Chapter 4

209 26 10
                                    

Αρης POV 

Ξεπερασα το γεγονος με την περίεργη κύρια και εκατσα πανω στον τάφο της Βικτώρια. Παρατηρούσα την φωτογραφία της. Είχα ξεχάσει ποσο μου ειχε λείψει να την κοιτάζω.

Είχα σίγουρα πολλά να της πω και εύχομαι να μπορούσε να με ακούσει αλλά ποιος ξερει, μπορεί και να μπορουσε. Ετσι ξεκίνησα να της λέω όλα οσα μου συνέβησαν τον τελευταίο καιρό.

[...]

Μετα απο μισή ώρα είχα επιστρέψει στην αποθήκη. Μόλις μπήκα μέσα είδα τον Λουκ και την Μαρσι. Μόλις με είδε ήρθε κατευθείαν στην αγκαλιά μου.

Μαρσι: Δεν το πιστεύω οτι γυρισες τόσο γρήγορα! Μας ελειψες!

Αρης: Κι εμένα μου λειψατε ολοι!

Χαιρετησα και τον Λουκ και καθησαμε να τα πούμε. Ειχαμε να πούμε ενα σωρό πράγματα. Η Μάρσι δεν ηταν και πολύ καλά και νομιζω οτι μπορούσε να το καταλάβει και ο καθένας.

Μετα τον θάνατο της Βικτώρια ειχε γίνει ευαίσθητη με οτι είχε σχέση τον θάνατο. Ακόμα και στις επιχείρησεις που έκαναν πολλές φορές δειλιαζε να τραυματίσει κάποιον γιατί σκεφτόταν την αντίδραση των δικών του.

Ο Μόσι είχε γίνει έξαλλος με αυτο ομως όταν ο Λουκ τον απείλησε πως θα την έπαιρνε και θα εφευγαν κατάλαβε το λάθος του και προσπάθησε να Την βοηθήσει με αρκετή επιτυχία.

Λουκ: Εσύ λοιπον γιατί γυρισες τόσο γρηγορα;

Αρης: Προτημισα να έρθω εδώ απο το να ειμαι μόνος απο το ενα άγνωστο μέρος στο άλλο.

Μαρσι: Καλά έκανες.

Εκει που ημουν έτοιμος να πω κάτι ακούστηκαν φωνές απο εξω και μπήκαν μέσα η Σύλβια με τον Αχιλλέα. Μα φυσικά ποιος άλλος θα ηταν!?

Συλ: Είσαι ένας βλάκας και μίσος!

Αχιλ: Κι εσύ μια βλαμμενη και χαζη!

Συλ: Απορω πως σε ανεχομαι!

Αχιλ: Αν δεν μας αντεχεις να σε κάνουμε πακέτο στον Νέστορα σου!

Συλ: Μην Τον πιανεις στο στόμα σου γιατί δεν τον φτάνεις ούτε στο μικρο του δαχτυλακι!

Αχιλ: Μονο το δαχτυλακι του ειναι μικρό!?

Η Σύλβια τον κοίταξε με ενα ερωτηματικό βλέμμα ομως δεν άργησε να καταλάβει τι εννοούσε ο άλλος ο εξυπνακιας!

Συλ: Είσαι...

Αχιλ: Απεριγραπτα όμορφος και κλάσης καλύτερος απο το σαμιαμιδι που πηγες και βρηκες! Αλήθεια για τα κρυφά του χαρίσματα τον εχεις γιατί δεν φαίνεται να έχει και πολλά!

In love with the wrong girl 2Where stories live. Discover now