Partea 5 : Kookie

239 16 17
                                    

POV. Vanessa :

 Nu îmi venea să cred, Criss tocmai s-a supărat pe mine și sincer chiar nu voiam asta, dacă știam că Criss îl place pe Suga, numai realizam asemenea întorsătură.

Așa că mă decid să plec singură spre parc și cu cât înaintam simțeam acel miros plăcut de tei ce parcă mă calma din acea stare pe care o aveam mai devreme.

Eram deja fascinată de acest oraș și fără să vreau dau peste o persoană ce se pare că s-a lovit din cauza mea și îi aud vocea ce îmi pare cunoscută dar cred că doar mi se pare :

-  Auch! A spus acel băiat.

Îmi cer scuze acelui băiat și cât de îngândurată eram, nu mi-am dat seama că m-am împiedicat și în loc să aștept contactul cu acel asfalt, băiatul m-a prins cât să nu cad și nu am putut să  nu-l observ, era Jeon JungKook din BTS.

Dintr-o dată simt cum fața mea începe să ardă și cât de șocată eram abia că am reușit să spun :

-  Mulțumesc. Stai, J-J-Jungkook?

POV . JungKook : 

Mă plimbam liniștit pe lângă parc, când zăresc o fată ce se pare că este  supărată și nu puteam să nu observ pielea ei albă ca laptele, părul ei lung, drept și ochii ei ce par negrii.. 

Și dintr-o dată cineva dă peste mine și o observ, era acea fată pe care eu am văzut-o mai înainte și aceasta era cât pe ce să se lovească din cauza că s-a împiedicat și o ajut.

Nu îmi venea să cred că m-a recunoscut și  până la urmă nu-mi pot controla zâmbetul ce îmi pune în evidență gropițele și spun timid :

- Nicio problemă! Da..

Îi dau drumul din brațele mele și nu știam ce este cu mine, obrajii mei au devenit roșii și spun :

- Ești drăguță, cum te cheamă?

-  V-Vanessa.  A spus-o timid și zâmbind.

Mă uit la ea în ochi și automat am început să zâmbesc ceea ce este foarte interesant căci până acum nimeni nu m-a făcut să zâmbesc așa natural și zic :

-  Ce nume frumos Vanessa!! Încântat de cunoștință!

Aceasta zâmbește la rândul ei și îmi spune :

-  De asemenea!

POV. Vanessa :

  Observ cum acesta își întinde mâna și ceea ce mă surprinde e că în loc să dăm  mâna, mi-o sărută suav ca și cum sunt o prințesă la un bal.

 Cu cât se făcea liniște în jurul nostru, cu atât inima mea simțeam cum iese din piept și m-am bucurat când acea tăcere a fost spulberată de Kookie care mi-a spus :

-    Vanessa este deja târziu, unde locuiești?

- Uhm, în Coreea.Încep să râd. 

El se uită la mine și totuși așteaptă să continui ce aveam de spus și zic :

-  Am venit la o prietenă dar din cauza că se certa cu iubitul ei , am preferat să plec. O spun cu un oarecare regret și îmi las în jos capul, timid.

Observ că Kookie este surprins și se uită la mine și îmi spune :

-      Nu cred că prietena a făcut-o intenționat, se mai întâmplă să existe ceartă, mai ales când e Suga în asta . 

Stranger or lover?Where stories live. Discover now