Κεφάλαιο 11

134 16 1
                                    

Άρης POV

Και ναι μετά από πολύ ώρα και εκατομμύρια επιχειρήματα κατάφερα να βρω την κατάλληλη babysitter για τον Νικ. Ναι πάλι δεν έχουμε κάποιον να τον προσέχει γιατί όπως όλοι έχουν καταλάβει είμαστε όλοι πάρα πολλοί απασχολημένοι και δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε τον καημένο. Ένα είναι πάντως το σίγουρο! Μόνος του με τον Αχιλλέα δεν ξαναμένει ποτέ!

Άρης: Λοιπόν ξέρω ότι είναι το τελευταίο άτομο που θα ήθελες να περάσεις την μέρα σου αλλά τι να κάνω δεν έχω που να τον παρκάρω και η άλλη επιλογή είναι ακόμα πιο ριψοκίνδυνη από εσένα.

Μελ: Μα έτσι κι αλλιώς δεν έχω τι να κάνω όλη μέρα οπότε δεν με πειράζει καθόλου.

Άρης: Ναι, στον Τζο αναφέρομαι.

Ο οποίος Τζο αν είχε την δυνατότητα θα είμαι είχε σπάσει στο ξύλο και δεν θα μπορούσα να κουνηθώ για την επόμενη δεκαετία! 

Νικ: Εγώ δεν θέλω να μείνω εδώ! Δες τον πως με κοιτάει! Ούτε η Σοράγια δεν κοιτούσε έτσι! Πάμε στην άλλη επιλογή που έλεγες! Καλύτερα!

Άρης: Η άλλη επιλογή είναι η Εύα. Θέλεις να σε πάω εκεί; Θα χαρεί πολύ μετά την τελευταία σου επίσκεψη!

Νικ: Εγώ προτιμώ τις Σαπουνόπερες εσείς;

Άρης: Τέλεια! Θα έρθω να σε πάρω το βράδυ. Μην προκαλέσεις προβλήματα!

Νικ: Εντάξει μπαμπά!

Του έριξα ένα άγριο βλέμμα και έφυγα. Πραγματικά ώρες ώρες κάνει σαν μικρό παιδί. Μπήκα στο αμάξι και πήγα να πάρω την Ρόξι. Την προηγούμενη εβδομάδα εντοπίσαμε μία τύπισσα που ήξερε για την ύπαρξη της Ρόξις από την στιγμή που γεννήθηκε δεν μπορούσε όμως να μας πει παραπάνω κι έτσι μας έστειλε σε μια διεύθυνση για να βρούμε αυτό που ψάχνουμε.  

Πήγα στον δρόμο που είχαμε δώσει ραντεβού και την βρήκα εκεί να με περιμένει. Έμοιαζε τόσο στην Βικτώρια όμως δεν ήταν αυτή όσο κι αν θα το ήθελα!

Ρόξι: Ξέρεις η γιαγιά μου οδηγάει πιο γρήγορα και είναι ογδόντα ετών γυναίκα!

Άρης: Επίσης φαντάζομαι πως δεν βγάζει και γλώσσα γιατί δεν ακολουθείς το παράδειγμα της;

Με κοίταξε εκνευρισμένη και μπήκε μέσα στο αμάξι χωρίς να πει τίποτα απολύτως. Πολύ περίεργο! Κάθε φορά περιμένει λίγα λεπτά και μετά αρχίζει να μιλάει σαν κακομαθημένο. Δεν την αντέχω πραγματικά! 

Ρόξι: Και για ποιον λόγο την εμπιστευτήκαμε εκείνη; Μπορεί να είναι καμιά πλανόδια μάγισσα και να θέλει να μας παγηδέψει! Να ξες αν κινδυνεύουμε εσένα θα θυσιάσω.

In love with the wrong girl 2Where stories live. Discover now