7.; unlucky meeting

1.6K 115 22
                                    

A Jefferson Gimnázium mindig ott volt a programok terén. Amit meglehetett szervezni, akkor tuti, hogy ők azt meg is szervezték. Nem volt olyan hónap, amelyben nem lett volna valamilyen közös osztály, vagy sulis programunk. És hát ez ma sem volt másképp.

Valami fura ünnepségre készültünk már az elmúlt hetekben, amiben sajnos én is és Gigi is benne voltunk. Ennek megrendezésére ma kerül sor, de már korán reggel, mert hát ugye a tanítás véletlenül sem maradhat el.

Eleve reggel későn keltem, de így, hogy még ki kellett öltöznöm sokkal nehezebb volt az egész. Egy szóval, jelenleg a kávezóba tartva, késésben vagyok, de muszáj meginnom egy kávét mert különben a helyszínen alszok be. Az meg ugye nem lenne szerencsés.

Belépek az ajtón, de nem az asztalhoz megyek, igaz furdal a kíváncsiság a mai üzenetemért, de most az fontosabb, hogy mihamarabb beérjek a gimibe. A pulthoz férkőzök és egy magas szőke hajú fiatal ember mögött állok meg. Gyorsan akarom csinálni a dolgokat, de ezt az ember tömeg megakadályozza.

Az előttem lévő vendég, megkapja az italát, és én pedig hirtelen felindulásból, megakarom kerülni. De arra nem számítok, hogy így az én hibámból, véletlen egymásnak ütközünk amikor megfordul. Az egész kávé ami eddig a kezében volt, most a fehér blúzomon éktelenkedik. Sosem voltam olyan ember aki az ilyenektől kiborul, de most egyszerűen nem bírtam tovább. A szalvéták, a családi problémáim, és ez, hogy haza sem mehetek átöltözni, mert késésben vagyok..kiborított idegileg.

- Bassza meg! – morgolódok, nem is foglalkozva azzal, hogy mit ejtettem ki a számon.

Felnézek a nálam magasabb fiúra, akinek a jéghideg kék szemei lyukat égetnek belém. Mint látom ő sincs jó kedvében mert egy pillanat alatt összenyomja a keze közt lévő üres műanyag kávés dobozt, és szó nélkül kisétál a kávézóból. Én ezt nem hiszem el...

Hey, el sem hiszem, hogy ennyire belelendültem most az írásba, pedig az elmúlt időszakom eléggé necces volt, tanulás szempontjából is. Oké, tudom, nagyon rövid rész, ugyanúgy mint a többi, de eleve ilyennek terveztem az egész sztorit. Remélem azért elnyerte/elnyeri a tetszéseteket. És uh, kezdenek végre beindulni a dolgok.
Xx, B. ♡

the napkin ↳ lrh | ✓Where stories live. Discover now