Inceputul

891 32 4
                                    

Eu sunt Sarada Uchiha ,am 16 ani si locuiesc in Germania, momentan. O sa ma mut in Tokyo, o sa fie prima oara cand ajung acolo,dar o fac pentru tatal meu. Acesta e unul dintre cei mai bogati si prosperi afaceristi din Europa: Sasuke Uchiha. El e foarte strict cu mine,la fel si mama mea: Sakura Uchiha. Din cauza lor nu am avut nici macar un iubit pana la varsta asta. Sa trecem la astectul meu: am parul negru si lung de vreo 30 de centimetrii, tata ma roaga mereu sa il tai asa cum o faceam cand eram mica,dar eu nu mai vreau sa arat ca un baiat. Am ochii negri, 1.65 si un corp nu prea dezvoltat. Poate si din cauza asta nu am prieten,adica nici macar un baiat nu se uita la mine. Mama e doctor chirurg si nu petrecem mult timp impreuna,tata e plecat mereu cu afaceri in diferite parti ale lumii. Nu il vad prea des. In rest,se poate spune ca sunt o adolescenta normala... Ce minciuna buna, as vrea eu sa fiu normala. Cand eram mica, ai mei au descoperit ca vad doar in proportie de 30%. Am facut mai multe operatii,iar de atunci imi injectez in piele o substanta activa de doua ori pe zi care imi regleza vederea, ma rog,port si ochelari. In fosta mea scoala eram catalogata ca fiind o tocilara datorita pasiunii mele pentru carti. Sunt nebuna dupa ele,citesc si 7 ore pe zii in lipsa activitatii. Nu am prieteni si singurii oameni cu care socializez sunt parintii mei ,profesorii si menajera mea Anne. O cunosc de 6 ani, iar ea e cu 10 ani mai mare ca mine. Ai mei au angajat.o sa aiba grija de mine, de atunci face parte din viata mea. Eu o consider sora mea mai mult.
Si uite.ma in avion langa Anne zburand spre maiestosul Tokyo. Vorbesc japoneză fluent din cauza tatei care atunci cand eram mica m.a pus sa invat o gramada de limbi straine printre care: Japoneza ,germana, rusa, franceza si suedeza. Am fost nascuta in Anglia,dar tata e din Japonia,iar mama din Cehia. Am locuit in Anglia 10 ani,apoi inca 6 in Germania. Pot sa spun ca imi e dor sa vorbesc engleza, mie dor de locul unde m.am nascut. Imi e dor de bunicii mei din Cehia, care ma iubesc foarte mult, dar totusi vreau sa descopar tara unde s.a nascut tata. Parintii tatei au murit cand aveam 3 ani intr.un accident de masina, alte rude nu am. Odata zborul terminat, am plecat spre viitoarea mea casa. Ajung intr.un cartier rezidential,plin de case mari,cu masini luxoase si oameni superficiali. Chiar daca ai mei sunt putrezi de bogati si bunicii mei la fel,eu nu sunt o îngâmfată, am fost învăţată de tata sa fiu responsabila. Si iata.ma in fata casei mele. Anne deschide poarta si intram in curte. Era o casa mare, noua,cu gazon si flori peste tot,cu o piscina mare, cativa copaci inalti,un hamac mare si o veranda draguta. Intru in casa, analizez camerele mari si spatioase si ma indrept in spre a mea. Era aranjata cu bun gust in nuante de pastel, preferatele mele.
Anne: Sara,draga, mama ta e la telefon:
Sakura: Sarada?
Sara: Da,mama?
Sakura: Ati ajuns la casa?
Sara: Da,mama.
Sakura: Tata mi.a spus sa iti transmit ca vei invata la liceul Kohona, nu e prea departe de casa. E cea mai buna scoala particulara din Tokyo. Cum e casa?
Sara: E superba mama, ar trebui sa o vedeti!
Sakura: In 2 zile o sa o vedem si noi. Trebuie sa plec,am o operatie importanta de facut,te iubim.
Sara: Si eu,mama. Restul zilei mi.am petrecut.o admirand casa.
Seara am facut o baie lunga. Am baie proprie la camera deci pot sa stau cat vreau. In cele din urma am fost intrerupta de Anne.
A: Sarada.chan, e timpul sa iti dau doza.
Mi.am pus un halat pe mine, iar Anne mi.a intepat pielea, putin mai jos de gat,in zona claviculei. Am mii de semne acolo, fac asta de 12 ani incoace, de doua ori pe zi. Nu am purtat in viata mea o bluza decoltata din cauza semnelor.
Anne apasa cu putina vata locul înţepăturii.
A: Sara.chan, am primit acum juma' de ora uniforma ta, o sa o calc pentru maine dimineata.
S: Bine,Anne, ii raspund eu.
A plecat din camera. Noaptea a fost insuportabila, nu am dormit deloc. Nu sunt obisnuita cu locul asta.
A: Sara.chan e deja 8, la 9 incep cursurile tale, tipa Anne de jos,din bucatarie. M.am dat jos din pat, mi.am facut rutina de dimineata si am plecat sa iau micul dejun. Dupa asta, mi.am imbracat uniforma, mi.am pieptanat parul si mi.am aplicat fondul de ten,pudra,luciul pal si nelipsitul tus pe fata.
Am iesit pe poarta cu emotie in suflet. Un nou pas in viata mea începe aici. Strada e asa curata, sunt banci pe trotuar inconjurate de iarba si flori. In 15 minute ajung la scoala, tata avea dreptate,chiar e aproape. Telefonul meu* iphone 7s* imi arata ca am intarziat 3 minute. Alerg pe holuri si gasesc clasa mea. Ma calmez, imi reglez respiratia si intru.
Sensei: Ah, buna, tu trebuie sa fi Sarada. Am incuviintat din cap. Eu sunt Konohomaru si sunt dirigintele tau de acum si totodata profesorul de japoneza.
S: Incanta.tă,spun eu.
K: Te poti aseza langa Shikadei, nu are coleg de banca. Imi arata spre un baiat cu par negru, prins intr.o coada sus si ochi verzi. Vrei sa ni te prezinti?
S: Hn, da. Eu sunt Sarada Uchiha, am 16 ani si m.am mutat aici din Germania. Ahm, sper ca putem fi prieteni. 
K: Ok,te poti aseza la locul tau.
Ma asez langa baiat. Era mult mai inalt ca mine, banca era spatioasa, picioarele mele abia ajungeam la podea,el nu parea sa aiba problema asta. El statea langa geam, iar eu langa el.
Shikadei: Bună.
Sara: Âm, buna.
Sh: Eu sunt Shikadei, incantat.
S: Si eu, spun eu zambind.
E dragut, dar nu cred ca un baiat asa dragut sa fie interesat de mine.
El imi zameste inapoi.
Sh: Ma bucur ca am o colega de banca acum, spune el soptind. Si draguta pe deasupra.
Ma inrosesc putin, e primul care imi spune asta.
Restul orei nu am mai vorbit cu el, m.am concentrat pe lectie. Clopotelul a sunat intr.un final.
Am vorbit toata pauza cu Shikadei, am aflat ca e baiatul priministrului, iar clasa asta e plina de copii de bani gata, ai caror parinti sunt personalitati importante. El parea chiar de treaba. Am plecat putin la baie. Cand m.am intors un baiat blond era pozitionat in fata usii.
S: Lasa.ma sa intru, te rog.
Ala: Si daca nu vreau?
Shikadei a aparut.
Sh: Boruto, las.o in pace, abia a ajuns in liceu.
B: Uita.te la ea, cine te.a speriat asa tare fato?
Sh: Sarada,hai incoace.
Ma tras in clasa si ma dus in banca.
Baiatul ala a plecat pe hol.
Sh: El e Boruto si e baiatul presedintelui, se crede cel mai tare din clasa din cauza asta.
S: Waw, presedintele?
Sh: Da, Naruto Uzumaki, iar el e Boruto Uzumaki.
Ora urmatoare am avut engleza, profesoara pare super draguta,am vorbit cu ea jumatate de ora in engleza despre  mine si tarile pe care le.am vizitat. A sunat si de pauza.
Sh: Nu stiam ca vorbesti atatea limbi.
S: Nici eu nu stiu multe despre tine.
Sh: Ok, o sa iti mai povestesc, doar daca imi promiti ca faci l.a fel. Shikadei m.a luat de mana si am ajuns pe o banca in curtea scolii. Era un loc destul de retras,nu mai era nimeni in jur.
Sh: Sarada,uite cum sta treaba o sa iti spun despre mine,dar mai intai trebuie sa sti ceva.
S: Hn?
Sh: Nu te apropia de Boruto, te poate distruge,nici de verisorul lui Inojin, tipul cu parul blond deschis.
S: Cum adica?
Sh: Sarada, el si Inojin au toate fetele la picioare, trebuie sa fi foarte atenta.
Spunand asta,am incuviintat din cap si am mai discutat putin. Shikadei a plecat sa ia ceva de baut.
Sh: Nu stau mult.
Dupa asta, a aparut Boruto.
B: Tu esti Sarada,nu?
S: Da,zic eu.
B: Ce zici sa mergem undeva amandoi?
S: Nu, il astept pe Shika, am spus eu.
S.a inervat, se vede pe fata lui.
Se apropie de mine. Eu speriata ma retrag pana dau de un perete al scolii. El vine la mine, isi aseaza o mana pe perete si ma saruta apasat.
S: Ce tot faci idiotule?
Isi tot plimba o mana in jurul piciorului meu.
S: Nu ma mai atinge, am tipat eu.
B: Nu iti place? a spus el sec.
Am fugit repede din coltul unde ma prinsera.
Pe drum, Shika se uita la mine ciudat.
Sh: Nu mai vrei sa stai?
S: Nu, haide sa mergem in clasa.
I.am povestit pe drum cele intamplate. A mai trecut o ora.
In pauza:
O fata: Patru ochi, cat mai ai de gand sa flirtezi cu Shikadei?
Boruto: Da, patru ochi, spune.i ca il placi si gata.
Inojin: Shikadei chiar iti place sa stai cu tocilara asta?
Sh: Baieti, luati.o usor.
S: Shikadei,ei sunt prietenii tai?
B: Da, noi suntem prietenii lui,nu o tocilara ca tine.
S: Si ce daca sunt o tocilara?
Tu esti doar un idiot.

Fanfic nou, prima parte, ce ziceti e interesant? Vreau cateva pareri. Bye bye. 😍😍❤️🌹

~If I had to choose a rose~ (Borusara fanfic)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum