26.; time goes

1.3K 82 6
                                    

Az idő nagyon gyorsan eltelt. Múltak az órák, a napok, a hetek, és a hónapok is. És én egyre jobban belehabarodtam Luke-ba.

Azon az estén amikor hazavittük Gigit, rögtön a mi házunk felé vettük az irányt. Luke velem együtt szállt ki az autóból, nekem pedig félelem suhant át a testemen. Életemben egyszer csókolóztam, a legelső barátommal, akivel aztan pár hónap után szakítottunk, mert nem mertem, és nem is akartam átlépni azt a bizonyos határt, amit ő már nem tudott kivárni.

A szöszi megállt előttem és az ajkait a homlokomra nyomta. Halványan elmosolyodtam, és megköszöntem neki a mai napot, tudva, hogy holnap úgy is találkozunk.

Így is lett.

Nagyon jól éreztük magunkat, sokat nevettünk, és végre úgy éreztem, hogy szabad vagyok. Nem gondoltam az otthoni gondokra ami apu és anyu között történt. Nem gondoltam a sulira. Teljesen kiürítettem a fejemet amikor Luke-al voltam.

Az egyszeri alkalomból, hogy mi összefutunk, sokkal több lett. Lassan már minden nap összeültünk, akár egy kávéra, csak hogy együtt lehessünk.

Viszont a szalvétákról azóta sem beszéltünk, ahogy arról sem, hogy mi van kettőnk között.
Egy ideig sokat rágódtam ezen, de aztán rájöttem teljesen felesleges. Majd jön aminek jönnie kell, és én kivárom.

Gingerrel azóta nem történt semilyen szerencsétlenség, amiért hálát adok az égnek.
És mivel lassan vége a tanévnek, tervezgetjük, hogy mit fogunk csinálni a nyáron. Van egy olyan érzésem, hogy semmit. A semmit arra értem, hogy egész nap az ágyban fogunk feküdni, sorozatokat nézve.

És hogy mi lesz Luke-al? Azt majd a későbbiekben meglátjuk.

HEY!
Végre visszatértem, egy kis kihagyás után. Sorry, az ilyen összefoglaló részért, de muszáj volt valami ilyesmit írnom, ami összegzi mi történt Bonnie-val az elmúlt pár hónapban, ugyanis kellett egy kis idő átugrás.
Hogy miért?
1. Mivel hamarosan vége a sztorinak.
2. Hogy hamarabb összetudjam hozni Luke-al a főszereplő leányzónkat. (hehe😅)
3. És, hogy végre nyár legyen a történetben is.
Próbálok mostmár gyakrabban részt hozni, mivel hamarosan NYÁRISZÜNEEET! Szóval ja, ennyi lett volna az ilyen fontos mondanivalóm, remélem tetszett nektek ez a kis aprócska fejezet.💞
Xx, B. ♡

the napkin ↳ lrh | ✓Where stories live. Discover now