Capitolul 7- "Accidentul"

126 20 2
                                    

Midori pov.

Imi croiam drum in liniste prin intunericul de pe hol. Singura sursa de lumina era cea venita de la luna ce patrundea cu sfiala pe ferestrele mari. Pasii mei se auzeau infundat, purtandu-ma pana la dormitoarele noastre. Am intrat in camera micutei Akane sa o verific. Imbracata intr-o rochita maro ce o folosea drept camasa de noapte, aceasta dormea cu spate la mine. Am zambit si am inchis usa incet pentru a nu face zgomot. Am vrut sa il verific si pe tanarul conte insa acesta nu era in camera, semn ca iar a adormit in biroul sau. Continui sa merg pana ajung in capatul holului unde se afla camera lui Goldy. Privesc usa pentru cateva secunde apoi intru incet.

Camera era goala. Sper ca doar lucreaza pana tarziu. Inchid usa dupa mine si privesc in jur.

Midori: Pasaj secret, unde poate fii un pasaj secret...? Sovaiesc o vreme privind in jur pana ma opresc la acea biblioteca micuta. Merg in partea stanga a ei si o imping pana ce dau de scari extrem de abrupte. Aerul rece ma inconjoara dandu-mi un sentiment neplacut. Oftez si cobor treptele destul de incet ajungand la o usa veche. Apas manerul acesteia si o deschid cat sa pot intra in incaperea mica.

Midori: Deci tanara stapana chiar avea dreptate. Goldy detine un altar in camera ei inchinat contelui.

Privesc obiectele din camera, poze sau obiecte personale ale contelui, luminate de cateva candele asezate pe jos.

???: Chiar nu te-ai putut abtine, nu? O voce cunoscuta rasuna in spate meu pe un ton amuzat.
Midori: Goldy...

Nu apuc sa ma intorc deoarece ma trezesc fata in fata cu Laevateinn. Simt cum inima imi sta in loc cand sabia e pe punctul de a face contact cu pieptul meu dar e retrasa imediat, in camera rasunand un ras parca psihotic.

Midori: Asta...Asta chiar e...
Goldy: Da, Midori, e Laevateinn. Din cate stiu eu cu aceasta sabie pot omori orice demon, asa-i? Chiar si pe tanara ta stapana sau pe conte.
Midori:De unde ai facut rost de ea?!
Goldy: Am propriile mele surse. Acum, ce as putea face cu ea oare? Hmm...nu imi vine nimic in minte...poate doar...sa te omor!

Akane pov.

Zgomotele de pe hol ma fac sa ma trezesc din somn. Vocile si chiar plansete rasunau pe hol. Oftez si ma ridic din pat indreptandu-ma spre usa.

Akane: Ce se petrece aici? Intreb somnoroasa. Toti cei din casa se aflau aici stransi, majoritatea plangand.
Ciel: Nu veni aici! Striga venind in fata mea si impiedicandu-ma sa vad ce se petrece.
Akane: De ce? Ce s-a intam...plat...Fac o pauza intre cuvinte cand observ cadavrul din mijlocul holului. Trec pe langa el dar ma prinde de mana incercand sa ma opreasca.
Ciel: Nu te duce!
Akane: Lasa-ma! Ma rastesc la el smucindu-ma din stransoarea lui si continui sa inaintez pana in fata cadavrului. Midori, strapunsa in burta de Laevateinn, o sabie letala demonilor.

Simt cum lacrimile incep sa-mi curga siroaie pe obraji.
Akane: Tu ai facut asta...
Ciel: P-poftim?
Akane: TU AI FACUT ASTA, ASA-I?! NU MA MINTII! Strig sarind la gatul lui Goldy ce se prefacea ranita de acuzatiile mele.
Goldy: Ce? Nu stiu despre ce vorbesti. Cum ma poti acuza de o astfel de crima?
Akane: Oh, nu te mai preface! Stii bine despre ce vorbesc! Tu esti cea care m-a amenintat ca ii vei omori pe toti cei dragi mie! Tu chiar vorbeai serios?!
Goldy: Sa te amenint? Cum poti spune asa ceva? Oh, Ciel, nu vezi ce rea si mincinoasa e? Spune sarind in bratele acestuia ce parea surprins de reactia ei.
Ciel: Ce...
Akane: Fie...fa-ti jocul aiurit, omoara-i pe toti si prefate nevinovata apoi da vina pe mine daca vrei! M-am saturat de toate astea! Spun cu lacrimi in ochi si privirea in ceata de la atat plans. Imi fac loc printre persoanele ce priveau scena fara a sti ce sa spuna apoi continui sa merg pana afara din conac ignorand strigatele lui Ciel de a ma opri. Cobor treptele in viteza si ies din curte vrand sa merg spre mormintele parintilor mei dar sunt oprita brusc de o imbratisare pe la spate.

Ciel: Akane! Te rog, opreste-te!
Akane: Sa ma opresc? De ce sa ma opresc? E clar ca nu sunt dorita in casa aia!
Ciel: Ba bineinteles ca esti dorita! Uite, stiu ca iti e greu din cauza...a ce s-a intamplat, dar te rog nu pleca!
Akane: Ai auzit de proverbul "nu judeca o carte dupa coperta"?
Ciel: Aa...da, dar ce legatura are asta cu situatia?
Akane: Are deoarece exact asa este si Goldy. Are un secret ascuns bine in camera ei pe care eu l-am descoperit iar acum vrea sa ii omoare pe toti cei dragi mie deoarece i-am divulgat secretul.
Ciel: Porftim?
Akane: Of...Nu conteaza. Ma duc sa ma plimb...
Ciel: Vin cu tine.
Akane: Singura. Vreau sa stau singura.
Ciel: Dar...
Akane: Te rog.
Ciel: Off...bine..
Akane: Mersi. Spun continuandu-mi drumul catre morminte.
De ce totul din viata mea se duce pe rapa...?

--------------------
Kon'nichiwa Minasan!
Vreau sa incep prin a va multumi pentru ca m-ati ajutat cu situatia de ieri. Cei care au apucat sa vada capitolul stiu despre ce este vorba. Contul respectiv a fost inchis iar cateva scriitoare au vorbit cu o persoana ce lucreaza la Wattpad si a spus ca luni cand ajunge la birou o sa rezolve definitiv aceasta problema. Ma bucur ca s-a putut rezolva totul. Am sters capitolul respectiv pentru a nu ingrijora si alte persoane.

Oricum, daca v-a placut nu uitati sa lasati un vot si un comentariu iar noi ne revedem in capitolul urmator
Ja ne! ^^

Indragostita de un nobil - volumul 3Where stories live. Discover now