Partea 6 : Criss

208 13 5
                                    

POV. Suga :

  Vedeam cum Vanessa se îndreaptă spre poartă  și Criss care intră în casă, în momentul ăla mă simțeam derutat și nu ştiam ce să  fac.  

Până la urmă mă decid să merg după Criss pentru că motivul meu a fost să o întâlnesc și să-i demonstrez că îmi pasă de ea, de unde o știu, de la toate proiectele pe care le-a făcut cu prietena ei și până și de pe twitter, mesajele ei care mereu m-au făcut să zâmbesc, să-mi dau seama că nu trebuie să mă schimb până și în felul meu de-a gândi muzica. Așa cum am spus la început că voi fi : "I'm going to be the 3rd generation of hip-hop, the next-generation rapper, my flow is the most beautiful" așa voi fi  până la sfârșit. Însă pe lângă toată această admirație ce mi-o poartă,  am putut simți o iubire ce nu o pot descrie în cuvinte. Fata asta este diferită, sinceră spre deosebire de toți..  nici nu știi Criss cât de mult am așteptat să am acest curaj.. din ați spune cât de mult te iubesc...

POV .Criss  :

  Stăteam în pat și mă uitam la tavan iar lacrimile curgeau fără oprire chiar dacă pe fața mea se citea  oboseală și  voiam sa dorm. Nu puteam să-mi scot din minte,  felul cum acesta o privea pe Vanessa când a văzut-o prima dată și totodată faptul că știu că nu mă iubește.

Cu siguranță, acuma sunt singură și Suga este cu Vanessa, ținându-se de mână și ...  nu pot spune acel cuvânt căci pentru mine, e coșmar.

Este adevărat că la început, eu pe Suga  nu l-am putut privi ca pe un iubit , nici măcar să-mi imaginez, consideram că e doar un băiat dintr-o trupă ce își trăiește visul de rapper. Și mi-a plăcut asta, să susțin în ce cred, să îmi spun opiniile fără sa îmi fie frică de ce va urma, să ascult muzica lor, să am acel gol în stomac când știu că este posibil să îmi fi văzut mesajele de pe twitter sau toate proiectele făcute cu verișoara mea Deny .  

Eu am descoperit pe BTS într-un mod amuzant și din greșeală căci nu-i căutam pe ei. Prima piesă a fost Boy in Luv și după ceva vreme n-am mai dat importanță, însă când am arătat verișoarei mele, trupa, m-am speriat.. când am văzut că Deny știa mult mai bine decât mine pe BTS și asta când nici nu aveam twitter..   

A fost frumos cât a durat  această nelămurire a mea legată de trupă și de acest băiat care am ajuns să-l iubesc doar pentru că  m-a impresionat prin modul în care își exprimă părerile  despre lume în muzică , nepăsându-i de ce va zice lumea din jur care pare ca un mare război mondial ce nu se mai sfârșește ..

Indiferent  de ce va urma să se întâmple, iubirea pe care o port lui Min Yoongi, nimeni nu mi-o poate lua.

Și mă doare să cred că în tot acest timp, chiar și în fața mea , nu știe cât de mult îl apreciez pentru ce este ca persoană, nu ca celebritate.

 La un moment dat,  aud cum ușa se deschide și știam că este Min Yoongi  și simt cum se apropie de mine și îmi zice :

-  Criss.. 

 Eu nu mă mișc și rămân în aceeași poziție și zic :

- Ce vrei? O spun ca și cum mă abțin să nu plâng iar.

-  De  ce te comporți așa? O spune Suga.

 -  Eu? Tu să-mi spui . O spun oarecum surprinsă că nu știe de ce.

  -  Ya! Vanessa e ca sora mea. O spune hotărât.

  Încep să râd ironic la ce aud și zic : 

-  Sora ta? Înainte nici nu te interesa cine este și dintr-o dată e ca o soră pentru tine? Eu o cunosc de ceva timp și tu ai cunoscut-o azi..  

-   E drăguță,deschisă și te atașezi ușor de astfel de persoane . Îmi spune cu sinceritate în voce.

  Tac pur și simplu și mă întorc cu spatele și după ceva timp zic : 

-   Da, așa e..  

-  Uf.. Spune Suga.

  Îl aud cum oftează însă nu mă încumet să mă întorc, ca în primul vis, eu tot cred că tot ce mi se întâmplă este un vis în care nu mă pot trezi, nu are cum să fie real, nu are nicio logică venirea lui Suga doar pentru mine..

   Până la urmă simt că e ceva în neregulă și mă ridic și îl văd pe Suga cu o lacrimă ce i se prelinge pe obraz . Mă îndrept spre el si îl strâng în brațe căci chiar dacă credeam că e un vis, nu îmi plăcea să-l văd trist.

Simt cum brațele sale, puternice mă cuprind într-o îmbrățișare ce pare plină de iubire și chiar mă abțineam să-mi arăt zâmbetul  și îmi spune :

-  Criss..

- Da? O spun curioasă.

-  Te iubesc. A spus Suga simplu și la obiect.

  Odată ce aud ce spune simțeam cum mâinile mele transpir de la presiunea ce se afla pe inima mea ce bubuia așa tare încât nu m-am auzit pe mine când i-am răspuns : 

- Și eu te iubesc..  

 După toată întâmplarea asta, mă așteptam să mă trezesc iar în pat și să-mi dau seama că este doar un vis, însă m-am înșelat amarnic,  simțeam cum buzele lui moi sunt peste ale mele iar inima nu înceta din a bate puternic , parcă vedeam artificii pe cer , sărutul era plin cu pasiune, iubire , ardeam acolo și simțeam că parcă numai am echilibru.

  Odată ce sărutul încetează , mă uit la el și încă nu îmi venea să cred că Suga  este  în fața mea și după observ cum acesta mă sărută dulce pe frunte și îmi zâmbește.

  Eu sunt surprinsă plăcut de gestul său și își face apariția un zâmbet dulce.  

 Min Yoongi îmi zâmbește înapoi și mă ia de mâini spunând :

 -  Iubire, haide să ne plimbăm. 

-  La ora asta? O spun râzând.

Suga începe să râdă și îmi spune uitându-se în ochii mei :

-  Da..

-  E 00:00 noaptea Suga..

-  Mă plictisesc. Vrei să plâng? 

Suga imită o față de ursuleț trist  ce mă determină să  nu mă mai pot stăpâni și încep să râd ca o disperată ceea ce mă face să cad pe jos și să mă  uit în sus.

Și nu am putut să nu observ râsul colorat al lui Suga și știam de ce râde, însă chiar dacă de mine, nu conta căci cine nu ar vrea să-l vadă pe Suga imitând o față de ursuleț... 

Eu continui să râd de începe să mă doară stomacul și zic cu greu,  cu lacrimi în ochi : 

-  Cred .. că.. mor.. 

-     Haideeee...  Vreau să mă plimbbb..  Te roooog

Abia atunci îmi dau seama că m-a ridicat pe sus și sunt cu capul în jos,  astfel spun :

-       Pune-mă  jos să mă schimb, doar nu vrei să merg în pijamale nu?

 -   Ba da.. 

Observ cum o ia la fugă cu mine spre parc și eu spun :

-    NUUU...  YAA!!

Odată ajunși în parc, Suga mă vede supărată și după el...            VA URMA...   PS : Sper că va plăcut.. 



Stranger or lover?Where stories live. Discover now