Κεφάλαιο 13

123 11 0
                                    

Άρης POV

Έχει περάσει μία εβδομάδα και ναι έχω πάει μαζί με την Ρόξι στην αποθήκη για να πιστέψουν αυτό που τους είπα όμως το μόνο που έκανα ήταν να την κοιτάνε όλοι σαν εξωγήινη και τον Αχιλλέα να κρατάει ένα πορτατίφ γιατί νόμιζε πως ήταν φάντασμα. Ναι φυσικά και το πήραν πολύ ψύχραιμα!

Τώρα που έχει περάσει αρκετός καιρός έχουν συνηθίσει αλλά και πάλι ταράζονται όταν την βλέπουν. Ο Μόσι είπε πως η εκπαίδευση της θέλει δουλειά γι αυτό και τώρα κάνουμε ασκήσεις με έναν σάκο του μποξ.

Άρης: Έχεις βελτίωση από την προηγούμενη φορά όμως θέλεις δουλειά ακόμα.

Ρόξι: Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνω; Να παλέψω με δεινόσαυρους;

Ένα γέλιο μου ξέφυγε κάτι που φάνηκε να την τσίτωσε αρκετά γιατί ήρθε επιθετικά προς το μέρος. Όταν με είχε πλησιάσει αρκετά πήγε να με χτυπήσει όμως την ακινητοποίησα κολλώντας την στον τοίχο δίπλα μας. Η απόσταση μεταξύ μας ήταν ελάχιστη.

Άρης: Πρέπει να εξασκηθείς πολύ για να τα καταφέρεις ξέρεις.

Ρόξι: Κι αν δεν θέλω να τα καταφέρω ή γενικά να συμμετέχω σε όλο αυτό; Με ρωτήσατε ποτέ τι θέλω εγώ;

Είχε δίκιο ποτέ δεν την είχαμε ρωτήσει αν όντως το θέλει αυτό, όμως δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι γι αυτό. Ήταν το μοναδικό μας όπλο και έπρεπε να την εκμεταλλευτούμε.

Άρης: Δεν έχεις επιλογή αυτή τη φορά!

Εκείνη την ώρα πήγε να σηκώσει το χέρι της πάλι όμως την σταμάτησα για δεύτερη φορά και την έφερα ακόμα πιο κοντά μου από πριν. Με κοίταξε στα μάτια. Είχαν το ίδιο μπλε με της Βικτώρια. Ήρθε λίγο πιο κοντά μου και μετά μηδένισα την απόσταση μας με ένα άγριο φιλί.  Όλο αυτό με γέμισε διάφορα συναισθήματα. Το έκανα αυτό επειδή το ήθελα ή επειδή έβλεπα την Βικτώρια; Ξαφνικά απομακρύνθηκα τελείως από την Ρόξι. Όχι δεν ήταν σωστό όλο αυτό για πολλούς λόγους!

Αχιλλέας POV

Ω, ναι βρίσκομαι στο ίδιο δωμάτιο με την Σύλβια και ω, ναι δεν μου δίνει σημασία και ω, ναι βρίσκεται και ο Νικ μαζί μας γιατί η Αγία Τριάδα δεν είναι ολοκληρωμένη αλλιώς!

Μα καλά είναι δυνατόν να μην μου δίνει σημασία και να ασχολείται με το χαζό κινητό της!; Δηλαδή έλεος πια! Δώσε λίγη προσοχή και σε μένα καλέ! Πω ακόμα εκεί αυτή!

Αχιλ: Με τον αγαπητό μας Νέστορας μιλάς;

Συλ: Σε νοιάζει;

In love with the wrong girl 2Where stories live. Discover now