flying graysons

15 1 0
                                    

Richard Grayson en zijn familie zijn geen normale mensen. Nee juist in tegendeel. Ze zijn acrobaten. Ze zijn de enige die een viervoudige salto kunnen doen op de trapeze. Nu denk je zeker. Wat is daar zo speciaal aan. Wel de flying Graysons bestaan maar uit 3 personen:
Marie Grayson, met haar man Jhon Graysons en hun zoontje van 9 Richard Grayson. Maar genoeg over e flying Graysons. We gaan eerst eens even terug in de tijd. Een tijd voor de flying Graysons. Wees gerust het is niet zo lang geleden.

Bruce Pov.
Het is een mooie en een warme dag in Gotham. Wat eigenlijk best wel raar is aangezien het Gotham is . ik loop door een park en zie hoe kinderen spelen met hun ouders. Vergeten dat er achter elke boom wel een schurk kan rondlopen die ze de stuipen op het lijf kan jagen.

Ik loop rustig verder en zie op een eenzaam bankje een jonge vrouw zitten. Ze zit rustig een boek te lezen over gymnastiek. Ik loop naar ze toe en tik op haar schouder. "Sorry dat ik stoor. Maar ik vroeg me af of ik erbij mocht komen zitten. Je zit er best wel eenzaam bij." vraag ik als ze naar mij  toe draait. "Oh ja doe maar. Er is toch genoeg plaats voor iedereen. Mijn naam is Marie verheyen. Ik ben hier net in de buurt komen wonen." ik kijk haar aan en heb al direct door dat ze mij niet herkent. "Dag Marie mijn naam is Bruce Wayne. Als je wilt kan ik je hier wel rondleiden. Dan heb je tenminste een idee waar je je bevind hier. Gotham is een grote stad waar je snelt verdwaald." vraag ik en ze knikt. "Dat lijkt mij leuk. Ik heb de buurt nog niet verkent dus kan ik wel wat hulp gebruiken." Ik sta op en steek mijn hand uit om ze recht te helpen. Ze pakt mijn hand dankbaar aan. "Dank je, je bent echt heel aardig."

Ik laat ze heel Goed zien en dan loop ik haar naar haar huis. "Het is echt tof om je te leren kennen. En je bent ook nog wel eens een toffe. Hopelijk zien we elkaar later nog wel." Zegt ze. " Ik hoop ook dat we elkaar nog eens zien. Tot de volgende keer Marie." Zeg ik en ik doe aanstalten om te vertrekken. " Tot later Bruce."

Jaja ik weet het waarom maak je nog een boek als je de andere niet eerst afwerkt. Het probleem is. Bij mijn andere boeken weet ik niet wat ik er nog bij kan doen. Ik heb letterlijk een schrijversblok. En dit idee kwam in mijn hoofd na dat ik een paar fanficties las over Batman en Robin. Sorry als het nog een beetje onduidelijk is. Ik hoop dat jullie een beetje kunnen volgen.
Yamina1998

i am whatWhere stories live. Discover now