Partea 47 : Dreams come true

50 7 2
                                    

CRISS POV :

Ceea ce mă trezește din somn nu este acea alarmă enervantă a ceasului de pe noptieră ci razele soarelui care au pătruns înăuntru.

Și observ că Suga încă dormea dus și dupa ce realizez rutina de dimineață, mă duc să pregătesc micul dejun.

Când mă decid să-l chem pentru a lua masa împreună, deja Yoongi m-a luat în brațe strâns și eu l-am îmbrățișat înapoi.

După ce am mâncat micul dejun, eram deja în mașină în drum spre destinația ce se pare că va fi luna noastră de miere.

Tot drumul am încercat să-l conving să îmi spună unde mergem să ne petrecem timpul împreună dar nici nu a vrut să spună.

Până când cedez să-l mai întreb și mi-am îndreptat atenția spre geamul mașinii și priveam liniștită peisajul.

La un moment dat, eu adorm și simt o mână pe umărul meu încercând să mă trezească și când îmi deschid ochii observ pe Suga care îmi spune zâmbind :

- Criss, am ajuns.

- Bine. Răspund lui Min Yoongi somnoroasă.

Odată ce coborâm din mașină și luăm bagajele, îmi arată unde vom sta și era o vilă imensă doar pentru noi doi.

Priveliștea era superbă și se pare că m-a adus pe insula Jeju și după ce ne instalăm în camerele noastre, începem să mâncăm și să ne odihnim de la drumul lung.

După ce ne-am trezit , am decis să ne plimbăm prin stațiunea acestei insule Jeju ce este chiar vizitată de lume și nimeni nu s-a plâns de serviciile ei.

Pe parcursul acestor 2 săptămâni care au ținut această lună de miere, eu și Yoongi ne-am distrat și am făcut și multe fotografii căci atât eu și cu Yoongi ne place să facem poze nu doar nouă ci și peisajelor.

Această lună de miere a fost de vis și nu zic asta doar pentru că peisajul e deosebit ci și faptul că sunt alături de prima mea iubire, Min Yoongi și pe cât de vis a fost această lună de miere, atât de repede s-a dus și deja eram acasă

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Această lună de miere a fost de vis și nu zic asta doar pentru că peisajul e deosebit ci și faptul că sunt alături de prima mea iubire, Min Yoongi și pe cât de vis a fost această lună de miere, atât de repede s-a dus și deja eram acasă.

PESTE CÂȚIVA ANI

Nu îmi vine să cred...

Se pare că tot ce-am trăit nu a fost doar în capul meu..

În tot acest timp, am crezut că visez dar de fapt eu eram în realitate crezând că doar sunt într-un vis ce nu se mai sfârșea.

Sunt foarte fericită că totul este real și nu doar un vis și eu o străină pentru el.

Eu sunt de fapt soția lui ce este și mama unui băiat adorabil pe nume Yesung ce are doar 6 ani dar Yoongi nu s-a putut abține să nu-l învețe baschet.

Stranger or lover?Where stories live. Discover now