Partea 38 : Perfect date ( Part 2\2)

76 6 0
                                    

Suga POV: 

Mă aflam afară lângă mașină așteptând-o pe Criss căci urma să avem acea ieșire în oraș ce va fi de fapt cererea în căsătorie.

Odată ce sosește, urcăm în mașină și pornim în drum spre destinația propriu-zisă.

Sincer inima mea bate puternic și simt că iese din piept și simt că ard când mă gândesc că în sfârșit voi reuși să spun ceea ce tot încercam mai devreme.

Se uita la mine îngrijorată și îmi verifică temperatura cât eram în trafic și ea credea că am răcit și că ar fi mai bine să ne întoarcem.

În niciun caz nu mă întorc, nu sunt răcit .. sunt doar plin de emoții și cu siguranță îmi va trece când voi reuși să spun ce mi-am dorit de mult timp.

O conving că sunt bine și astfel pornim iar la drum, căci s-a mai eliberat din trafic.

La un moment dat, ajungem la destinație și sub surprinderea ei, nu era un restaurant extravagant ci pe plajă erau lumini și flori și o masă într-un colț cu două scaune.

Am luat-o ușor de mână și ne-am așezat  la locurile noastre și am început să admirăm priveliștea până când îmi spune să ne plimbăm pe malul mării.

Cu fiecare pas pe care îl înaintam cu ea, inima mea nu înceta în a bate puternic și cât o țineam de mână, eu începeam să transpir ușor de la emoțiile pe care mi le stârnea.

Într-un final, o cuprind în brațele mele și  o strâng la pieptul meu în timp ce încep să o sărut cu pasiune, aceasta urmând la rândul ei să mă sărute și cu mai multă iubire.

După o perioadă nu făceam altceva decât să ne uităm unul la altul în ochi și să o mângâi pe obrajii ei catifelați.

Și nici nu știu cât a trecut dar cred că e momentul să o spun..

O iau de mână și o sărut dulce pe obraz și după îi ofer un buchet frumos de flori și observă pe lângă flori, o cutie mică roșie de catifea ce odată deschisă, descoperă cu ochii ei mari căprui, un inel deosebit în felul său și nici foarte încărcat.

Trag aer usor în piept și o țin de mână în continuare cât îmi fac curaj să spun acele cuvinte magice ce o vor face fericită cred..

-  Criss, ceea ce poate a fost o joacă la început s-a transformat într-o iubire nemărginită și pură. Și continui :

-  Tu m-ai învățat să iubesc, ai dat sens vieții mele, mi-ai arătat calea spre fericire. M-ai învățat sărutul pasional, plăcerea de a dărui dragoste, și de a primi în schimb o iubire necondiționată, fericirea ta reflectată prin zâmbetul tău. Datorită ție am descoperit o altă latură a vieții, a vieții în doi, a iubirii, a tot ceea ce ne înconjoară. Alături de tine și datorită iubirii tale am prins aripi. Am învățat ce înseamnă încrederea atunci când mi-o pierdusem, am văzut că există persoane care merită toată dragostea din lume, am simțit pe pielea mea ce înseamnă să fii răsfățat. Toate aceste cuvinte sunt o exprimare a sentimentelor care mă chinuie, care nu mă lasă în pace, sentimentele fără de care nu aș putea trăi, te am în gând, în suflet , și în inimă... anume tu ești cea care apare în mintea mea cand deschid ochii dimineața, anume tu ești cea cu care adorm... tu ești persoana care mă face să respir liniștit în zilele zbuciumate, tu ești persoana care mă face să simt intensitatea momentelor înzecit în  timpurile senine. Te iubesc...  și o spun involuntar, așa simt eu acum și aș fi cel mai fericit dacă am putea păstra aceste sentimente până la sfârșitul vieții... Te măriți cu mine?

Se uită la mine cu lacrimi în ochi și era foarte roșie la față și nu a făcut altceva decât să mă sărute încontinuu și să mă țină strâns în brațe zicând :

- DA !!!

Când aud ce zice încep să o sărut și eu cu multă pasiune și o țin în brațele mele foarte strâns și eram foarte bucuros că în sfârșit ea este a mea pe veci.

Băieții erau în spate cu fetele și au început să pună muzică și deja ciocneau șampanie bucuroși că eu cu Criss suntem logodiți și mai lipsește doar nunta să aibă loc.

Fiecare a început să danseze pe melodia ce răsună pe plajă însă Criss se îndepărtează ușor spre mare și ajunge cu picioarele în apă, închizând ochii zâmbind, simțind apa cum ajunge la picioarele ei.

Eu mă apropii de ea și o îmbrățișez de la spate și stăm câteva momente așa până când mă sărută dulce pe buze și eu îi răspund la sărut cu pasiune.

Sunt fericit că ea este în sfârșit a mea ..

Nici nu credeam că va accepta..

Eu fiind o vedetă.. viața.. e cam complicată..

Însă pentru ea nu conteaza asta... mă iubește..

Și asta e important..

O iubesc enorm și toată acea îndoială și frică pe care am simțit-o la început s-a dus de izbeliște când ea a zis da...

Continui să o sărut pe buzele ei trandafirii și moi și aceasta îmi răspunde la sărut de fiecare dată când îl accentuam.

Mă simt minunat alături de ea..

Niciodată nu voi uita când eu i-am luat primul sărut pe canapea..

Și când ne-am sărutat dupa micul conflict crezând că am sentimente pentru Vanessa..

Nu voi uita nici atunci când m-a cuprins în brațele ei când eram beat și o voiam înapoi..

Nici când încerca să mă îndrume să mă hrănesc și să mă odihnesc..

Nici acea privire a ei inocentă din parcul Han River..

Nu voi uita niciodată aceste momente minunate ce mi-au adus-o ... și acum e soția mea..

Frumoasa mea soție..

Criss..

Cristina.. 

MY TRUE LOVE NOW IS MINE FOREVER

AND EVER...........                                                           VA URMA..........





Stranger or lover?Where stories live. Discover now