HOOFDSTUK 4

291 8 0
                                    

De volgende was Natalie. De jongen die voor haar was speelde orgel. Ik snap soms echt niet waarom mensen orgel willen leren spelen.. Op het blad stond dat er nog 3 mensen na Natalie optraden en dan was het concert gedaan. De laatste 3 waren: Annelies, Milan en een duet van Milan&Thomas. OMG! Toch niet de Thomas die ik ken.. Waarschijnlijk wel.. Want Thomas en Milan zijn goeie vrienden op school heb ik gezien en ik weet ondertussen al dat Thomas gitaar speelt dus.. Omg waarom gebeurt dit ook weer nu en met mij!?

Oh jah jullie vragen je waarschijnlijk af hoe het daarjuist nog is afgelopen, wel..

FLASHBACK
DIT MEEN JE NIET!! Ik kon mijn woede niet meer inhouden!!
"Eerst roep je tegen me terwijl jij degene was die tegen me liep en dan negeer je me en bekijk je me als een mislukte bonobo aap. En nu ga je je fucking hand op mijn mond leggen, en dan nog wel juist op het moment dat ik die tuttebel eens goed mijn gedacht ging zeggen!" Ik haal vlug adem want ik kreeg bijna een ademtekort door al het schreeuwen.

"Hej, chillax even! Ik heb je juist gered van wat je ondergang ging worden.."

Hij wou nog iets zeggen maar ik was hem al voor. "Oh meen je dit nu?! Dan zeg je dat ik moet chillaxen?! Je bent de meest mislukte idioot ooit!" En voor ik het weet, heb ik mijn drankje over hem heengegoten. Ik loop snel weg en voel allemaal verbaasde blikken in mijn rug prikken.

Als ik eindelijk op de gang ben heb ik tijd om tot rust te komen. Wat heb ik gedaan!? Thomas is een van de populairste mensen hier, samen met zijn bad boy vriendjes.. Uhh ik zal het hier echt niet overleven vrees ik..

Ik word uit mijn gedachten gehaald doordat er iemand me hard tegen de muur duwt. Als ik opkijk zie ik Thomas voor me staan. Aan zijn gezicht te zien is hij nogal boos.. Zijn ogen spuwen vuur. Zijn tshirt is doorweekt waardoor je zijn spieren en sixpack erdoor kan zien. Hij is eigenlijk nog niet zo mis. OMG DACHT IK DIT ECHT!!? Nee dat kan niet. Ik haat hem en hij mij.

"Kan je het allemaal goed zien?"

Ik schrik op uit mijn gedachten. Ik was waarschijnlijk nog altijd naar zijn spieren aan het kijken toen ik in mijn gedachten was. "Euhm.."

Hij stopt me door me nog harder tegen de muur te duwen en dichter naar me toe te komen. Zijn gezicht is nu nog maar 10cm van me verwijdert.
"Als je me nog eens zo voor schut zet ben je er geweest. Doe dat nooit meer! Begrepen?"

Wow hij kon mensen echt bang maken! Maar dan heeft hij mij er niet bijgerekend. "Als jij niet zo dom was geweest om je hand op mijn mond te leggen toen ik mezelf verdedigde, was dat niet nodig geweest!"

"Ik redde je alleen maar anders was je er nu echt geweest. Heel de school zou je uitlachen en pesten."

"Dat kan me echt niet schelen! Ik ben wel erger gewend! Niemand hoeft me te redden of helpen. En zeker zo'n arrogante lul als jij niet!"

"Spreek niet zo tegen me!"

"Ik zeg wat ik wil." Zijn blik werd intenser en was nog steeds vol woede maar nu met nog iets erbij..


Door de luidsprekers werd gezegd dat het concert binnen 5 minuten weer ging beginnen. Eindelijk liet hij me los en liep weg.

Daar stond ik dan alleen op de gang. Nog altijd aan het bekomen van wat er zojuist gebeurt was.

Als ik terug ging zitten op mijn plaats keek Flore me aan en vroeg "alles oké?"

"Ja hoor."

We praten nog een beetje en Flore legde me nog uit dat de bitch Taylor was en haar 2 marionetten Ava en Eva. Het was blijkbaar de bitch en slet van de school. Ze was al met veel jongens naar bed geweest. En zeker een paar keer met het badboy groepje, ook Thomas.. ik weet niet waarom maar dat laatste vond ik echt niet leuk.

Tijdens de eerste 2 liedjes was ik nog altijd weg in mijn gedachten van wat er zojuist gebeurt was. Maar ik herpakte me snel.
EINDE FLASHBACK

Zo, dat was er dus gebeurt. Ik snap nog altijd niet waarom ik perse dat drankje over hem goot want eigenlijk was het best wel lekker en ik had er niks meer van kunnen drinken..

Natalie was nu aan de beurt. En woww! Ze kon echt goed accordeon spelen. Je kreeg bijna zin om mee te beginnen dansen.

Thomas&Milan waren eigenlijk ook best wel een goed duo moet ik toegeven. Ik heb maar vermeden om naar hen te kijken. Maar ik voelde Thomas zijn blik heel de tijd op mij branden..

Het concert was gedaan en eigenlijk wou ik echt naar huis gaan, maar Natalie had nog een berichtje gestuurd dat ze me nog wou spreken.

Ik zag Natalie op me aflopen en wist al wat ze ging vragen. En inderdaad, "What the hell is er tussen jou en Thomas gebeurt!?"

"Nou blijkbaar weet je het wel al.. Kunnen we nu eindelijk naar huis?"

"Eerst vertel je me alles!"

"Terwijl we fietsen."

Natalie en ik waren vertrokken en op de fiets vertelde ik haar heel het verhaal van wat er gebeurd is.

Toen ik klaar was met vertellen keek ze me met open mond aan. "OMFG HEB JE DAT ECHT GEDAAN!?"

"Jaa.."

"Morgen op school staat je een hel te wachten ik waarschuw je maar."

Toen we elke een andere kant op moesten spraken we nog af om morgen samen naar school te fietsen. We babbelden ook nog een beetje over het concert. En namen dan afscheid.

Morgen op school staat je een hel te wachten ik waarschuw je maar. Die zin bleef me de rest van de avond en nacht achtervolgen.

A Whole New LifeWhere stories live. Discover now