Chapter 11

4.4K 276 12
                                    

,,Zacku... " Vzhlédne od večeře. Byla jsem ráda že nabídl společnou večeři. Vzal mě do restaurace kam jsme rádi chodívali.  ,,Copak?" ,,Víš.. Nechci aby sis to vzal jsem nějak špatně, jen. Kdo byla ta žena se kterou jsi byl tuhle v té kavárně?" Překvapení v jeho očích bylo až hrozivé.  ,,Šla jsem zrovna kolem s Phelanem a no.. Zahlédla jsem tě... "  ,,S Phelanem?" ,,Neodvaděj řeč.." ,,Byla to pouze kolegyně." ,,Dobře." ,,Takže si byla některé s Phelanem?" ,,Jo. Pozval mě na oběd, navíc jsem potřebovala jiné prostředí." ,,To si opravdu slepá?" ,,Prosím?" ,,Vždyť tě očividně balí! A jestli v tom bude pokračovat jednu mu ubalim já." Pousmála jsem se nad tím. ,,Nepůjdeme? Třeba se ještě projít.. " Můj navrh byl schválen.

,,Půjdeš dál nebo... " Ukazuju na náš dům. Neodpovídá.  ,,No tak dobrou.." On však chytne mé zápěstí a otočí mě k němu. Polibek jež následoval byl plný chtíče.  ,,V těch šatech si zkurvene sexy." ,,Jacob spí u kamaráda." ,,V tom případě nevím proč stále stojíme venku a nejsme už dávno v naší posteli..."

                              ****

,,Dobré ráno... " Už? Ale ne...
Více se k němu přitulím. ,,Ni.. Už musíme vstávat. ,,Já ne." ,,Ale já bohužel ano." Zase. Musí všechno zkazit? ,,A nemohl by sis vzít volno?" ,,Niamh. Víš že to nejde. Potřebují-" ,,Jasně potřebují tě!Neobejdou se bez tebe ani jeden den!Tak prosím. Můžeš jít. Je očividný že je ti práce přednější než já!" ,,Tak to ale není!" ,,Ne? A víš o tom že dneska máme výročí?" Zapomněl.Jak očividné. ,,Já....Sem zapomněl. To se stává." ,,Běž pryč."
V očích jsem měla slzy. Sposty slz, které se spustili s tím jak zabouchl dveře.

Dneska je to krátký. Já vím jsem hrozná.Ale mám vás ráda!!!

Boy✔Where stories live. Discover now