18.Visez?

1K 65 24
                                    

..........................................

...Acest Hawkmoth sau mai bine zis tatal lui Adrien a castigat...M-a descurajat destul de mult faptul ca nu mai aveam cerceii mei la ureche, nu o mai simteam peTikki aproape..Poate asta vrea Hawkmoth sa se intample..sa nu mai am putere in mine.Ma intreb cum va reactiona cand Adrien va afla ca Hawkmoth este tatal lui.Defapt, ce tot zic, nici nu o sa stiu cum va reactiona pentru ca peste 20 de minute voi fi aruncata in mijlocul marii, legata, iar apoi moarta...Totusi, ce as vrea sa pot sa il anunt ca este in pericol...

*Timeskip*

-Maestre! Kwami-ul Tikki nu mai este activ! Am visat cum miraculosul lui Ladybug este pe mainile acelui om care il are pe Nooroo pentru a le face rau!Iar dupa asta vrea sa o duca pe mare si sa o ucida.Erau intr-un loc intunecat, dar in mijlocul Parisului, intr-o cladire alba, de care nimeni nu stie.
-Wayzz, du-ma acolo!
-Dar maestre, trebuie sa cautam locul, eu nu stiu exact unde este.
-Atunci haide sa-l cautam mai intai pe Chat Noir, avem nevoie de el, iar apoi el se ocupa de tot ca sa-l gaseasca.
-Buna idee, maestre!Haide, sa mergem!

Adrien/Chat Noir story

Am tot cautat-o, dar nu am gasit-o...Ma simt un las...dar nu renunt.In fata mea l-am vazut pe acel om care cred ca el ne-a dat miraculosii.Stateam cateva secunde si ma uitam, apoi am realizat ca el e singura mea sansa in care ma poate ajuta sa o gasesc pe Marinette.
-Domnule maestru, am nevoie de ajutorul vostru!* spun eu.Stiu, "Domnule maestru"😂dar nu stiam cum il cheama (cel putin Adrien nu stie)
-Si eu te cautam, Chat.Wayzz, kwami-ul meu a visat ca Marinette este in pericol, si ca se afla intr-un loc intunecat din mijlocul Parisului.Poti sa o gasesti?
-D..da domnule.
-A,da si vezi ca nu o mai simte pe Tikki activa.Asta inseamna ca miraculosu, adica cerceii sunt in mana lui Hawkmoth!Acum grabeste-te pentru ca a visat ca in scurt timp o va duce pe o mare si o va ucide.Dar sa ai si tu grija, pentru ca va vrea sa te prinda si pe tine si sa faca la fel cum va face cu Marinette!
-Va multumesc!*apoi ma duc in cea mai mare graba in mijlocul orasului cautand in fiecare coltisor al fiecarei cladiri,pana ce am descoperit o cladire aproape parasita, in forma unui turn.Deja stiam ce trebuie sa fac.M-am urcat pana in varful turnului, dar...














































...nimeni nu era...Era doar intuneric.Am intrat acolo pe geam cu grija dar si cu teama ca poate e o capcana.Aici se pare ca era ascunzatoarea lui Hawkmoth.Nu era nimeni acolo.Lacrimile incercau sa mi se scurga pe obraji simtind ca am pierdut-o.
Nu inteleg...am cautat-o peste tot...aici trebuia sa fie!Daca chiar nu e aici si am pierdut-o pe vecie pe Marinette!?😭😭
Un glas de batranel se auzise intre timp de pe geam.Era maestrul.M-am uitat pe geam si am auzit cum spunea sa nu ma dau batut si sa fug spre mare cat mai repede pentru a o gasi.Da.Spre mare.Asta inseamna ca trebuie sa ies din Paris...Mici sanse sa o gasesc, dar nu imi pierd speranta.

Marinette story

Sunt pe o barca.Minutele au trecut.Simteam cum eram doborata si nu mai puteam sa fac nimic.Gata...nu o sa mai existe Marinette de acum in colo ca Ladybug pentru a salva Parisul.Acest oras va fi stapanit de tatal lui Adrien...Stai!Unde e mama in tot acest timp!?😯 Sper doar sa nu cred ceea ce cred eu ca i s-a intamplat...a murit...Of ce-as vrea sa ii mai spun vreo doua si la nemernicul asta de om si sa ma lupt cu el pana ce-i sar capacele!Dar nu...nu o sa se intample asta...pentru ca in cateva momente...eu voi fi in aceasta apa blestemata, pe vecie...

Chat Noir story

Am cautat-o pe fiecare mal al marii...dar nici urma de ei...probabil ca kwami-ul acelui maestru a visat gresit...am pierdut-o pentru totdeauna!Ma duc tot inainte pe mal si vad mai multe barcute de inchiriat.Nu vad nimic, doar o barcuta mica mai incolo cu doi oameni...O barcuta mica cu doi oameni!?Am luat si eu o barca si am mers cu ea pana ce ma apropiam de ei, dar era prea tarziu...

Marinette story

Simt cum ma afund legata inapa...apa acum imi va fi stapana de acum...adio mama, adio Tikki, adio Chat Noir si...Adrien!😭Stiu ca...m-a tradat, dar...eu..in interiorul inimii mele..il iubesc!Si poate ca nu am realizat inca asta...dar am realizat acum...cred ca l-am placut pe Chat din cauza ca doar am vrut sa-l uit pe Adrien...Adrien e totul pentru mine!Dar l-am pierdut!Peste cateva momente...eu nu o sa mai am aer si...o sa mor in aceasta apa...simt cum ma scufund nelimitat, apa incercand sa ma duca la fund...

Chat Noir story

-Nuuu!!!Ce ai facut nemernicule!?Ii iau apoi miraculosii lui Ladybug din mana si fug cu ei in apa sa o salvez pe Marinette.Nu o vedeam...asta inseamna ca e mai adanc cufundata...ma ingrijoreaza asta...Ma scufund cat de repede pot cu ochii deschisi in apa sarata pana ce o zaresc...Are ochii inchisi...Ii pun repede miraculosii la urechi si apare Tikki.

Marinette story

Simt cum apa imi stapanise narile...nu mai aveam aer.Ma chinui sa mai vad pentru ultima oara si...il vad pe Chat!?Nu...cred ca e doar o iluzie optica...Nu are cum...cred ca e de la apa care mi-a stapanit deja corpul...Inchid ochii...simt cum cineva imi pune cerceii in urechi...O simt pe Tikki...Ma fortez sa mai deschid inca odata ochii si...chiar o vad!O vad pe Tikki si...pe Chat Noir!Cred ca visez...Dar totusi, simt ca asta e un ultim vis inainte sa mor, asa ca ma gandesc sa il traiesc pentru ultima data!
Spun in gandul meu...Tikki, transformarea si...m-a transformat!???Trebuie sa fie un vis...e imposibil!Nu m-a auzit!Asta doar daca poate sa-mi citeasca gandurile.Observ la un moment dat cum...............................................

Miraculos"Aflarea Adevărului"||Vol.I&II✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum