17.Am aflat!

1K 74 17
                                    

PS:ASCULTATI PIESA DE MAI SUS, E MAI INTERESANT ASA IN TIMP CE CITITI!Sper sa va placa!😘😘
..................................
Realizez cum sunt legata în aer și cum cineva se apropia de mine.Ma simt atat de singura.Imi e frig, foame si frica in acelasi timp...M-a dezlegat de la ochi.La inceput vedeam in ceata pentru ca am fost stransa.Dupa,am inceput sa vad mai bine.In fata mea era...Hawkmoth?In carne si oase?Gandul nu imi statea la ce se va intampla cu mine, ci la intrebarea ca unde e Tikki daca eu sunt detransformata??
-Nu ai nicio speranta sa scapi!Nimeni nu te va gasi pentru ca peste 30 de minute vei fi pe o barca, de unde vei fi aruncata in mijlocul marii.* spune el.Nu puteam vorbi...Doar vedea si asculta.Oare chiar asta e sfarsitul? Daca Chat nu ma va mai gasi??Mama o sa ramana singura, iar Adrien va suferii mult...
Simt cum...dupa acest gand, toate lacrimile s-au scurs ca o cascada de tristete peste obraji😭.Toate puterile si sperantele mele au disparut in dezamagire...nu mai aveam ce sa fac...nu stiu nici macar ce face si unde este Tikki...
Sunt terminata...

Adrien story

E dimineata.Aseara Ladybug nu a venit la patrulare.In fine..ma gandesc sa mai insist sa ma impac cu Marinette, asa ca trec pe la ea acasa ca sa mergem impreuna la scoala.Intru in casa.Usa era deschisa, dar nici o urma de persoana.Marinette nu era in camera ei, iar toate lucrurile din casa erau aruncate de la locul lor.Ceva nu era in regula...
-Pustiu, ai dat-o in bara* imi spune Plagg.
-Cum adica?
-Nu o mai simt pe Tikki, asta inseamna ca e in pericol.
-Tikki? Cine e Tikki?
-Kwami-ul lui Ladybug...
-Si ce legatura are cu Marinette?
-Pustiu, acum nu mai conteaza daca stii sau nu cine e Ladybug pentru ca trebuie sa te transformi si o cauti pe Marinette si pe Tikki, sunt in mare pericol, simt asta!Dar totusi,inca nu te-ai prins cine e?
-Poftim?Vrei sa spui ca...Marinette este...este Ladybug??
-Insfarsit ai aflat si tu pentru ca m-am saturat sa ma tot pisezi la cap cu toate teoriile si tampeniile tale!
-Si tu ai stiut ca ea este Ladybug de la iceput si nu mi-ai spus??
-Erai la doi pasi sa aflii cine este de la acea prezentare din Spania, deci...nu ma certa pe mine ca esti fraier si chior incat sa nu-ti dai seama ca este ea.
-Asta e super!Nu pot sa cred ca e ea!Doar ca...chestia e ca acum am realizat ca in tot acest timp m-am invartit in jurul ei de mii de ori...e ciudat...
-Da, da, bine, te bucuri de ce ai descoperit mai incolo, acum du-te si salveaza-ti iubirea vietii tale inainte sa moara!
-Plagg, scoate ghearele!
Plec, dar habar n-am unde...Ma duc in toate locurile parasite, unde lumea nu circula, dar nici urma de ea...

Anonim story
(Cred ca o sa va dati imediat seama cine e.)

Aseara l-am auzit pe Adrien in camera lui povestind...singur.Cred.
Vorbea despre Ladybug...spunea ca ea este defapt acea Marinette.Sau poate cred ca a spus ca doar banuieste...Nu stiu de ce vorbeste singur...cred ca trebuie sa-l duc la un psiholog😂😂😂( propozitia asta am pus-o de amuzament sa va mai inveseleasca.PS(spoiler): Marinette NU o sa scape de la moarte!😂😂😂Muhahaha)
In fine, nu asta contaTrebuia doar sa o rapesc, sa o leg pentru a-i lua miraculosul si sa ma scap de ea, iar apoi sa fac acelasi lucru cu Chat Noir dupa ce o sa descopar cine e!

Marinette story

Dupa cateva minute, observ ca acel om nu avea doar o masca obisnuita...era transformat!Avea un miraculos!S-a detransformat si am observat cu mirare ca era...tatal lui Adrien???Ce? Hawkmoth era in tot acest timp tatal lui Adrien!!!???
-Acum ca stii cine sunt, o sa-ti iau miraculosul!
Ce? De unde stie el ca am un moraculos?? Stie ca sunt Ladybug??Imi ia cerceii din urechi. Deja simt cum am pierdut-o pe Tikki...
-Da!Insfarsit am miraculosul tau, Ladybug!!!Acum mai trebuie doar sa-l am pe a lui Chat Noir si o sa stapanesc intreaga lume!!
Sunt invinsa...acest Hawkmoth sau mai bine zis tatal Agreste a castigat...

VA URMA●
------------------------------------------------

Miraculos"Aflarea Adevărului"||Vol.I&II✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum