..

1.8K 91 8
                                    

Ik ga achter haar aan en zeg hoe bedoel je welke meid? Ze word boos en gooit haar telefoon naar me. En zegt kijk maar naar die fucking foto. Ik bekijk die foto en kijk haar aan is dit het? Zeg ik. Ze schudde haar hoofd. Lieverd ik had een bedrijfsetentje met assistenten en teamleiders. Wie jou die foto heeft gestuurt heeft het vies gedaan en anderen uitgeknipt.

Leyla: ik kijk geschrokken hem aan. Fuck? Maar waar was hij dan eerder? Voorwat ben je naar duitsland gegaan vraag ik. Hij zei mijn vader had vroeger samengewerkt met een bedrijf en zij wilden vergaderen over de verbeteringspunten in ons bedrijf. En als je me niet fucking gelooft me vader was erbij. Echt schande! Je bent gaan denken dat ik vreemd ging? Ik knikte.. heb ik niet verwacht van jou leyla zegt hij. Hoe kon ik Erin trappen. Koray het spijt mij. Koray kijkt teleurgesteld. Ik schaam me diep..

Koray: eerste keer dat iemand zo denkt over me. Ik ben niet iemand die vreemd zou gaan. Nooit niet. Ookal was ik met de lelijkste vrouw getrouwd. Je hoort ze te respecteren en beschermen als een echte man. Zo ben ik opgevoed. Dit doet me pijn opeens. Ze is nog zo kinderachtig. Ik loop uit slaapkamer en kga direct naar het tuin frisse lucht halen.
Leyla komt aan en zegt dat het haar spijt. Ik zeg geen probleem en kijk ander kant op. Ik ben echt teleurgesteld. Ik ben echt woedend. Plan van Diar allemaal. Zij is zo naief, ze gelooft meteen in dingen die ze hoort. Die Diar is nog lang niet jarig hij weet niet met wie die fockt.

UitgehuwelijktWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu