15. boj

57 5 0
                                    

Doletěla jsem na místo, už na mě čekal. ,,Čus Iron opět se shledáváme! Už jsem myslel, že ani nepřijdeš. Vidím, že sebou nikoho nemáš a já taky ne, takže to bude vyrovnaný souboj. Jen ty a já!" dořekl svůj monolog a zašklebil se.
,,Nebudu s tebou bojovat!" zakřičela jsem na něj nazpátek.
,, Ale budeš a víš co? Umřeš a k tomu všemu zničím celý svět!" zase se zašklebil.
,,Tak to jen přes mojí mrtvolu! Nikomu už neublížíš!" ještě jsem mu řekla.
,,Hahaha...a ty si myslíš, že všechny zachraníš?" posmíval se, to už jsem byla tak rozžhavená. Tak jsem vystřelila z mojí dlaně paprsek.
,,No konečně nějaké vzrůšo!" dořekl to a taky po mě vystřelil, ale tentokrát ohnivou kouli. Jen mě to škráblo.
,,Myslela jsem, že máš navíc?" taky jsem se mu vysmívala. No jo no ráda provokuji a pak na to doplatím sama a taky že jo. Byla jsem omotaná černým lanem a uvězněná. Napadlo mě, že to udělám jak minule, použila jsem zase paprsek, povolil a já seskočila dolů. Postavila jsem se a vystřelila na něj oba dva paprsky z mých dlaní. Udělal totéž jen se mu z dlaní vyvalil oheň. Uprostřed se střetli naše síly. Přetahovali jsme se kdo je silnější musela jsem použít hodně energie, protože měl fakt nečekanou sílu. Průběhu toho jsem si vzpomněla:,, Pane bože, že já zapomněla vydělat ty muffiny z trouby!" Mirčus najednou přestal, takže ho moje paprsky hodili na druhý konec Bílého Domu.
,,Takže muffiny?" zeptal se.
,,JoJo!" a vystřelila jsem po něm.
Začali se mu měnit oči, během sekundy jsem cítila jak slábnu. Spadla jsem na zem a v tu chvíli do mě uhodil další ohnivou koulí a tentokrát já letěla na druhou stranu. Upadla jsem vedle fontány a napadlo mě:,, Co kdybych ho dostala do té vody? Oslabilo by ho to?" přemýšlela jsem v hlavě a zatím už s energií jsem po něm hodila nůž. Trefa do černého! Trefila jsem ho do srdce, jestli nějaké má.

,,Ty už jsi nepamatuješ jak jsme se líbali? Šli spolu do restaurace a tam si mi řekl, že s robotem si ještě nechodil. Dvakrát v kině, poprvé si mi dal pusu na tvář! Po druhé si mě dovedl domů! Půjčil si mi i mikinu, protože mi byla zima, ptal ses jak mi může být zima, když jsem prakticky jen stroj!" řekla jsem mu vše co jsem měla na srdci, už jsem dál nemohla.
,,Ehm...to byl ten starý Mirčus. Teď jsem tady já a zničím tě!" už mi chtěl něco udělat, sundala jsem si brýle a zaměřila na něj všechnu energii, začal pomalu padat na zem až na kolena. Zůstal úplně bez pohybu. Začali se mi z rukou vytahovat moje blesky, omotala jsem to kolem něj. Pak jsem si stoupla před něj a prohlásila:,, Milovala jsem tě a vždy tě budu milovat!" vystřelila jsem naposledy paprsky a Mirčus se rozplynul na prach. Utekla mi slza a teď jsem byla na kolenou já. 

Po půl hodince co jsem tam tak seděla a koukala do neznáma. Tak se objevila Satana zpozornila jsem.
,,Ty jsi ta co mi zabila syna?! Nového vládce pekel! Za to tě zabiju slečinko!" byla jsem připravená umřít. Předemnou se objevila Elki a zakřičela na ni:,, Vypadni! Semnou nemůžeš bojovat!" když to dořekla, Satana zmizela, ale ještě nezapomněla dodat:,, Stejně si tě najdu a zabiju tě!" a pak zmizela za černým dýmem. Elki se na mě podívala, nemusela jsem ani nic říkat viděla do mě jako do knihy.

Doprovodila mě domů, ale před domem stáli všichni Avengers a včele můj otec se Stevem. Oba se ke mě rozběhli. Táta vypadal jako by mi chtěl vrazit, ale pak se jen usmál a oba mě objali. Taky jsem je nazpátek objala. Elki nás jen pozorovala a pak řekla:,, Tak ahoj ty superhrdinko!" a taky zmizela.
,,Vy se spolu bavíte?" řekl můj taťka, odpověděla jsem mu:
,,Nech to na jindy a nekaž to!"
,,Dobře!" zase mě objal.

Seděli jsme na pohovce. Musela jsem jim říct o Sataně. Řekla jsem jim vše co bylo nutný. Taťka jen šílel a řekl:,, Musíš odjet tady není pro tebe bezpečno!"
,,Tati?!" ...

K tématu píseň: Within Tepmtation- Iron

Jmenuji se Irona!Where stories live. Discover now