haly circus

3 0 0
                                    

DRIE JAAR LATER

Marie Pov (haha die zag je niet aankomen he)

Bruce is weer eens achter de joker aan. Als hij weer thuiskomt zo zwaar gewond gaat hij iets meemaken.

In die drie jaar is er veel gebeurd. Ik woon nu met Bruce in Wayne mannor. We zijn het mooiste tv koppel ooit en dan is er nog iets dat Bruce niet weet. Als alles goed loopt vertel ik het hem sebiet als hij weer thuis is.

Niet veel later hoor ik de batmobiel afkomen. Ik loop richting de batmobiel. Plots zie ik dat Bruce te zwak is om er uit te geraken. " Bruce wth is er gebeurd. Waarom ben je niet voor een keer wat voorzichtig. Je weet dat ik er niet zo goed tegen kan." Zeg ik een haal snel de medicatie kast. En begin zijn wonden te verzorgen. "Marie doe niet zo gestoord dank u. Ik weet het dan moet je mij nu geen preek geven.""Hoezo geen preek GEVEN BRUCE DIT GEBEURD ER DUS ALTIJD. IK KAN HET NIET AANZIEN DAT JE PIJN LIJD."" KIJK DAN GEWOON WEG. NIEMAND KAN BESLISSEN WAT IK DOE. ALS JE ER ZO OP TEGEN BENT. WAAROM HELP JE MIJ DAN NOG.""OMDAT, LAAT MAAR IK HEB HET AL DOOR JIJ VERKIEST HET VECHTEN BOVEN MIJ. WEES GERUST IK ZAL JE NIET MEER IN DE WEG LOPEN." En ik storm naar buiten. Weg van het huis. Weg van Bruce en weg val alles dat de afgelopen 3 jaar is gebeurd. Niet wetend wat ik nu moet doen loop ook door gotham. Niet wetend wat er nu gaat gebeuren. "Ga ik terug naar Bruce of niet. Ga ik een iets vinden om te overnachten of niet. Zal ik het ooit aan ons kind zeggen wat er is gebeurd."

Ik loop maar  verder en verder en verder en verder door gotham. Niet wetend wat te doen. Ik loop wat verder en kom een circus tegen. Blijkbaar houden ze een auditie voor een acrobaat. Misschien kan ik meedoen ik ben vrij lenig.

Ik ga in de rij staan en zie dat het een vrij grote rij is.  Eindelijk kan ik mij inschrijven. "Hallo, wat is je voor en achternaam.""mijn naam is Marie Verheyen." Zeg ik een beetje nerveus. "Hier is je inschrijving beantwoord alle vragen en dan mag je auditie doen."

Ik los alle vragen op en geef ze terug. Nu mag ik beginnen met mijn auditie. Ik heb direct door dat het een trapeze act is. Gelukkig heb ik vroeger als kind graag geturnd en was dit één van de oefening. Ik neem de baar in mijn handen en stoot af. En doe wat leuke trucks. Als ik klaar ben mag ik op de tribune gaan zitten.

"Dames en heren bedankt voor jullie inschrijving en jullie moeite die jullie er in hebben gestoken. Mijn naam is haly en samen met Jhon hier hebben we besloten wie er bij de groep mag. Eeeeennnn ddddaaattt iiisss Marie Verheyen. Proficiat." Ik sta op en loop naar haly en Jhon. Ik ben zo blij ik kan in een circus optreden en gaan reizen en nog veel meer.

Ik krijg een rondleiding door het circus. "Dit is de trailer van de flying Graysons. Hier zou je ook slapen. Het is niet heel groot maar je went er wel aan. Hier slapen mijn broer en schoonzus met mijn nichtje. En uiteraard ik ook nog. Je hebt er toch geen probleem mee dat er hier nog mensen slapen hè." Zegt Jhon als hij mijn gezicht ziet. Het is wel heel wat kleiner dan dat ik gewoon ben. Maar als je dan bekijkt dat ik meer dan de helft van mijn vrije tijd in een grot doorbracht is dit een hele vooruitgang.

Bruce Pov

Als ik tegen Marie riep had ik al door wat er fout liep. Maar dan loopt ze gewoon de batcave uit en was ze weg. Ik ben haar nog achterna gelopen en overal gezocht. Maar ik kan ze nergens vinden. Ben ik ze nu echt kwijt.

i am whatWhere stories live. Discover now