YENİ BÖLÜM DEĞİL

4.2K 106 33
                                    

Kızlar -erkek okuyucum var mı bilmediğimden- sizinle son zamanlarda çok sık yaşadığım, bir kişiden değil bir çok kişi tarafından bana yapılan bir şey hakkında konuşmak istiyorum.

Bu hikayeye başlarken gelecek kötü yorumların farkındaydım bununla hiçbir sıkıntım yok hatta gelecek kötü yorumlar bile benim yararıma olabilecekti çünkü başka bir gözden hatalarımı görmek, eksiklerimi gidermek kendimi geliştirmem açısından da önemli bir detay.

Ama son günlerde ki bunu herkese söylemiyorum lütfen üzerinize alınmayın hatta sizi ilgilendirmediğini düşünüyorsanız ve başınızı şişirmek istemiyorsanız direk en aşağıya geçebilirsiniz:)

‪Benim bu hikayeden bir çıkarım yok, bir mecburiyetim yok. Sevdiğim şeyi yapıyorum ve bunu birileriyle paylaşmakta bana moral veriyor he tabii bu işten tek çıkarım moral olabilir güzel yorumlar, destek veren mesajlar gibi... Bunlar hangi insanı mutlu etmez zaten?

Ama bazıları, bunu abartıyor her yoruma, yorumlara elimden geldiğince cevap veriyorum
herkesi anlamaya çalışıyorum kötü bir yorum gelse bile karşımdakini düşünerek cevap veriyorum. Ama herkesin bir sınırı vardır arkadaşlar ben de bir insanım sizden de kendim için anlayış istiyorum çünkü bende insanım kırılıyorum maalesef ki.

Bakın demiyorum ki kötü yorum yapmayın yapın kesinlikle buna sözüm yok, ama bana emir vermeyin. Size yapılmasından hoşlanmadığınız şeyleri karşınızdakine yapmayın. Sosyal yaşantınızda böyle olabilirsiniz bu beni ilgilendirmez ama hepimizin bir hayatı var ve kimse böyle şeylerle moralini bozmak istemez.

Bir sorununuz mu oldu yazın yorum onu geçtim mesaj da atabilirsiniz sizinle konuşmak beni daha çok mutlu eder. Eksiklerimi söyleyebilirsiniz, fikirlerinizi açıklayabilirsiniz, tavsiye verebilirsiniz veya sadece benimle konuşabilirsiniz. Bunlar beni mutlu eder, aklınıza hikayeyle ilgili tek bir şey takıldı mı bana yazabilirsiniz elimden geldiğince "spoiler" vermeden aklınızdaki soru işaretlerinide cevaplandırabilirim.

Yani kısacası demek istediğim ben hoşuma giden şeyi yapıyorum, sizinde okumanız ve beğenmeniz beni mutlu ediyor. Mecburi hiçbir şey yapmıyorum, görevimmiş gibi davranmıyorum. Bazılarından da sadece küçücük birazcık anlayış bekliyorum o kadar💁🏼

Son konu ise bir teşekkür olacak bu kadar iç bayıcı konuşma üzerine, hepinize teşekkür ederim. Verdiğiniz bir beğeni, attığınız tek bir yorum, gelen bir kaç güzel mesaj bunların beni durduk yere ne kadar mutlu ettiğini tahmin edemezsiniz. Bazılarınız hikayeyi daha okumadan beğeniyor ve bunu görmek o kadar güzel ki! Hepinize ne kadar teşekkür etsem az.

Haaaa, son küçük bir şey dahaa☺️
Hikaye hakkında bir tavsiyeniz varsa bana mesaj atabilirsiniz yeni bölümü yazmaya bu gece başlayacağım ve önerilerinizi, tavsiyelerinizi göz önünde bulundurmak istiyorum.

Hepinizi seviyorum birbirimizi tanımasakta beni o kadar mutlu ediyorsunuz ki mesajlarınızla, yorumlarınızla sıktıysam tekrardan kusura bakmayın okuduğunuz için teşekkür ederim💜

YARIM KALAN (KUMA)Where stories live. Discover now