29.; sweet kiss

1.3K 91 8
                                    

Minden olyan hirtelen történik, hogy észre sem veszem, azt hogy Luke kezei között kötök ki. Na szuper, jól kezdődik nap. Amíg ezen morfondírozok, a szöszi az arcomra simítja a kezét és mélyen a szemeimbe néz. Amikor megpillantom a tengerkék íriszeit, rögtön elfelejtem, hogy az előbb majdnem a földön kötöttem ki. Elmosolyodik, és végigpásztázza az egész arcom, egészen addig még el nem ér az ajkaimat.

Akaratlanul is beharapom az ajkaimat, de amikor már észbe kapnék, hogy mit csináltam, a szöszi megcsókol. El is felejtek levegőt venni, és automatikusan lehunyom a szemeimet. Luke csókja felér egy dupla csokis muffinnal is, és most tényleg nem viccelek.

Átkarolom a nyakát, és az ujjaimat belefűzöm a szőke fürtjei közé. A nagy kezeivel megragadja a csípőmet és még közelebb von magához. Pár másodperc múlva elválik az ajkaimtól, én pedig biztos vagyok benne, hogy az arcom olyan mint egy paradicsom.

- Kicsit kipirosodtál, nem gondolod Bon-bon? – vigyorodik el Luke.

- Bekaphatod. – mondom miközben egy mérges pillantással jutalmazom meg.

- Amúgy elfelejtettem mondani, hogy hozz fürdőruhát, szóval gyorsan szaladj be érte, mielőtt még itt hagylak! – csap rá a fenekemre, én pedig kinyújtom a nyelvem és visszaszaladok a lakásba.

A szobámban előkotorom az egyik legszebb fürdőruhámat, és amilyen gyorsan mentem be a házba, olyan gyorsan megyek vissza Luke-hoz.

- Indulhatunk? – kérdi, én pedig bólintok.

Kinyitja nekem a kocsija ajtaját, és beülök az anyós ülésre.

Hamarosan Luke is beül a vezetői ülésbe, és beindítja az autót. Kihajtunk a házunk elől, és az főútra vesszük az irányt, ami az autópályára irányít minket.

- Hova megyünk? – érdeklődöm.

- Majd meglátod. – titokzatoskodik Luke.

- Ahj, ne már! Tudni szeretném!

- Nyugi van Bon, hamar oda érünk és megtudod. – simítja a nagy tenyerét a combomra.

Megremegek, és fél szemmel Lukera pillantok aki vigyorog. Elmosolyodom, majd az ablakon át nézem az elsuhanó tájat.

Maximum fél órát utazhatunk, amikor a szöszi szól, hogy megérkeztünk. Kicsatolom a biztonsági övet, és kiszállok a kocsiból. Körbenézek a helységen, ahol éppen vagyunk. Mindenhol nagy fák, bokrok, és egy kis faház. Esküdni mernék, hogy valahonnan víz csobogást is hallok.

- Majd megmutatom neked a házat is, de most menjünk fürödni. – lép mellém a fiú és fél karral átkarolja a vállam.

- És még is hogy gondoltad, hol öltözök át? – nézek fel rá összevont szemöldökkel.

- Khmm..

- Na neeem! Átöltözök ott bent, én nem fogok itt. – mondom.

- Oké, na gyere! – fogja meg a kezemet, és összekulcsoljuk az ujjainkat.

Luke gyorsan körbe vezet a házban, megmutatja mi hol van, aztán magamra hagy egy szobába. Leveszem magamról a ruháimat, majd átveszem a fürdőruhát. Megijedve tapasztalom, hogy a felső része már nem a legjobb rám, de megvonva a vállaimat, kilépek a szobából, így egyenesen a fürdőgatyában lévő Luke-nak ütközök.

- Ch, Bonnie! – vigyorodik el, és amikor ellép tőlem, alaposan végig mér.

- Ne nézz már ilyen feltűnően! – kiáltok rá.

Egy pillanat alatt felkap a vállaira, és mivel tudom, hogy úgy sem szabadulok, ezért nem ellenkezek. Kivisz a házból, egyenesen egy vízesés szerű folyóhoz sétál.

- Leraklak, aztán pedig ugorj fel a hátamra. – utasít, én pedig eleget teszek a kérésének. Felugrok a hátára, és szorosan Luke-hoz bújok. Átkarolom a nyakát, hogy le ne essek és behunyom a szemeimet.

A fiú neki futásból beleugrik a vízbe, ezért az utolsó pillanatban veszek még levegőt. Lemerülünk a víz alá, és mivel nem ér le a lábam, felúszok a felszínre.

Lukera csimpaszkodok, ő pedig átöleli a derekamat. Beletúrok a vizes hajába, majd az ajkaimat az övére tapasztom.

Aww, #bluke a láthatáron:3
Amúgy mostmár csak egy-két rész van hátra, szóval hamarosan ezt a könyvemet is befejezettnek nyilváníthatom.😌
Xx, B. ♡

the napkin ↳ lrh | ✓Where stories live. Discover now