Chapter 14

4.5K 281 35
                                    

,,Vážném stavu v kómatu." Ty slova byl jako hodně ostrý nuž jenž se mi zabodával do srdce. ,,Cože?" Ztěžka vydechnu. ,,Je mi to líto. Bylo by dobré kdyby jste se sem dostavila, potřebujeme nějaké informace." ,,Jistě..." V opravdu hysterický pláč propuknu až poté co zavěsím. Okamžitě vyndám mobil z kapsy a vytočím číslo muže, kterého teď opravdu potřebuji. Na druhé straně je chvíli ticho. Pak to ale zvedne. ,,Niamh? Mám teď jednání a.....Ty pláčeš?" ,,On je v nemocnici...." ,,Kdo?" ,,Jacob." Telefon ohluchne, bylo to tím že zavěsil. Však mně to bylo v celku jedno. Otřásal se mnou takový brek že bych nebyla schopna dalšího slova.

Po ani ne deseti minutách se v zámku ozvalo chrastění. Zack vletěl dovnitř,jako velká voda. ,,Bože. No tak Ni." přispěchal ke mně a zvedl. ,,To bude dobrý ano? Půjdeme do auta a tam mi všechno řekneš." Spíše než dovedl, mě tam donesl. ,,Tak, co se tedy stalo?" ,,Jacob měl dneska letět do té Anglie. na letiště ani nedojel. Taxi, ve kterém jel, se srazilo s jiným autem a.......Jacob je prý v špatném stavu a-" ,,Šššš.To bude v pořádku. Neboj." Zmáčkne mi ruku tak, jak to dělával vždycky.

,,Dobrý den. Dnes k vám prý přivezli našeho syna. Jacob Black." Ta žena za pultem se znuděně podívala do počítače. ,,Jo.To je ten kluk s tý bouračky. Támhle je doktor Boren. Operoval ho." Zack mě táhl za sebou.Slině jsem mu držela ruku. ,,Dobrý den.Jsem Zack Black.Dnes jste-" ,,Jistě.Budete rodiče Jacoba." ,,Ano.Tohle je má žena Niamh." ,,Dobrý den." Pozdravím tiše. ,,Pojďte za mnou do mé kanceláře.Alespoň budeme mít klid."

Usedla jsem do křesla nepouštějící Zackovu ruku. ,,Jacoba jsme před chvíli opět převezli na sál.Našli jsme další zranění.Váš si bude a je v kómatu.Je tu 45% šance že se znovu probudí.POkud tomu tak bude, je možnost že ztratil část paměti." Nikdo nic neříkal.Nevím jak Zack ale já neměla žádnou sílu. Můj malej chlapeček...

Seděli jsme už tři hodiny na chodbě a čekali až z těch dveří vyjde doktor co operuje našeho syna. ,,Proč tam doopravdy jel?" ,,Jak to myslíš?" ,,Jacob nikdy nebyl studijní typ.Proč tam kurva jel?!" ,,Jel tam za svým přítelem." Podíval se na mě jako bych si dělala legraci. ,,Chceš mi říct, že můj syn je.....Gay?" ,,Jo...." ,,Jak to-" ,,Niamh?!" Ohlédnu se chodbou. Ten tu chyběl. ,,Miku co tady." Nestihla jsem nic jiného než se zvednout. Pak mi totiž skočil do náruče. ,,Já sem tohle nechtěl.Opravdu ne...Já nechci aby umřel..." Plakal mi dalo by se říct na hrudi. ,,Bude v pořádku Miku. Co tu vůbec děláš?" Jacob měl přeci jet za ním....
,,Já sem se pohádal s rodiči. No a oni mě vyhodili, jenže pak sem slyšel v televizi o té nehodě a... " Znovu se rozbrečí. ,,Neboj se. Bude v pořádku." Vedle nás se ozve odkašlaní. ,,Dobrý den." ,,To je on?" ,,Jo. Zacku to je Mike, Miku tohle je můj muž Zack." ,,Těší mě, pane Blacku." ,,No. Já tebe taky. "

,,Vážně bude v pořádku?"Mumlá tiše Mike. ,,Niamh, mohla bys dojít pro kafe... " Nebyla to otázka.Řekl to jeho autoritativním hlasem. Raději se zvednu a zamířím k prvnímu automatu.

Lásenky....Jak moc rádi mě máte?

Boy✔Where stories live. Discover now