Chapter 8

5.1K 293 25
                                    

,,Tak povídej, co ti zase proved zmetek jeden." Kate. Pořád stejné aktivní sluníčko.S tím rozdílem že jí v bříšku roste už třetí mimčo.  ,,Ani se neptej. Kde máš děti?" Ať se rozhlížím jak koli ani malého DJ či Sunshine nevidím.
,,Paul je vzal do zoo.Chtěli mermomocí vidět tučňáky." Jacob byl v pěti letech úplně stejný.Akorát on měl rád lvy.
,,Tak to jo.. No a co naše malá?" ,,Jo. Tak to je pěknej zrádce. Bude to totiž kluk." Povzdechne si. ,,Takže malej Paul?" ,,Ne. Bude to Harry." Zasměju se společně s ní. ,,Tak co ti zase řekl?Večer si mi psala to vím co se stalo.. "
,,Vytáhl to že prý z něj dělám špatného tátu, a že jenom protože se můj táta o mě nestaral neznamená to že on taky." ,,Hádám že tím tátou nemyslel Wiila co?" ,,Ne. To rozhodně ne. "
Upiju z hrnku s kávou.A zahlédím se ven z okna.
,,Tuhle jsem potkala Jakea."Mumlá neslyšně Kate. ,,Fakt? A co?" ,,No jako sme si povídali a tak. Prej se má fajn." Škoda že se nakonec rozešli. Vážně jim to slušelo.
,,Přemýšlíš nad rozvodem?" Vypadne z ní najednou. Můj dech se zatají. Přemýšlím o tom? Jako uvažovala jsem. Byla bych toho vůbec schopná udělat takový krok. Opustit ho.
,,Na to bych asi neměla." ,,Miluješ ho pořád?" ,,Samozřejmě že ano.Ale nevím jak dál! Práce je pro něj přednější než my." ,,No a co na to Jacob?" ,,Tak to nevím. Budi si s ním muset promluvit." ,,Tak fajn, už toho necháme. Mám pro nás přichystány film, brambůrky, jahody s čokoládou a pro tebe víno."

Jacob

,,A co ti teda řekl?" Ptal se Mike hned jak dosedl na náš gauč. ,,Prej sem moc mladej na to abych se takhle zřídil.A taky mám zaracha." ,,Víš jak sem se bál?! Vůbec si mi neodpovídal na zprávy!" Políbil jsem ho.  ,,Promiň.Teď si to ale muzeme vynahradit ne?" Jemně se začervená. ,,A co vaši? Nepřijde někdo?" ,,Táta je věčně v práci, navíc tady už asi ani nebydlí, no a máma se stejně zdrží u tety Kate.. Dost času."
Lehnu si nad něj. Jsem až moc línej dojít až do pokoje. ,,Tady?" Zeptal se když jsem mu sundal triko.  ,,Můj pokoj je až mooooc daleko." Začnu se věnovat jeho krku a pokračuju níž.  ,,Nebo mám snad přestat apomalí vyjít všechny ty schody?" ,,Opovaž se teď přestat!" Já to věděl....

,,Nemůžu uvěřit že jsme se právě milovali u vás v obýváku! " Nevěřícně vyjekne. ,,A já zase že ještě nejsi připravený na druhé kolo.."Vyhoupnu se nad něj a spokojím nase rty.
,,Jsem doma Jaco-" Vyletím do sedu stejně jako Mike. Ještě že sem nás přikryl.  ,,Pane Bože! Omlouvám se!"Otočí se s rukou na očích.  ,,To se fakt kurva povedlo!" Prskne na mě Mike. ,,Mohli by jste se oba prosím... Ehm, obléct?Já zatím uvařím čaj, a pak nás seznámíš jo?" Měla v hlase pobavení.Hned co zalezla do kuchyně se ozval její smích. Opravdu vtipné mami..

Přidávám ještě dnes jeden Chapter, protože zítra nebudu moct. Jedeme ze školou do Terezína.

Boy✔Where stories live. Discover now