12."Alison" part.1

1K 73 17
                                    

....Deschid gentuta, dar pe cand sa vad ce a fost se auzise usa.
-Ce faci acolo?* spune Marinette.
-Ămm..nimic...Haide sa ne culcam, e tarziu.
-Bine.
Marinette story

Ma duc pana la baie, iar cand ma intorc il vad pe Adrien aproape de patul meu in locul unde imi amintesc ca mi-am pus gentuta cu Tikki.Era intors cu spatele, asa ca nu am putut vedea ce are in mana.Totusi cand ma vede, se vedea ceva roz, deci sigur era geanta mea.Il intreb ce face, dar schimba subiectul si propune sa ne culcam.E foarte ciudat ce a facut, dar nu am continuat sa-l mai intreb pentru ca nu am vrut sa ne certam...
Patul nu era dublu.Era mare cu cearceaf roz.Era dragut, doar ca imi era putin jena sa dorm cu el in acelasi pat.Pe langa patul acela mare, mai era si o canapea, doar ca mai micuta si nu se putea dormi pe ea...Deodata, Adrien distruge linistea comuna ce se aseza de cateva minute.
-Daca te deranjeaza, eu pot dormi pe canapea...
-Poftim?Nu te-as putea lasa sa dormi pe canapea!Nu incape nici un copil mic sa doarma acolo.Si in plus, patul asta e de destul de mare ca sa incapi si tu aici😂.Haide, vino sa ne culcam.
-Ok 😊.
Ne asezam, Adrien lasand o distanta uriasa intre noi.Cred ca se simte jenat...😶

*Dimineata*

-Neata Marinette!
-Neata Adrien!
-Pregatita?
-Pentru?
-Prezentarea e la ora 12:00
-A da, prezentarea, am uitat😅
-Ce vrei la micul dejun?
-Ah, nu stiu...
-Ok, atunci haide sa ne uitam la meniu.
Am comandat niste ochiuri cu crendvusti(ceva de genu):

*Inainte cu o ora de prezentare.*

-Marinette, vreau sa ti-o prezint pe Alison.Ea iti va purta creatiile peste o ora.
-Incantata* spune ea.
-Si eu.
Arata cam asa:

(Ignorati faptul ca e afara, in ploaie, are o umbrela si bagaje sub ea😂😂😂)

Are parul lung si saten, iar ochii ii sunt de un caprui intens stralucitor.Mi se pare o fata draguta, nu asa rautacioasa precum Chloe.Dar totusi sper sa nu ma insel dupa aparente si sa nu fie la fel de vicleana ca si acea Lila...
La un moment dat apre si Adrien in camera.Alison il priveste nu prea subtil cateva minute, dar apoi se intoarce si imi zambeste.
-Adrien!Ce bine ca te-am revazut!Mi-ai lipsit!
-Ăhmm, buna Alison!Ati facut cunostinta? Ea e Marinette, iubita mea.
Yes!!I-a spus-o!Incepeam sa ma ingrijorez la cum se uita.Cred ca se dadea la el.Sau nu...Ce prostii vorbesc!Cum pot sa spun ceva rau despre o fata pe care nu o cunosc si care doar se uita la o persoana.. la Adrien!?Nu stiu ce ma apuca...cred ca sunt geloasa...Intr-un fel imi e frica, ca Adrien sa se va indragosti de alcineva...Incerc sa ma linistesc si sa scap de ganduri.
-Iubita ta!?* raspunde ea.
-Da, suntem impreuna de trei saptamani.
-Felicitari!Sa va tina!
-Multumim!* spunem amandoi.
Poate nu e chiar cum mi-am imaginat eu.E o fata detreaba.

*In timpul prezentarii*

Trebuiau sa pozeze cat mai natural.Mai intai a urcat Alison, apoi Adrien, iar la urma amandoi deodata.Ceva imi atrage atentia.Alison se apropie de Adrien, il imbratiseaza, iar apoi cei doi se saruta.Simteam cum incepea o lacrima sa imi curga pe obraz, umplandu-mi la un moment dat toata fata cu mii de lacrimi.Am fugit la baie luand cu mine una dintre noile poze facute si o mototolesc.

Adrien story

Sunt in timpul prezentarii.Alison a urcat prima pe podium,apoi eu, si dupa amandoi.Am avut atat de multe emotii.Fotograful ne-a spus sa pozam cat mai natural.Nu m-am gandit ca poate intrece asa de tare masura aceasta fata.M-a imratisat, iar apoi m-a sarutatat!
-Ce te-a apucat!?
-Ah, scuze Adrien, nu stiu ce m-a apucat.Aveai emotii si m-am gandit ca e mai bine asa.Nu-i asaca ma ierti?
-Si asa voiai tu sa scap de emotii?Sarutandu-ma?
-Ce este?
-Stii ca Marinette imi este iubita!Si stii ca te-a vazut ce ai facut!
-Scuze, Adrien, dar mi-am cerut iertare.
-...
Ma uit spre Marinette si o vad fugind.Urasc faptul ca o sa ma certe tata si o sa fiu fotografiat fugind daca merg dupa ea.Noroc ca prezentarea a durat doar inca 5 minute, iar dupa ce am terminat am fugit repede sa o caut pe Marinette.Nu am gasit-o in camera, asa ca am luat aer in piept si am intrat in baia fetelor.
-Marinette, esti aici?
-...* nu raspunde nimeni...
-Marinette, stiu ca esti aici, te simt...Pot sa-ti explic, nu eu am vrut sa o sarut, ci ea s-a apucat sa o faca!Te rog, Marinette, haide sa vorbim!
-Ea te-a sarutat, dar ti-a placut, nu!?*rasuna o voce din unele dintre cabinele de baie.O deschid pe fiecare pana ce dau de Marinette....................................
-[...]

____________________________________________
Scuze tuturor pentru toate editarile de un milion de ori, dar cartea asta avea neaparat nevoie de editare.Au fost cateva greseli de exprimare sau de ortografie pe care le-am vazut intre timp.Asta e.Omul mai greseste cand scrie repede sau seara tarziu.Oricum, mai sunt vreo 7 sau 8 capitole de publicat si nu uitati sa-mi scrieti in comentariu orice greseala pe care o vedeti.In curand dupa ce termin primul volum, am sa incep sa-l corectez si pe al doilea.Kisses!

Miraculos"Aflarea Adevărului"||Vol.I&II✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum