Capitolul 5- Camera secreta

125 22 4
                                    

  Akane pov.

  Zgomote de pasi ma fac sa imi deschid ochii alene. Privesc in jur nedumerita. Camera cufundata in intuneric era lipsita de miscare. Un scartait urmat de cateva cuvinte neintelese de mine rasuna pe partea cealalta a usii. Curiozitatea nu-mi mai permitea sa raman in asternuturile pufoase si calde ale patului in care as fii ramas pe veci. Inlatur plapuma de pe mine si merg tip-til prin camera, deschizand cu grija usa. Scot capul pe hol si observ o silueta feminina ce mergea cu grija pe holul intins. Lumanarea pe care o ducea cu ea imi permitea sa-i vad parul si rochia ce m-au facut sa-mi dau seama imediat ca este vorva despre Goldy. Cel mai probabil a ramas pana mai tarziu si a muncit iar acum merge in camera. Am dat sa ma intorc dar m-am oprit gandindu-ma la variante. Sa intru in camera si sa ma culc sau sa o urmaresc si sa aflu daca intr-adevar este ceva in neregula cu ea? Oh, pe cine pacalesc?   
  Ies pe hol si inchid usa urmand sa inaintez intr-o liniste deplina sperand ca Goldy sa nu se intoarca cu spatele. Aveam o presimtire ca ceva rau o sa se intample. Oare sa ma intorc? M-as duce sa o intreb...Dar clar nu mi-ar zice si apoi mi-ar pune mie intrebari...Mda, e clar.

  Continui sa merg dupa ea pana la o usa  din capatul holului. Scoate o cheie si o introduce in broasca descuind usa si intrand. Ma grabesc sa intru si eu in camera intunecata. Usa se inchide in spatele meu cu un scartait ingrozitor insa din fericire Goldy si-a continuat drumul fara sa bage de seama. Am inaintat in intuneric pana la niste scari.
   Coboram fiecare treapta pana la o usa ce parea a fi mai veche. O descuie si pe aceasta si patrunde in incapere, eu ramanand in tocul usii. Ma strecor pe dupa usa si privesc scena din interior. Nu mi-a venit sa cred ce am vazut.
   Goldy statea in genuncgi in fata unei masute pe care se afla un raft din lemn cu tot felul de lucruri pe el, in mijloc fiind o poza cu Ciel si cu mine, exceptie facand faptul ca eu aveam un X mare desenat pe mine. In jurul pozei erau obiectele lui Ciel si chiar si pozele cu el de cand era foarte mic. Avea pana si periuta lui de dinti acolo! Hmm...acum ca stau sa ma gandesc  parca a spus ceva cum ca nu-si mai gaseste periuta de dinti. Oh, doamne, nu pot sa cred. Mi-am dat seama de ieri de la masa ca Goldy il iubeste pe Ciel, insa nu credeam ca e obsedata de el. Un adevarat altar dedicat lui.
Goldy: Bun, acum asezam asta cu grija aici... Murmura aceasta in timp ce aseza pe raft restul de prajitura ramasa de la masa. Din neatentie ma las peste usa veche incercand sa vad mai multe, aceasta producand un zgomot ce te zgarie pe creier. Goldy se opri din ce facea si se intoarce catre mine privindu-ma cu ochii mari. Ofteaza cand ma vede si se ridica in picioare venind in fata mea.
Goldy: Ce cauti aici? Spune aceasta aspru cu un aer de superioritate.
Akane: Acelasi lucru te-as putea intreba si eu. Ce e...aia?
Goldy: Doar un loc unde imi tin lucrurile.
Akane: Oh, serios? Deoarece acolo par sa fie lucrurile lui Ciel. Arata mai mult ca un...altar..
Goldy: Pff...altar? Te rog frumos, nu sunt atat de nebuna incat sa-i fur lucrurile contelui si sa-i fac un altar. Am si eu o reputatie sa sti. Insa tu, domnisoara Akane, ai o reputatie extrem de patata. Spune apucandu-mi barbia si privindu-ma in ochi.
Akabe: Poftim?
Goldy: Of, toate acele incidente. Atunci cand ati fost geloasa pe Lady Elizabeth, cand ati fost rapita de doua ori atat de usor sau cand ati lasat sa scape un adevarat criminal, sau cand ati distrus o cladire intreaga doar penteu a-l aduce pe conte acasa. Toate acestea au ajuns la urechile luminii iar acum ei te cred slaba, profitoare, in mod clar un ESEC. Cateva cuvinte ce te definesc in totalitate. Pff...si unii inca isi mai permit sa-ti spuna Lady.
Recunoaste, Akane. Fara conte si personalul tau nu ai fii decat o sarantoaca ce cerseste pe strazi. Asta si trebuia sa fi insa din cauza lui Alois ai ajuns aici. Daca nu te angaja acum ai fii fost ori in canale ori moarta de foame.
Akane: D-dar...
Goldy: Ce e? Te doare adevarul? Asculta si accepta!Oamenii nu sunt ceea ce par a fii. Acum sunt buni și drăguți cu tine apoi te părăsesc lasandu-te în întuneric. Lumea mereu va fi nepăsătoare în legătură cu ceilalți. Asta se va intampla intre tine si conte. Se va plictisi de tine si va fi satul sa ii patezi reputatia apoi te va parasi. 
  
    Replica aceea...am mai auzit-o undeva...Era barbatul acela...Barbatul ce purta o roba cu semnul tatuat pe spatele meu. Replica aceea...mi-a spus imediat dupa ce...parintii mei...
   Am simtit cum incep sa tremur si imi simteam picioarele moi in timp ce vederea devenea blurata si cateva picaturi de apa imi alunecau pe obraji. Cad in genunchi incercand sa-mi potolesc plansul incontrolabil. Goldy incepe sa rada la vederea reactiei mele.
Goldy: Hehe...te bantuie trecutul, ha?   

   Se lasa pe vine ajungand la nivelul meu si imi apuca parul tragand de el si fortandu-ma sa o privesc in ochi.    
Goldy: Privirea aceea...Privirea aceea plina de tristete si disperare. Imi place. Daca nu vrei ca cei dragi tie sa pateasca ceva rau, te-as sfatui sa tii secret cele intamplate aici.

   Am dat afirmativ din cap printre sughituri apoi am urcat cat de repede am putut scarile. Ies pe hol insa raman in loc cand il vad pe Ciel fiind in celalalt capat al coridorului. Imi sterg lacrimile si imi las capul in jos sperand sa nu observe ca plang. Se apropie de mine.

Ciel: Akane? Ce faci aici la ora asta? S-a intamplat ceva? Spune apucandu-ma de brat dar il smucesc repede.
Akane: Nu...Sunt doar obosita. Ma duc sa ma culc. Spun fara sa imi ridic capul din podea si trec pe langa el lasându-l total confuz. Urasc ca trebuie sa fac asta...

-----------------------
Kon'nichiwa Minasan!
Offf...am ajuns la acea parte din poveste peste care nu stiu cum sa trec ca sa ajung unde imi doresc. E greu sa scrii serii intregi de carti ;^;
Hmm...ma gandesc daca sa va spun sau nu...Eh, cred ca o sa va spun. Planuiesc sa fac un comic cu o poveste la care lucram de ceva timp insa momentan tre sa astept pana imi iau tableta grafica ca apoi sa ma pot apuca de el. E ceva interesant, o sa vedeti. Bine, nu e chiar un comic, ci mai mult ca o manga dar v-ati prins voi.

Oricum, sunt sigura ca nu a citit nimeni si finalul dar nu conteaza. Daca v-a placut nu uitati sa lasati un vot si un comentariu iar noi ne revedem in capitolul urmator.
Ja ne! ^^

Indragostita de un nobil - volumul 3Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum