Partea 43 : I miss you..

63 5 0
                                    

N.POV :

Soarele deja se făcea nevăzut pe cerul ce avea o tentă roșiatică și până și gălăgia de mai devreme din New York s-a potolit.

Trupa Bangtan Boys se afla într-un Wings World Tour  și mereu erau pe drumuri dar de data asta, urmau să aibă concertul în New York.

Aceștia se aflau la hotelul de unde au făcut rezervare agenția  : Big Hit Entertainment.

Aproape toți dormeau de la oboseala acumulată însă unul singur nu putea dormi și acesta a preferat să iasă pe balcon pentru a lua o gură de aer curat.

Odată ce-a deschis ușa de la balcon, acesta privea visător cerul ce devenea din ce, în ce mai închis la culoare dând spre un albastru și stelele străluceau puternic alături de luna plină.

Acest băiat ce privea visător spre cer, sprijinindu-și coatele pe marginea balconului era nimeni altul decât Kim Taehyung numit și V.

Taehyung POV :

Mă aflam pe balcon privind într-una cerul ce era plin cu stele strălucitoare și până și lumina lunii se reflecta în fereastra de la camera noastră.

Nu puteam să mă opresc din a mă gândi la iubita mea Ștefania ce nu am mai văzut-o de câteva luni.

Din cauza turului și pregătirile pentru acesta pe lângă emisiuni și concerte în general realizate în Seoul,  nu am mai avut timp suficient pentru a petrece cu ea.

Și Stefania a trebuit să plece cu familia ei în  Franța pentru o afacere de familie.

Am aflat că ea a preluat conducerea tatălui ei la acea afacere și chiar are mult succes, asta pentru că era dată la știri și am putut auzi și discursul ei.

Din păcate nu am putut vorbi cu ea..

Și îmi este așa dor să petrecem timpul împreună..

Ce-aș da să pot vorbi cu ea.. să pot să-i spun cât de mult îi duc dorul și cât de mult o iubesc..

Încă îmi amintesc acel moment când am întâlnit-o și am devenit nedespărțiți unul de altul...

Și  sincer apreciez faptul că nu este o prefăcută și mă iubește cu adevărat...

Cât continuam să mă gândesc la ea și să privesc cerul, am putut simți cum buzunarul din dreapta de la pijamale se mișcă și mi-am dat seama că este telefonul meu ce vibra.

Odată ce îl deschid, observ că am primit mesaje și când dau să deschid mesageria nu am putut să nu rămân blocat pentru câteva clipe pentru că era chiar dragostea mea.

Odată ce îl deschid, observ că am primit mesaje și când dau să deschid mesageria nu am putut să nu rămân blocat pentru câteva clipe pentru că era chiar dragostea mea

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.
Stranger or lover?حيث تعيش القصص. اكتشف الآن