nu credeam ca sentimentele erau in tot acest timp reciproce.Sunt atat de fericita, dar in acelasi timp si emotionata pentru ca simteam cum multimea, cred ca toata clasa, se uita la noi, inconjurandu-ne si observandu-le fetele de curiozitate ca ce voi spune.Parca trebuia sa fie mai intima conversatia, dar in fine acum...
-Da!*ma ia in brate, apoi ma saruta.
-Acum va declar iubit si iubita*spune Alya, clasa chicotind

~Timeskip~

-Aha, deci asta faceati voi cand nu eram cu voi!*spune Adrien lui Felix si Melinda care se sarutau in parcul taberei.(da, ei au mers intr-o tabara cu clasa, in acea excursie, am uitat sa mentionez)
-Am, pot sa explic...* spune Melinda.
-Nu e nevoie.Va lasam sa continuati.
-Cum adica?
-Suntem din nou impreuna.
-Si noi la fel.
-Pai, ce sa zic, bafta in continuare la ce faceati😂* apoi plecam.

Zilele trecusera repede, saptamana altfel parca a zburat, iar noi ne-am intors in Paris.A fost distractiv, am avut clipe frumoase, mai ales dupa ce m-am impacat cu Adrien.Am aflat ca Emily si Luke sunt nu numai fratii lui Adrien, ci si noii supereroi ce au luptat impreuna cu noi.Sunt atat de fericita!

~Timeskip~

Ajungem acasa.Adrien ma conduce pana acasa, iar eu il invit sa intre sa mai stam impreuna pentru a recupera timpul in care nu am mai fost unul langa celalalt.Cand intru, pe masa gasesc o hartie de la matusa mea pe care scria ca nu mai poate venii sa aiba grija de mine.Am citit-o cu voce tare, apoi i-am explicat lui Adrien.S-a oferit sa ma mut la el.Nu pot accepta...nu cred ca i-ar convenii mamei lui sa mai aiba inca o persoana in casa lor.Vreau sa se bucure de momentele pierdute din trecut alaturi de mama si fratii lui, iar daca voi fi si eu acolo cred ca le voi fi in plus...
-Nu te ingrijora de asta.Sunt sigur ca mama va fii fericita daca ii dam vestea asta.
-Nu stiu...
-Haide, sa mergem!
-Acum?
-Da :)))

~Timekip~

-Cum sa nu, Marinette!*spune d-na Agreste.
-Multumesc, dar nu stiu daca pot sa accept asta...
-Dar nu e nimeni cine sa te ajute...
-Ok..o sa accept.
-Yes!*se auzea o soapta din spatele usii.Cred ca erau Emily si Luke.
Adrien venise si ma lua in brate.Casa avea 65 de camere, din care eu am ales-o pe cea de langa camera lui Adrien. D-na Agreste a angajat o firma care sa amenajeze camera cum imi place.Cred ca e prea mult, au facut atat de multe pentru mine, iar ca sa ma revansez, dupa ce ma instalez nu o sa-i mai deranjez.

~Timeskip~

Camera e gata.Arata exact la fel ca si fosta mea camera, iar asta ma face sa ma simt ca si acasa.Inca nu sunt obisnuita cu usa din perete, asa cum o aveam in podea in fosta casa, sau atunci cand ies pe usa sa nu mai vad sufrageria...sa cobor scarile si sa-i imbratisez pe mama si tata...Imi este atat de dor de ei...Poate ca daca m-am mutat imi va face mai bine pentru ca o sa uit de aceasta parte trista a vietii...E foarte greu sa ma trezesc in fiecare zi si sa nu le mai vad chipurile...De aceea il am pe Adrien si noua mea familie langa mine,care ma va ajuta sa trec peste, sa ma faca fericita din nou si sa iau totul de la inceput.

Dupa ce soarele a apus, usa se auzise.Adrien venise sa ma anunte ca e ora cinei.M-am dus jos in sala de mese, unde i-am vazut pe toti.
-As vrea sa ofer un toast pentru noua membra a familiei, Marinette!*spune d-na Agreste.
-Multumesc, d-na Agreste.
-Spune-mi de acum in colo Emma.
-Bine :))* Dupa ce am terminat de mancat, am asteptat putin pana ce au terminat si ceilalti, apoi am mers in camera mea.*Noapte buna tuturor!
-Noapta buna,Mary!*spun toti la unison.Ei au mai ramas in sala de mese si au povestit.Cred ca e ceva sedinta de familie sau ceva de genu.Se vedea pe fetele lor ca asteptau sa merg ca sa poata vorbi.Nu ma deranjeaza.Intr-un fel ii inteleg, nici eu nu vreau sa par prea insistenta cu faza asta, o sa se obisnuiasca sa stau si eu prin preajma...sper..Poate ca nu a fost bine ca am citit acea hartie de la matusa cu voce tare, poate ca ii deranjez prea mult...Am stat si m-am gandit la asta toata noaptea, pana ce la un moment dat am adormit.Somnul ma cuprinsese si o lumina alba imi apare in cale.La un moment dat,chipurile parintiilor mei imi apar in fata.
-Mama, tata?

●Adrien story

-Va imaginati ca maine e ziua lui Marinette, nu?* spune mama.
-Sigur,cum sa uitam de asa ceva* raspund eu.
-Ce ia-ti pregatit?
-O surpriza.Ma gandeam sa facem o petrecere surpirza aici.*spun eu
-Frumos, dar am putea sa ne mai gandim si la altceva pe langa asta, o sa-i facem cea mai frumoasa zi de nastere!*spune mama.
-Poate ca am fost putin nesimtiti ca am asteptat ca sa plece ca sa putem vorbi despre asta, acum cine stie ce crede...* spune Emily.
-Nu-ti face griji, cand va vedea surpriza de maine, o sa fie totul bine.*spune mama.

~Timeskip~

Se facea tarziu.Am mai stat sa povestim despre ziua lui Mary,apoi am mers  pana in camera ei.Dormea atat de adanc si dragut.Tikki statea langa ea.Ma apropii si o sarut pe frunte, apoi plec in camera mea.

------☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆---------

Miraculos"Aflarea Adevărului"||Vol.I&II✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum