Κεφάλαιο 16

115 16 9
                                    

Άρης POV

Δεν μπορούσα να χωνέψω ακόμα αυτό που είχε γίνει δύο εβδομάδες πριν. Ξέρω τι θα πείτε όλοι. Μα πως είναι δυνατόν να είδες την Βικτώρια και να μην έχετε ήδη αρχίσει να την ψάχνετε. Ε λοιπόν η απάντηση είναι μία και είναι πολύ απλή: Επειδή δεν ήταν ποτέ εκεί! Κανείς δεν είδε το πρόσωπο της γυναίκας με την μαύρη κουκούλα και όλοι υπέθεσαν πως το φαντάστηκα, αλλά εγώ ξέρω πολύ καλά τι είδα! Και ξέρω και πολύ καλά ποιος θα μου λύσει τις απορίες που έχω!

Βγήκα από το μικρό δωματιάκι και πήγα στο μεγάλο σαλόνι οπού βρισκόταν ο καλός μου φίλος και παντογνώστης Νικ! Μα και φυσικά είναι ο Νικ αυτός που θα μου πει τι σκατά συνέβη! Αυτός ο τύπος ξέρει πολύ καλύτερα τι πρόκειται να συμβεί κι από την ίδια την συγγραφέα! 

Πλησίασα κοντά του και έκατσα στον ακριβώς απέναντι καναπέ από αυτόν. Ο ίδιος φάνηκε πως κατάλαβε πως κάτι ήθελα, λογικό αφού τον κοιτούσα επί ώρες επίμονα μέχρι να αφήσει το χαζό βιβλίο που διάβαζε.

 Τουλάχιστον ήλπιζα πως θα το έκανε αλλά αυτός απλά έριξε το βλέμμα του προς το μέρος μου δείχνοντας που πως είχε ενοχληθεί από την παρουσία μου

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Τουλάχιστον ήλπιζα πως θα το έκανε αλλά αυτός απλά έριξε το βλέμμα του προς το μέρος μου δείχνοντας που πως είχε ενοχληθεί από την παρουσία μου. Δεν φτάνει που τον φορτωθήκαμε έχει και απαιτήσεις ο κύριος! 

Ω, καλύτερα μην του πεις κάτι τέτοιο γιατί δεν πρόκειται να ανοίξει το στόμα του ποτέ! 

Σωστός για ακόμα μια φορά Μάικ-Μάικ! Θα το έχω υπόψη μου την ώρα που θα μιλάμε! Αφού σταμάτησα την συζήτηση με την φωνούλα στο καταπληκτικό μυαλό μου διέκοψα το Νικ από την ασχολία του.

Άρης: Εμ, Νικ πρέπει να σου μιλήσω.

Νικ: Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει την τόση ώρα που με κοιτούσες επίμονα.

Άρης: Μα αφού διαβάζεις πέντε ώρες αυτή τη μαλακία!

Νικ: Το διάβασμα δημιουργεί πνεύμα και... ένα μεγάλο κενό στο στομάχι! Υπάρχει τίποτα φαγώσιμο εδώ πέρα;

In love with the wrong girl 2Where stories live. Discover now