Verandering

2.7K 109 4
                                    

Leyla: ik word wakker en zie dat koray nog slaapt en zijn armen over me heen heeft. Ik probeer op te staan, maar opeens trekt koray mij naar hem toe. Goeiemorgen princes" en kuste me op mijn lippen. Koray wat doe je zei ik. Herhalen wat we gister hebben gedaan. Jij viezerik zei ik en gooide mijn kussen op hem. Wil je het zo spelen? Zei die en keek me aan. Ik weet niet of ik nu veilig ben. Ik wilde uit bed stappen maar ik zag dat ik naakt was. Shit. Ik trok de deken over me heen. Koray lachte. En hij stond op. Ik keek met grote ogen naar zijn naakte lichaam. Blijf maar kijken schat je gaat hem vaker zien zei hij. Ach man ga is zei ik.

Vandaag gaan we nog voor het laatste keer naar het strand.

Dagen vliegen snel voorbij

We zijn terug in Nederland. In mijn eigen huis. Ik leg alles netjes neer en vouw mijn kleren in mijn kast. Koray die is boodschappen aan het doen. Vanavond krijgen we bezoek van mijn ouders en die van hem.

Het is avond en het eten ligt al
Klaar. Mijn schoonouders en eigen ouders zijn eral. Ze kletsen met elkaar. Koray en ik zitten naast elkaar. "En denken jullie aan een kind" zei mijn schoonvader. Ik stikte in mijn eten. Koray klopte aan mijn rug en gaf me water. Nee baba nog niet zei koray. Ooh waarom zei mijn moeder. Ik vind dat we eerst elkaar heel goed moeten kennen en pas doen als we beide echt klaar voor zijn zei koray.

Koray: ik heb er nooit aan gedacht een kind met Leyla. Ze is beeldschoon en ik weet ook dat haar innerlijk zo is. Opeens krijg ik een telefoontje en ga van tafel.

K: hallo?
S:Koray met mij.. seda
Mijn hart kloptte in mijn keel. Ssseda..?  Dat kan niet waar zijn.
K: seda? Maar maar jij was dood??!
S: nee koray ik moet je spreken asjeblieft kom naar het plein achter het winkel centrum.
Zonder wat te zeggen ging ik ervan door om haar te zien.

Aangekomen bij het plein zie ik haar daar zitten. Ik kan mijn ogen niet geloven. Dat is zij. Mijn vriendin was niet dood. Ze ziet me en rent naar me toe en knuffelt me strak. Koray ik moet je zoveel vertellen.."

Leyla: keuken heb ik samen met mijn moeders opgeruimd. We zitten nu in woonkamer. Is koray nog niet terug leyla?" Zei mn schoonvader Ik weet niet waar hij is vast iets met zijn werk anders zou hij niet weg gaan zei ik om hun gerust te stellen. Oh zakenman zei mijn vader en lachte. Jaja heeft hij van zijn vader geleert".. en zo ging hun praatje door.

Koray: ik zie haar tranen in haar ogen toen ze alles vertelde haar ongeluk behalve over haar zwangerschap. Seda.. kan ik je wat vragen? Ze knikte. Ben je zwanger geweest. Ze keek me geschrokken aan . Ons kind  Koray.. het word een zij. Een zij?!!! Dit kon niet waar zijn. Waar was je dan zolang. Ik heb je gemist ik heb dagen pijn gehad dagen niks gegeten endan kom je nu uit het niets terwijl mijn leven net recht is? Sorry koray begrijp mij ik had geen keus. Seda ik ben getrouwd. Getrouwd..? Met wie? Hoe kon je?!! Ik ga je alles vertellen luister naar me.
Na een maand van je ongeluk besloot mijn vader mij uit te huwelijken. Ik kon geen nee zeggen het is me vader. En nu ben ik samen met haar. Ookal maakt ze me niet gelukkig op een manier hoe jij het deed. Seda keek me
In me ogen en pakte mijn hand vast en deed bij haar buik. Ik voelde wat bewegen. Er kwamen tranen in mijn ogen. Hoe zal ik dit kunnen vertellen aan leyla..

Leyla: het is al laat en koray is nog steeds niet terug hij neemt ook niet op ik heb hem totaal 7x gebeld 8x gesmst. Ik kon niet slapen. Ik was bang. Helemaal alleen in een grote huis. Ik besloot om lichten aan te doen en pakte wat voor afleiding. En ging op bank een boek lezen.
02:00" en koray komt thuis.

Koray: hoe ga ik het naar haar vertellen..?

UitgehuwelijktWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu