Ruzie

1.8K 89 29
                                    

Ik til leyla op en breng haar naar slaapkamer.
Ze word wakker in me armen en kijkt me aan.
Ik leg haar op bed neer en loop uit kamer. Ik weet niet wat ik moet doen hoe ik nog in haar ogen kan kijken. Wat ik mis is vertrouwen.
Ze komt achter me aan en vraagt waar ik was. Werk zeg ik. Koray er is iets.. nee zeg ik. Ik ben in woonkamer en leyla gaat niet weg. Koray je bent boos op me. Er is iets. Anders kwam je niet zo laat thuis.. ik zeg niks. Ik merk dat ze tript. " ik wilde je verassen, en ik wilde het goed maken met je. Ik heb speciaal voor jou je lievelings eten gekookt ik heb voor jou mezelf opgemaakt en weetje? Blijkbaar betekent het niks voor jou! Je houdt niet eens van mij na maanden. Ik probeer een goeie vrouw te zijn voor je.." opeens gooit ze met van alles. LEYLA DOE RUSTIG! Ik probeer haar tegen te houden ze is zo woedend en zo verdrietig. " wat heb ik je aangedaan vertel dan??!!"
Ik werd boos en flipte weet jij en je diar wel.
Diar? Zegt ze. Hoe bedoel je Diar? Waarom is die fucking zwerver opgeslagen in je telefoon?
Ze werd boos en gooide haar telefoon naar me toe HIER KIJK ALS JE TOCH ME TELEFOON BEKIJKT LEES HET FCKING GESPREK DAN MAAR OOK. Ze liep boos weg. En de trap op. Ik ga achter haar aan. Opeens word ze op trap duizelig en ze valt ik probeer haar meteen vast te houden. Ik til haar op en breng naar slaapkamer. Ze ademt opeens heel raar leyla? Ze word niet wakker haar ademhaling word steeds minder. Ik maak me zorgen en breng haar meteen naar ziekenhuis.

UitgehuwelijktWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu