5. Rapirea

1.3K 81 5
                                    

__________________________

Marinette story

...încearcă sa ma duca într-o mașină...Unde e motanul ala când trebuie sa fie!? Deodată simt cum acesta vine și îl pune jos pe răpitor, eu încercând sa fug ca sa ma transform în Ladybug, dar din păcate mai era cineva în acea mașină, m-a văzut ca am încercat sa fug și m-a urmărit fără să-mi dau seama. De data asta erau mâini de femeie.Oare cine erau persoanele astea și ce voiau de la mine??Se pare ca pe partenerul acestei fete l-a lăsat sa se lupte cu Motan Noir, ea legandu-ma și punandu-ma în portbagaj și ducându-ma într-o centrala părăsită. La un moment dat simt cum sunt pusa cu capul în jos adormita și înfometata asteptând ca motanul ala sa ma salveze.Peste un timp vad o masca. Cred ca e prima persoana care m-a răpit. ..nu pot sa cred ca motanul ala mi-a stricat seara și mințile și atenția! Îl urasc! De ce nu vine!?Dintr-un moment simt cum o lacrima aluneca ușor pe obrajii mei, iar apoi vocea băiatului acoperise liniștea încăperii. Îmi era atât de cunoscuta vocea lui...

-Cum e viata pe sus?
-Vino tu în locul meu dacă vrei și afla!
-Haha, in curând o sa termini tu cu glumitele astea , pentru ca motanul tău nu te va salva și nimeni nu o mai poate face pentru ca nu știe nimeni ce ai patit, iar tu nu vei mai trai de mâine dimineață!
-Cine ești? Și ce problema ai cu mine?*il intreb eu in timp ce își da masca de pe cap jos.E Natanaël!
-Nu m-ai vrut când te-am iubit, nu o sa vrei pe nimeni!Tu il preferi pe Adrien, dar cu ce e el mai bun decât mine?
-Ăă, în primul și primul rand el nu răpește persoanele pe care le iubeste și apoi nu se gândește sa-i ucidă!
-Nu as fi făcut nici eu asta dacă m-ai fi ales pe mine!
-Te rog Nathanaël, dacă chiar ma iubești, nu-mi face asta, o sa regreți!
-Nu-mi pasa ! Acum culcă-te, și în curând vei fi infometata , iar tot sângele îți va veni în cap, vei leșina, apoi muri! Moarte ușoară și noapte buna, prințesa!
Încetul cu încetul simțeam cum tot sângele se scurgea din ce în ce mai repede în cap, asta făcându-mă sa amețesc și sa inchid ochii.

Chat Noir story
Dupa ce s-a certat cu mine dintr-o greșeală, Marinette a fugit de mine, dar am urmarit-o pana ce am văzut ca nu eram singurul care facea asta.L-am lovit, m-am luptat cu el, iar Marinette a fugit.La un moment dat am simțit cum mi se pune în nări un praf care m-a adormit.Dupa un timp, un bătrânel mi-a dat ceva sa beau și m-am trezit, acesta spunându-mi:
-Du-te și caut-o in locurile pustii ale orașului!Ea nu este în siguranță, au răpit-o! Du-te și salveaz-o pana nu o vei pierde!Mai ai foarte puțin timp!
-Despre cine vorbiți, domnule?
-Stii prea bine despre cine vorbesc, tinere! Acum fugi, și salveaz-o!*
Deși imi parea prea dubios bătrânelul, l-am ascultat pentru ca nici eu nu am simțit-o pe Marinette în siguranță, asa ca m-am dus și am cautat-o în toate locurile mai retrase din Paris.Am cautat-o în toate fabricile, rămânând doua părăsite. Una era goala, iar în cealalta am văzut lumini. Am stiut sigur ca acolo este Marinette, dar am stiut și ca nu pot intra asa de usor.Inainte sa intru am sunat-o Ladybug dar nu îmi răspundea, asa ca am sunat politia, iar apoi am intrat pe cel mai înalt geam.Acolo am văzut-o pe Marinette cu capul în jos! O nu, cred ca a leșinat!Am sarit jos și am încercat sa o dezleg, dar cineva a început să-mi vorbească.
-Iată cine a venit!tu cum ai scăpat!? Oricum, vreau sa te anunț ca iubitica ta draga a leșinat, deci nu mai ai ce face, dar eu în schimb am, te voi omorî și pe tine și pe Adrien!
-Nu prea cred ca o sa reușești!*Intre timp politia inarmata venise, atragandu-i atenția ca sa îl pot prinde. În final, l-a dus politia și l-a dus la școală de corecție pentru ce a făcut, observând ca el nu a fost akumatizat.Ce ciudat...A fost prea usor..După ce pleacă politia cu el, o dezleg pe Marinette, o i-au in stil mireasa si pornesc sa o duc acasă, dar neașteptat, aud un șoptit.
-Chat, ai...grija...nu suntem singuri...*incearca a-mi spune Mari.
-Ce vrei sa spui?*Nu știam la ce se refera, dar, din senin toate luminile s-au stins.
-Chiar credeați ca scăpați asa usor? Ați scăpat de Nathanaël , dar nu si de mine, iar Marinette nu o sa scape asa usor de moarte pentru ca mi l-a furat pe Adrien!
-Lila?
-Eu sunt Volpina!
-Marinette nu ți-a făcut nimic, doar ca Adrien nu te place!
-Motan tâmpit! O sa vedeți ce va așteaptă!
-A da? Sa te vad! *spun eu, o pun pe Marinette intr-un colt jos și încep sa ma lupt cu Volpina capturand akuma ce se afla în lanțul Lilei, apoi pun fluturele într-un borcan și o duc pe Marinette la spital.

*La spital*

-Momentan este adormita, dar noroc ca a-ți venit acum deoarece dacă mai stătea mult cu capul în jos putea face stop cardiac.*aud spusele doctorului, iar apoi ma duc sa ma transform.
-Multumim* spunem in cor eu si clasa noastră care au venit sa o viziteze

* Următoarea zi*

Eu, Alya si Nino am stat toată noaptea în salonul lui Marinette, iar eu am dormit lângă ea.La un moment dat, când răsare soarele, iar razelele lui ii acoperă fata, mana ei se mișcă, asa ca am chemat doctorul și a externat-o acasă. Sunt atât de fericit ca nu a pățit nimic!
Cum părinții ei încă nu sunt acasă și nu știu ce s-a întâmplat, am dus-o eu si am stat cu ea povestindu-i tot ce a pățit pentru ca nu-și mai amintește nimic de aseara.
-Adrien, dar tu de unde știi toate astea? Doar Motan Noir a fost cu mine...



[...]

Miraculos"Aflarea Adevărului"||Vol.I&II✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum