Partea 35: Christmas Day

65 4 0
                                    

Jimin POV :

Începând de astăzi, este Crăciunul, o sărbătoare mult așteptată  de toată lumea , cel puțin așa cred.

Afară zăpada s-a depus în straturi mari ca o plapumă ce învelește pământul și acoperișurile caselor sunt ca acele căciuli ale elfilor ce ajută pe Moș Crăciun.

Frigul își face apariția destul de ușor mai ales când vântul bate în față cât înaintezi fie cu mănuși în mână sau nu.

Da, afară mă aflam în căutarea unor cadouri în plus pentru ceilalți prieteni ai mei ce urmau să-i întâlnesc la o petrecere de Crăciun.

Știu că am reușit să găsesc ce și-a dorit Jungkook cât și pentru Deny și mai ales și pentru Suga și Criss.

Pe asemenea vreme, puteai ușor să răcești de aceea felul cum te îmbraci este cel mai important.

Anul ăsta pot spune că nu a fost unul așa de rău , ci unul mai bine zis cu peripeții.

Abia aștept să sărbătorim și Anul Nou cu toți cei dragi și sper să fie un an mai bun decât acesta, plin de bucurii și împliniri.

Până la urmă, am reușit să cumpăr tot ce trebuia și mai aveam puțin și ajungeam acasă.

Nici nu intru bine pe ușă, pentru că primesc un telefon din partea lui Suga care îmi comunică că Criss este foarte răcită și tușește și e posibil să aibă febră și nu știe cum va proceda la acea petrecere, dacă vine sau nu.

Puteam să îmi dau seama prin vocea sa , că era îngrijorat în privința ei și eu nu fac decât să zâmbesc și să spun că nu este nicio problemă și că indiferent cum va fi în această seară petrecerea, tot o să ne vedem și sănătatea contează cel mai mult.

Suga îmi spune că am dreptate și va vedea el, cum va fi în seara asta și puteam să îmi dau seama că el zâmbea și era mulțumit că îl înțeleg.

2H

Trec două ore și deja trebuia să mă pregătesc de marea petrecere de Crăciun.

Odată ce  eram gata, mă îndrept spre casa lui J-hope unde se va ține petrecerea.

Cu cât înaintam, simțeam cum gerul se manifestă și fulgii de zăpadă își fac apariția și încep parcă să danseze în aer.

Iarna îmi pare a fi un anotimp fascinant și  o perioadă în care sunt cele mai frumoase sărbători din an.

Poate în trecut spuneam că nu îmi place iarna că e frig și devii vulnerabil răcelii și ajungi să stai mai mult în casă decât să ieși.

Însă asta e doar un fleac căci ce e mai important este să îți petreci timpul cu prietenii și familia de Crăciun și de Anul Nou.

Este adevărat că sunt foarte sensibil și mă pot îmbolnăvi ușor dar încerc să mă apăr de frig și să nu mă îmbolnăvesc cum a pățit Criss.

Gâtul ei  e primul care devine afectat și după de la el, încep toate, știu că și Suga era mai sensibil răcelii dar anul ăsta este mai puternic.

Însă, săracul a avut acel accident pe gheață și a ajuns cu urechea rănită și de asta avem această pauză destul de lungă până când își va reveni, sau s-ar putea să  facem ca anul trecut , de Anu Nou să concertăm fără un membru, în acel caz, a fost Namjoon.

Încă îmi amintesc, eram cu Suga , Deny și Criss la ski și cumva , Suga a avut accident și s-a lovit  la ureche și bineînțeles toți eram îngrijorați , mai ales că Criss a fugit din prima la el și l-a ajutat să se ridice și de la frig nici măcar nu și-a dat seama că s-a rănit.

Stranger or lover?Where stories live. Discover now