Partea 16 : Light'em up

111 11 2
                                    

N.POV :

Se face dimineață și Suga se trezește primul, atunci observă pe Park Jimin uitându-se cu dezgust și furie la felul cum Suga o îmbrățișa înainte pe Criss.

  Odată cu apariția musafirului nepoftit în casa Cristinei, ploaia a început să apară devenind din ce , în ce, mai violentă, încât tunetele se auzeau ca și cum este un monstru ce pășește prin apropierea casei iar fulgerele ce se vedeau de pe fereastră, păreau a fi imensa furie a criminalului.

  Suga când l-a observat pe Jimin în camera iubitei sale, puteai să vezi clar o ură mai mare decât China ce se putea citi ușor în ochii săi, de la acel drăguț băiat, cu fața de ursuleț și leneș, a devenit un băiat cu o inimă rece, o privire ce ucide orice îi stă în cale ca o bestie.  

  Tot ce îi mai lipsea lui Suga era o brichetă pentru a aprinde fitilul și oficial începe războiul ce ar fi fost plin numai cu răniți și morți.  

Jimin tot ce i se putea vedea pe chipul său, era ca și cum este fără viață și așteaptă momentul oportun de a ucide cu sânge rece pe oricine îi stă în drum.

Acesta era atât de pornit să-i câștige inima Cristinei, încât părea că a înnebunit și în orice clipă ar râde ca un obsedat când ar vedea cum sângele iese din victima.

Ce este și mai sinistru este felul cum a intrat Jimin în casă ce nu a provocat vreun zgomot, a intrat ca și cum ar fi o fantomă, un spirit ce dorește numai rău.

Planul în care îl face pe Suga beat încât fete să-i ajungă în jur pentru ca Criss să observe și astfel să-l părăsească pentru a se arunca în brațele lui Jimin, a ieșit din schemă când acesta și-a dat seama că ei deja știu că e ceva necurat la mijloc. 

Jimin numai gândea concret deoarece îl enerva și îl stârnea mai tare, atunci când Suga era cu Criss sau când aceasta îl săruta pe Suga cu pasiune.

Acea liniște sinistră de mormânt a ținut mai mult de o oră, doar uitându-se unul la altul, cu mânie, dezgust și dorință de-a ucide.

Liniștea se rupe odată cu auzirea ceasului de pe perete antic, ce îl au părinții Cristinei de când bunicii tatălui ei, trăiau și nu s-a născut fata ce se pare că acum, va fi un mare război pe ea.

  Și atunci amândoi își întorc capul spre direcția ceasului, în același timp, după care se întorc încet ca păpușile și revin iar la poziția inițială.  

Trec multe ore de uitat unul la altul și Criss începe să se foiească prin pat, căutându-l pe Suga cu mâna prin pat și Suga când vrea să-i ofere mâna, Jimin o ia înaintea lui și o întinde pe a lui.

Atunci Suga fierbea de furie și îi venea să-l bată de îl usucă însă nu voia să aibă parte de o bătaie cu 

membrul său din echipă, chiar dacă l-a enervat la culme, spera că Jimin este normal la cap și gândește că pentru Criss ar fi un mare coșmar ce devine traumă, văzându-i că se bat până la sânge.

Suga reușește să-i ia mâna Cristinei, înainte ca Jimin să o facă  și aceasta zâmbește odată ce simte mâna lui Yoongi.

Criss.POV :

Eu simt mâna lui Suga, o țin strâns și îi spun cu ochii închiși :

 -   Oppa..

- Da? Îmi spune Min Yoongi.

  Incep să casc și îl trag lângă mine în brațe și îi spun :

Stranger or lover?Where stories live. Discover now